Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 20.7.2015 14:16:06
|
|
|
|
Anarunika
|
Da ,kod mladjeg dolaze puske i pistolji u obzir isto, mada ih ja ne volim ali nisam za to da im se brani pa onda pustim da se i sa tim igraju. Na kraju krajeva decaci su,moraju i sa tim delom zivota kad tad da se upoznaju
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 20.7.2015 14:29:21
|
|
|
|
mila83
|
Tako sam i ja ,sto se tice igracaka oruzja,do skoro nije imao ni jedan pistolj ili pusku,sad ima dva,ali se ne igra.Moze onaj na vodu,taj odobravamo
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 21.7.2015 9:05:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma ja ne znam šta je mog sina spopalo,dok je bio manji nije se igrao sa tim igračkama, a sada traži da mu kupujem valjda je to kod drugara video, i samo mi priča kako njegovi drugovi imaju dosta pušaka i pištolja svakakvih vrsta, a on nema skoro ništa a na spratu puna jedna kutija tog vatrenog plastičnog naoružanja.
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 21.7.2015 15:23:21
|
|
|
|
Bibilib
|
Viki mi smo prevazisli plasticne puskice i pistolje sad ih pravimo od talkica od kukuruza i od drva...
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 21.7.2015 15:50:26
|
|
|
|
mila83
|
i moj je video od drugara...ali dobro i dalje nije bas lud za tim,kao sto inace decaci jesu.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 21.7.2015 16:14:40
|
|
|
|
vikiveki
|
moj je poludeo kad mu vreme nije
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 21.7.2015 18:19:15
|
|
|
|
amdn
|
mi jos nismo i fazi pusaka i pistolja al posto le toplo imamo onaj na vodu pa to kao trazi da nas prska inace, dobio je za rodjendan auto veterinara sa raznim rekvizitima - Playmobil pa mu jee sad to omiljena igracka
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 21.7.2015 23:19:06
|
|
|
|
vikiveki
|
amdn,dala si mi ideju, mogla bih kupiti taj pištolj za vodu i poneti ga na more,osećam da bi se njih dvojica super igrali, a ćerka bi sigurno ludela, jer sada joj sve ide na živce,tipičan pubertetlija
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 21.7.2015 23:21:48
|
|
|
|
veselicaa
|
Moja S ima taj pistolj na vodu i to bas veliki,prska po dvoristu babu i tatu,ma sve ih okupa
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 21.7.2015 23:24:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Mene jedino to i brine kod tog pištolja na vodu,jer znam da će dečaci međusobno da se prskaju do besvesti ali prskaće i sestru...tu će biti ozbiljnih problema
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 21.7.2015 23:36:41
|
|
|
|
mila83
|
Moji imaju pistolje na vodu,jedan manji i jedan veci i leti je to obavezno nosimo i sada na Zlatibor.A lavic i Mini Maus,koje sam ranije opisala kao omiljene igracke moje dece,takodje putuju sa nama,na odmor
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 22.7.2015 0:04:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj najmlađi je jedno vreme imao nekog plišanog zeku bez koga nije hteo da zaspi,mada ga to nije dugo držalo,samo nekoliko dana,a onda je odjednom prestao da ga traži a ja bila sakrila da ga ne vidi,odmah ga je zaboravio
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 22.7.2015 9:24:48
|
|
|
|
jovana jojo
|
Omiljena igračka moje ćerke je njena torbica sa šminkom ne odvaja se od nje, a sin on za sada najviše interesovanja pokazuje za moj mobilni,najzanimljivije mu da ga baci
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 22.7.2015 15:43:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Joj što mi je poznata ta igračka zvana Telefon.I moji su prošli kroz tu fazu svi znači obožavali su da uzimaju i bacaju tel. na pod,samo sam im ja uvek poturala one tel. koji nisu u upotrebi.
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 22.7.2015 16:54:44
|
|
|
|
amdn
|
Viki to je dobra ideja za more, imate neke vece pistolje i neke manje, mi smo dobili za rodjendan neki veci pa nam je taj veliki kad se napuni ide 1l vode i to mu je tesko, nas decak mrsacac, na kraju smo mi kupili neku manju puskicu sa manjim rezervoarom pa mu je taj sad dobar.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 22.7.2015 18:17:20
|
|
|
|
jovana jojo
|
Viki moj neće te telefone koji ne rade provalio je odmah koji rade a koji ne po ekranu.Tako ja njemu dam te koji ne rade a on ih pogleda pa ostavi, a kada se domogne mog tel. koji radi e tu se udubi u igranje
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 22.7.2015 22:22:00
|
|
|
|
amdn
|
mi nasem nismo nikad davali tel. evo tek sad kad ima boginje da ga animiramo svime i svacim, pa kao ajd neki crtac na telefonu, kako mu nismo davali super se on tu snalazi, uce toliko brzo da ne verujes
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 22.7.2015 22:24:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Amdn moja S je sa nepune tri godine znala da pusti omiljene crtace na you tube
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 22.7.2015 22:30:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Da, admn prosto i ja ne mogu da verujem,oni bolje barataju tel nego ja.Ovaj moj najmlađi zna da mi promeni pozadinu ne tel,a ja to nisam znala nije me ni zanimalo
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 22.7.2015 22:47:25
|
|
|
|
amdn
|
hehe mali genijalci, nas doduse zna na kompu da pusta crtace sa Yout. Masu i Misku, cak babi objasnio gde su crtaci da mu ona pusti, cirkus al tel . kao nismo davali, a vidim deca barataju sa svakakvim uredjajima bolje nego mi
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 22.7.2015 22:55:02
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ma D. odmah pozove prvog sa liste, a nekoliko puta mi se dešavalo da šalje prazna poruke.Njemu je jako zanimljivo kada baci tel, a on se raspadne,kada ga baci a tel. ostane čitav on bude razočaran
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 3.9.2015 21:43:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Kupila danas jetrva mojoj S ovaj mikrofon,S odusevljena,peva na njemu pa snima,ima neke pesmice,ima Frozen pesmu sto je najvaznije ,ma svakakve funkcije i pesme ima.
< Poruku je uredio veselica -- 3.9.2015 21:44:15 >
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 3.9.2015 21:48:11
|
|
|
|
Kata90
|
za sada plasticna boca,koju vrti celi dan i puzi za njom
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 3.11.2015 15:55:04
|
|
|
|
Mariya
|
Luci su lego kocke opet,pošto praktikujem da ,kad joj neka igračka dosadi sklonim na mesec-dva,i papir i makaze. Heleni sve igračke koje imaju zvuk i motor.naučila je da ga vozipa se vozasad njim m po kući
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 8.12.2015 22:46:14
|
|
|
|
bojana92
|
Danilo su omiljene igracke plisani meda i autic,koji voza po celoj kuci,a Filipu je sada najzanimljivilja lopta.SKlizne mu iz ruke kad hoce da je uzme,pa puzi do nje,pa je ponovo uzima,i tako u krug dok mu ne dojadi.Voli da se igra i sa daljinskim :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?