Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 8.12.2015 22:58:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Kupio muz pre jedno mesec,dva S. masinu za sivenje,roze boje,svetli i stvarno sije.Ima pravu iglu,pravi konac i dolazi mala krpica pa moze da sije.Srecom igla je dobro zasticena nekom plastikom,ne moze da se ubode.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 28.5.2016 10:34:01
|
|
|
|
mila83
|
Moji klinci i dalje imaju iste omiljene igracke, M medu, D lavica...aT jos uvek menja....mada bih pre rekla da su joj serpe i lonci omiljene igracke
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 28.5.2016 11:21:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tomas voz
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.10.2016 15:37:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bebanu suskava knjigica H mali meca dobric T mali plisani kuca
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.10.2016 21:46:50
|
|
|
|
isidora88
|
starijem i dalje zaba i neki pingvin, mladji obozava pingvina od starijeg, vljda zato sto mu ga nikad ne da
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.10.2016 22:44:10
|
|
|
|
degu
|
Omiljen joj je onaj gumeni konj tj irvas, šta li je, od Kineza, skače s njim po celoj kući i meda iz Maše s kojim spava
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 25.10.2016 8:19:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Ovih dana, flasice parfema i krema. On lepo krisom (barem on misli da ga niko ne vidi) povadi iz fioke u kupatilu, odnese u hodnik, stavi na tabure ispred ogledala, i onda se gleda u ogledalo (narcis mali) i mirise I kao prodaje onda.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 25.10.2016 13:47:07
|
|
|
|
Animsaj9
|
Neki Slonic zvecka , vise mu ruke i noge , sav je smesan
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 25.10.2016 15:24:37
|
|
|
|
Divnica
|
I voli Barby a N voli miki mausa
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 25.10.2016 21:08:10
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Uni tablet! Nori trenutno kockice.
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 2.11.2016 8:43:16
|
|
|
|
Animsaj9
|
Evo da upisemo dindolinu, od kako je skontao kako se slaze non stop je vuce za sobom
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 19.12.2016 13:09:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kako su mi smesne kad imaju novu dragu lutku, T sad spava sa jednom lutkom. Nosi je u vrtic svaki dan, cuva u posebnoj torbi da je neko ne uzme slucajno
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 19.12.2016 14:02:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Tomas voz I dalje. A ima periode kada nesto voli vise, recimo doktorski set , torbicu koja svetli , stapic princezica kako ga ona zove.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 19.12.2016 16:51:30
|
|
|
|
emicaa
|
T ima pravi stetoskop,to joj je dala doktorica kad su nas pustili iz bolnice i stalno ga nosa po kuci i pregleda mede. David je mali ali ima jednu zveckicu gitaru,moze je drzati u ruci i bas je voli.Posteno se izigra sa njom
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 19.12.2016 23:22:32
|
|
|
|
Animsaj9
|
emice bas vam je divna dr, mogu zamisliti koliko voli taj stetoskop
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 9:00:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bebi omiljen daljinski.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 9:03:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Trenutno dubak
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:00:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eleni je testo sada najzanimljivije, a i telefon koji od danas pocinjem da sakrivam. Ne volim kad deca zevaju u telefon, tako da cu i ja svesti koriscenje na min.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:07:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Slazem se jezim se kad vidim da malisani bulje u mobilne, i onda kad im ne daju ovi histerisu. To bas nije za njih.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:10:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne histerise sada, pre jeste ali sam ja bila istrajna i sada me slusa...koliko kazem toliko joj je.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:19:56
|
|
|
|
Maraj
|
L obozava autice. Stalno ih voza. Jako je smesan ili ih vozi stojeci , po nekom stolu , zidu il gde stigne. A nekad legne na stomak i samo vozi
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:35:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
T je sad sobila u paketicu velike Lego. Tri dana po citavo popodne slaze. Juce nismo dve progovorile
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:46:34
|
|
|
|
suzi kju
|
Pored gomile lepih edukativnih igracaka najomiljenije su štipaljke za veš
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:57:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa da , njima je uvek zanimljivije nesto mamino. Kod nas su aktuelne kutlace, ono za pire, to se nosa po kuci...
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 16:05:01
|
|
|
|
Animsaj9
|
D voli novine, znaci ako vidi novine to je opsta radost 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?