|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
19.11.2016 8:33:58   
AnaAna1
I ja sam citala da se kod druge/trece trudnoce pre vidi stomak...evo meni je prva, ja sam usla u 5.i kad sam obucena u trenericu i duksericu (inace nosim uglavnom sportsku garderobu), stomak mi se uopste ne vidi. Kad se skinem i pogledam u ogledalo mogla bih da kazem i da sam se ugojila ili nadula od mnogo jela, ne lici jos na trudnicki :) ali verovatno ce sad u toku 5.meseca da iskoci u roku od par dana user posted image sinoc sam primetila da mi je sportska jakna malo uza u struku, sta li cu da radim kad ne budem mogla da je zakopcam u sred decembra i januara ne znam... user posted image nekako jos uvek ne mogu da se zamislim sa velikiiim stomakom user posted image bicu kilava kao neka baba, ja sam navikla da budem pokretna i da me nista ne steze i ogranicava u pokretima posto sam sportski tip user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 276
19.11.2016 9:59:38   
MicinaMama
Krin i mi slavimo u ponedeljak,ali kod roditelja od mm.Sutra idem da kupim nekakve trudnicke pantalone,ove vise ne mogu da nosim,stiscu mi stomak.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 277
19.11.2016 11:04:43   
krin 40
Nama su njegovi "predali" slavu prosle godine pa sad svi dolaze kod nas.Spremam za vojsku.Bude 40 ljudi u 2 dana.Meni je nesto bez veze da sad kupujem pantalone,sve mislim da je rano.Privatno mi nije problem jer nosim trenerke i helanke.Posao mi je problem,ovde ne smem tako da se oblacim.Ana u prvoj mi se stomak pravi tek u sedmom video.Nosila sam devojacke farmerke i u sestom,samo otpustim jedno dugme.

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 278
19.11.2016 11:39:08   
MicinaMama
Ovde su trudnicke pantalone potpuno iste kao i obicne samo gore imaju elasticnu traku.Ja sam dosta pantalona od prosle trudnoce nosila i posle(vec su unistene).Moram...svaka mi guma stisce stomak i boli me.

Necu ni ja kupovati tregerice niti ih volimuser posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 279
19.11.2016 13:15:26   
degu
I ja ću moje trudničke pantalone i farmerice nositi i posle, to je milina jedna,ništa ne steže i ne žulja :D
Meni je u prvoj trudnoći krenuo stomak da se nazire tek u 20.nedelji, čitala sam nedavno dnevnik, tamo negde u 32.nedelji sam napisala konačno imam stomak user posted image a sad u 32.n nisam više znala šta ću s njim,sad imam utisak da ga sve vreme imam, a u prvoj nisam mogla dočekati.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 280
19.11.2016 13:34:34   
krin 40
MM i ovde su takve...u H&M u ima bas lepih stvari.Videcu.E stigao mi dabl test,radila sam ga jer mi i on treba za Nifty u ponedeljak.1:3100..Moj doktor kaze da obzirom da imam 41 god to je vrh rezultat.Svaki ispod 1:250 je visok rizik.On je ocekivao da sam negde oko 1:600...ali 1:3100 ipak smiruje.Malo mirnija cu docekati NIFTY nalaz:)

< Poruku je uredio krin 40 -- 19.11.2016 13:35:38 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 281
19.11.2016 13:39:18   
MicinaMama
Krin pa i ja ovde cu da kupim u H&M hehe...i u C&A ima lepih.
Meni je bio u prosle dve trudnoce 1/10000,a sada mi je rekla da ne moram ni da zurim a mozda necu ni raditi.

Mada ja bih ipak htela da uradim svaku analizu.
Nisam ni znala da se godinama snizava vrednost.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 282
19.11.2016 14:51:03   
zumbulcic
Helooo bebelee, kako provodite vikend? Kod nas fino suncano i toplo, bas sam iskoristila i malo prosetala, popila kaficu kupila neke stvarcice za stan i sad evo sjela. Ali valja mi ponovo izaci jer sam zaboravila napuniti kredit user posted image

krin super za rezultat dabla user posted image eto sad mozes odahnut. Ja ga moram cekat do kraja iduce sedmice user posted image

Sto se tice odjece i stomacica pa kod mene se vec primjeti, obzirom da nisam imala nikako stomaka sad se bas fino vidi. Budem se fotkala pa postavila tamo na temu stomacica. A nosim samo suknje i haljine, tajica sto imam sve su se iznosale pa ih samo nosam po stanu. E da nekidan sam kupila jedne trudnicke hlace u Azeli, bile nesto bas povoljne.

degu a da probas skuhat caj od dumbira i iscjedi cijeli limun i stavi kasiku meda za grlo. Vjeruj kod mene pocelo gnojit i od jedne solje prestalo. Par dana sam malo slinila i kasljucala a sad sam vec ko nova

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

Direktna veza do poruke: 283
19.11.2016 15:11:34   
degu
Hvala Zumbuliću što misliš, grlo mi je već bolje,juče sam ga lečila medom i lukom i medom i limunom. Sad mi se zapušio nos,to me jedino muči,nadam se da neću T dobiti, Teodora je imala i T.

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 284
19.11.2016 16:34:28   
krin 40
MM smanjuje se drasticno.Posle 35 se povećava rizik za daunov sindrom.Zato i radim Nifty da ne bih morala da radim amniocentezu.Uzivate trudnice:) Ja došla sa posla pa se odmaram.Posle kreće spremanje

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 285
19.11.2016 17:26:55   
MicinaMama
Ja sam odlucila za ovu trudnocu da nosim donji deo trenerki za trudnice i dukseve heheh...u h&m ima predivniiiihhhh dukseva do duse nisu u rejonu za trudnice,za sada mi ne treba kupim samo za broj veci.A na noge patike i extra.

Stikle ne dolaze u obzir a i za suknju treba stikla.Sa obzirom da sam ovde veciti pesak stikla mi ne odg.

Degu zelim ti brz oporavak.

Krin srecno sa pripremama za slavu!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 286
19.11.2016 19:18:45   
AnaAna1
I ja planiram da odem do h&m ovih dana, bacila sam pogled samo pre neki dan i videla da ima lepih tuniki, sirokih dzempera i tako nekih stvarcica koje bi mogle da mi posluze zimus kad mi poraste stomak, ali nisam znala da ima poseban deo za trudnice :) nisam toliko detaljno gledala, nama se u Nisu tek skoro otvorio h&m, a mene uhvatile mucnine od tada pa nikako da odem na miru :)
A za po kuci cu da kradem stvarcice od muza malo user posted image

Direktna veza do poruke: 287
19.11.2016 22:07:08   
MicinaMama
Anaana i ja isto uzimam majice od mm hehehe...extra su udobne user posted image .

Mene evo opet glavobolja uhvatila....ufff popila sam paracetamol.Neznam samo da li ove trudnicke migrene prolaze i kada.?!

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 288
19.11.2016 23:00:27   
IvanaSK RR
Micinamama, prolaze kad se porodis :)
Probaj gorku kafu, limun u kafi... Kad mi je bilo užasno znala sam i Brufen da popijem.
Stomacici, ja nisam kupovala trudnicku odecu (porodila sam se u maju). Nosila sam neke helanke, trenerke, po kuci muzevljeve stvari user posted image Jaknu sam nekako uspevala da zakopcam.
Degu, probaj Marisol, mada je to fiziološki rastvor.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 289
20.11.2016 0:56:49   
Mariya
Veče user posted image
Volim kad se raspišeteuser posted image
Danas je vreme i kod nas bilo lepo, sunce sija, milina, malo je duvao vetar ali nije bio hladan ni neprijatan, pa smo baš puno bili napolju, skupljali lišće u dvorištu (a to je mojim bolnim leđima i stomaku baš bilo potrebno) Pa smo ručali i spremili se na rođendan kod sestre od tetke mm. Tamo fino večerali, devojčice su se izigrale i izjurcale sa decom, bukvalno su pale u krevet od umora. A ja, zamislite, čekam da mi se ispeče čizkejk. Nisam ga napravila preko dana, zaboravila (trudnički mozak) pa se set_ih kad smo došli kći sa rođendana. Onda smo brzo okupali devojčice, mm ih uspavao dok sam ja mutila čizuser posted image I sad ga pečem već sat vremena a nikako da se stegneuser posted image Prvi put pravim ovaj recept, ustvari ja sam nešto preradila izvorni recept, verovatno je do toga. Sutra mi dolaze svekar i svekrva na ručak, pošto su najavili lepo vreme roštiljaćemo, a uveče nam dolaze kumovi, pošto nisu bili na mom rođendanu sutra dolaze da mi čestitaju.
Jao, pričate o odeći, ja sam kupila trudničke farmerke u H&M, imam 3 para helanki sa pojasom, na buvljaku su 500 din, pa im ne spusim pojas nego ga dignem preko stomaka i super ga pokrije. Nego sad su mi i bluze okraćaleuser posted image Kupila sam jednu trudničku isto u H&M, imam 2 malo duže koje mislim da će biti dobre do februara a iz ostalih mi već viri stomak. Imam nekiu košulju, tuniku i jednu bluzu, ali one mi nisu za svaki dan. A od mm ne mogu da uzimam stvari jer je on visok 192 cm i nosi xxl, a ja Muser posted image I najveća muka mi je zimska jakna, pitala sam drugarice koje su malo krupnije od mene da li imaju neku staru jaknu, ispade da su sve takve da kad nešto iznesu do ofucanosti onda to bace. Tako da ću najverovatnije kupiti jaknu. Sačekaću sniženja, pa onda da nađem neku jeftinu.
Ivana, ne bi ni ja morala da uzima trudničku odeću da se porađam u majuuser posted image Ali kad sam najtrudnija, sa stomačinom baš tokom cele zime, moram.
Degu, uzmi makar kapi za nos za decu, operil P ili nasic i prsni u nos. Neće ništa naškoditi a pomoći će ti. Da što pre ozdraviteuser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 20.11.2016 1:02:05 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 290
20.11.2016 10:15:45   
krin 40
Jutro devojke:) Sinoć završila sarmu,čorbu,rusku i urnebes.Danas pravim one sitne zezalice.Slane rolate,kanapee itd.Ma po kući mi je lako,nosim sinove trenerke.Muči me za posao garderoba.Mislim da ću da radim,ako sve bude ok,do 9 januara,posle odmor i u februaru da otvorim bolovanje.Moram da se hvalim malo,ponosna kao i svaka mama na svoju decu:) Sin mi je polagao prve kolokvijume na ekonomskom fakultetu i odradio vrh.Odlepila sam od hormona.Ja sam inače žilava žena,čvrsta.Sad na takve uspehe zaslinim,plačem i grlim i ljubim decu.Lujka

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 291
20.11.2016 10:24:19   
MicinaMama
Krin cestitam,pa imas i razlog!Srecno mu bilo i u nastavku!!!Bravouser posted image

Ja sam potpuno prehladjena danas.Preslo mi od malene.Ako ima sta dosadnije od prehlade.Sada moram i u prodavnicu jedva sam se i digla iz kreveta.Ustala u 7 pa prospala u devet i skoro se ponovo probudila.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 292
20.11.2016 10:32:53   
krin 40
Eee zato je meni razlika izmedju dece po 9,10 godina,xaxaxa.Kad se rodi drugo prvo vec veliko,sad kad se rodi treće,ako Bog da,dvoje velikih.Nema dečijih bolesti,svi zreli.Ne daju mi smeće da izbacim,da usisam..ništa.I ovo što kuvam je jer ne zna niko drugi:P...Šalim se malo naravno,iako ima prednosti stvarno,samo neka su nam sva deca živa i zdravauser posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 20.11.2016 10:34:14 >

Direktna veza do poruke: 293
20.11.2016 17:46:55   
Mariya
Dan user posted image
O, bolesne drugarice, da što pre ozdraviteuser posted image Mi smo svi dobro, i samo se molim da još deset_ak dana budemo dobro, da mi se oporave i ojačaju malo deca, a i ja sa njima.
Jao, znate kako mi je lep ispao onaj čiz, ukusan, vredelo ga je peći do pola 2 posle ponoćiuser posted image evo poslužite se!!

Krin, sve zavisi, ko kako voli. Ja sam za to da brzo rodim što više, pa kad jednom završimo sa dojenjem, hranjenjem, presvlačenjem, menjanjem pelena - završili smo i gotovo, nema više, na njima je samo da rastu. Možda je poređenje glupo, ali tako sam i sa zubarom, kad jednom odem nek'' popravi sve, a ne da mu idem svakih nekoliko meseciuser posted image Ali sve ima svoje prednosti i mane. Moja drugarica isto, svakih 5 godina rodi dete. sačeka da poraste, pa onda sledećeuser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 20.11.2016 17:47:57 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 294
20.11.2016 18:17:54   
MicinaMama
Mariya brz oporavak vam zelim!user posted image

Kod nas je pocelo tek,mladja je basss bolesna pile moje jos je dobila i virusni osip.Mene je tek uhvatilo.Kisem,slinim...buahhh...

Kad vec mariya spomenu zubara,ja sutra imam zakazano kod zubarke.Radi mi bez anestezije.Pomalo zaboli,izbegava radi trudnoce.Do duse sutra treba samo da mi dovrsi zub.

Posle moram u kupovinu,pa po decu pa na slavu kod svekijevica.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 295
20.11.2016 21:52:01   
degu
Evo mene, pretekla sam, hvala svima na savetima.
Marija ja sam malo frik po potanju lekova u trudnoci tako da nisam nista, moj lek je limun, med i luk user posted image i da znas da me brze prodje zapusenost kad ne stavljam kapi. Evo T i dalje slinibi kaslje ali je dobro sad, sad nam se tata razboleo, dzaba se otimao user posted image
MM da se i vi brzo oporavite!
Krin kako nije velika stvar, pa naravno da trebas suze radosnice da imas, nek te samo one sastavljaju u trudnoci.
Ja sam danas pregledala stvarcice, sta se moze iskoristiti i sastavljala spisak stavtrebavda kupimo , stavljala na papir sta da spakujem za porodiliste, pa da polako pocnem da perem i pakujem.

Direktna veza do poruke: 296
21.11.2016 0:08:29   
Mariya
Veče trudničice!
Degu drago mi je što si bolje. Ja se iskreno ne plašim previše lekova user posted image Kod mene i placebo ima efektauser posted image A sad sam pogotovo opuštena. Nekad pomislim i da sam previše opuštena. Sve imam neki osećaj da od sve te opuštenosti neću spremiti ni torbu ni sobu a ni sebe za porođaj i bebuuser posted image Inače ni nemam šta da stavim na spisak osim plave odećeuser posted image imamo sve krupne stvari poput kolica,nosiljke,kadice,komode. Jedino što nemam je odeća plave boje. Uzeću možda čaršav za krevetac, Helenina ogradica je sa jedne strane ljubičasta sa tufnama, a sa druge strane potpuno bela,mislila sam da,osim ako se niko ne ponudi da nam kupi novu,samo okrenem na tu belu stranu i biće superuser posted image Peškire isto neću da kupujem,imam 7-8 komada,sve roze ali me baš briga. Odeću ću morati,neću baš da ga nosim u roze skafanderu ili jaknici user posted image i u stvarima sa leptirićima i cvetićima user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 297
21.11.2016 0:24:50   
Mariya
Degu, setih se još jednog proverenog a narodnog leka - kuvano vino!! Staviš šolju vina,šolju vode,biber u zrnu, štapić i cimet u prahu,karanfilić (svi deluju antivirusno ili antibakterijskiuser posted image trudnički mozak) nasečeš pola limuna na kolutove, kašiku šećera i kuvaš,malo duže da ispari alkohol da se ne napiješuser posted image . I onda zasladiš medom,popiješ što toplije možeš,utopliš se,leči prehladu proverenouser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 298
21.11.2016 0:32:20   
degu
Ajd pa leptirići mogu proći user posted image
Uglavnom je i na mom spisku odeća, jer je T bila letnja beba pa se ni velićine ne poklapaju, ali išćeprkala sam nešto. Znaš šta i treba biti opušten, ja sam bila pod tenzijom prošli put, baldahin mi je bio naročito bitan user posted image a kad sam došla kući s bebom sam shvatila da je jedino važno da smo dobro, pa i da krevetac nije bio spreman, negde bi se već smestili da spavamo.
Mm kupio vino da kuva ali evo već 2 dana čeka da ga neko skuva. Ja sam ok sad skroz, malo još nos, ali ništa strašno.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 299
21.11.2016 7:15:48   
MicinaMama
Jutro zene ja Boga mi danas nisam nikako.
Sinoc sam jedva zaspala,bolje receno nekad jutros oko 3h.

Toliko sam prehladjena,sinusi su me boleli da nisam mogla da disem.
Popila sam paracetamol na kraju.

Sada moram decu u skolu da spremim i sebe posto idem kod zubara,a posle toga moram u trhni centar.Neznam kako cu,a moram po poklone.Da sam znala da cu ovakva biti danas isla bih juce.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here