Mariya
|
Veče Volim kad se raspišete Danas je vreme i kod nas bilo lepo, sunce sija, milina, malo je duvao vetar ali nije bio hladan ni neprijatan, pa smo baš puno bili napolju, skupljali lišće u dvorištu (a to je mojim bolnim leđima i stomaku baš bilo potrebno) Pa smo ručali i spremili se na rođendan kod sestre od tetke mm. Tamo fino večerali, devojčice su se izigrale i izjurcale sa decom, bukvalno su pale u krevet od umora. A ja, zamislite, čekam da mi se ispeče čizkejk. Nisam ga napravila preko dana, zaboravila (trudnički mozak) pa se set_ih kad smo došli kći sa rođendana. Onda smo brzo okupali devojčice, mm ih uspavao dok sam ja mutila čiz I sad ga pečem već sat vremena a nikako da se stegne Prvi put pravim ovaj recept, ustvari ja sam nešto preradila izvorni recept, verovatno je do toga. Sutra mi dolaze svekar i svekrva na ručak, pošto su najavili lepo vreme roštiljaćemo, a uveče nam dolaze kumovi, pošto nisu bili na mom rođendanu sutra dolaze da mi čestitaju. Jao, pričate o odeći, ja sam kupila trudničke farmerke u H&M, imam 3 para helanki sa pojasom, na buvljaku su 500 din, pa im ne spusim pojas nego ga dignem preko stomaka i super ga pokrije. Nego sad su mi i bluze okraćale Kupila sam jednu trudničku isto u H&M, imam 2 malo duže koje mislim da će biti dobre do februara a iz ostalih mi već viri stomak. Imam nekiu košulju, tuniku i jednu bluzu, ali one mi nisu za svaki dan. A od mm ne mogu da uzimam stvari jer je on visok 192 cm i nosi xxl, a ja M I najveća muka mi je zimska jakna, pitala sam drugarice koje su malo krupnije od mene da li imaju neku staru jaknu, ispade da su sve takve da kad nešto iznesu do ofucanosti onda to bace. Tako da ću najverovatnije kupiti jaknu. Sačekaću sniženja, pa onda da nađem neku jeftinu. Ivana, ne bi ni ja morala da uzima trudničku odeću da se porađam u maju Ali kad sam najtrudnija, sa stomačinom baš tokom cele zime, moram. Degu, uzmi makar kapi za nos za decu, operil P ili nasic i prsni u nos. Neće ništa naškoditi a pomoći će ti. Da što pre ozdravite
< Poruku je uredio Mariya -- 20.11.2016 1:02:05 >
|