|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
17.10.2016 12:35:03   
Anck Su Nmaun
Ja tek sad pocela da pratim seriju Vampirski dnevnici, ono pre nikad nisam gledala, nesto me nije zanimalo.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.10.2016 12:48:00 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1501
17.10.2016 12:43:24   
Khaleesi
Meni ta serija nekako kao da je na silu snimljena a evo sedmi serijal izlazi...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1502
23.10.2016 18:33:04   
Milena18
Upravo sam videla da sledeće nedelje počinje Rectify, četvrta sezona, baš sam se obradovala. Bila sam počela da gledam Orange Is the New Black, ali mi nešto nije prijala, pa sam odustala.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1503
23.10.2016 20:24:25   
isidora88
Anck ni devious maid ni mistresses nece imati novu sezonu, skroz su glupavo zavrsene, mada mozda se predomisle pa snime i neku novu sezonu mada pola glavnih glumaca je reklo da nece vise glumiti tako da verovatno zato i nema nastavka.
Bas me zanima koga ce Shonda izbaci u ovoj sezoni, tj.ko ce nastradati ovaj putuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1504
23.10.2016 20:27:20   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Nego, počela je How to get away with murder!! user posted image Večeras se družimo Kodi i ja user posted image

Pocela?! Pojma nisam imala user posted image jeeee, konacno cu imati sta da gledam user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1505
23.10.2016 20:58:34   
Ana RR
Aha, već su izašle 4 epizode ili 5 čak, nisam sigurna.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1506
23.10.2016 21:01:19   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: isidora88

Anck ni devious maid ni mistresses nece imati novu sezonu, skroz su glupavo zavrsene, mada mozda se predomisle pa snime i neku novu sezonu mada pola glavnih glumaca je reklo da nece vise glumiti tako da verovatno zato i nema nastavka.
Bas me zanima koga ce Shonda izbaci u ovoj sezoni, tj.ko ce nastradati ovaj putuser posted image

Bas iz tih razloga ne voli da gledam serije dok se ne snime do kraja, a i uopste.
Nikad necu zaboraviti nasu seriju Lisice. To je takav bum bio, nema ko ih nije gledao ,....a kraj.. boze sacuvaj...nije ni bilo kraja user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1507
23.10.2016 21:37:22   
isidora88
ana 5 je izaslouser posted image
mene smara ona zimska pauza, jos 2,3 epizode i onda nema do kraja januara novih epizodauser posted image
anck ja nisam gledala tu seriju, meni se uopst nije svidjala, niti je iko u mom okruzenju gledao

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1508
23.10.2016 21:47:24   
Ana RR
Aha, proverila sam na kodiju. Pre neko veče sam videla da se prikazuje na nekom Spin axn kanalu, ide prva sezona trenutno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1509
2.11.2016 14:57:35   
Animsaj9
ima ih dosta, sad trenutno West World.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1510
2.11.2016 17:07:34   
Mariya
Žene,a gde da nađem najnoviju sezonu Grey's anatomy?

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1511
2.11.2016 19:09:10   
Khaleesi
Ja danas pogledala ww 5. Epizodu bas je dobra serijauser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1512
2.11.2016 22:03:57   
Misha i Ljisha
westworld mi je sjajna. user posted image
Pocela sam i ovu novu exorcist da gledam. I naravno i dalje sam fan walking dead-a

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1513
2.11.2016 22:28:56   
emicaa

IZVORNA PORUKA: Mariya

Žene,a gde da nađem najnoviju sezonu Grey's anatomy?

Anci gleda preko kodija a ja na bs.to,sad su nove na engleskom,to je neka njemacka stranica

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1514
5.11.2016 19:48:38   
emicaa
jao sto me nerviraju April i Dzakson,izmedju njih jos ima varnica i ja bih bas volila da prestanu glumit budale i da opet budu zajedno.
Jeste li skontali da je Emilija u ovoj sezoni trudna,mislim stvarno stvarno trudna a ne za seriju

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1515
5.11.2016 20:21:35   
milicicak
Mm i ja poceli da gledamo Stranger things, ostala nam jos osma epizoda prvog serijala. Jedva cekam da mini buba zaspi da pogledamo :)
Odlicna je serija :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1516
5.11.2016 23:10:29   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

jao sto me nerviraju April i Dzakson,izmedju njih jos ima varnica i ja bih bas volila da prestanu glumit budale i da opet budu zajedno.
Jeste li skontali da je Emilija u ovoj sezoni trudna,mislim stvarno stvarno trudna a ne za seriju

I mene nerviraju user posted image

E i ja sam provalila, baš se vidi user posted image mislim, vidi se i po faci, sva je naduvena, a često se primeti i stomak.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1517
6.11.2016 9:33:09   
emicaa
Usne su joj se promjenile i u zadnjoj epizodi je stalno torba bila ispred user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1518
6.11.2016 14:44:33   
Ana RR
Da, da, ili torba ili fascikla user posted image ja sam zato mislila da će joj test biti pozitivan.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1519
6.11.2016 15:18:17   
emicaa
Pa i ja sam taman da spoje ali eto...cini mi se da ona i Oven nece dugo potrajati user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1520
13.11.2016 17:56:50   
emicaa
Odgledah novu epizodu Greys i smorila sam se,cijela epizoda je desavanje u op sali.Negdje oko 30. minute sam ugasila...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1521
13.11.2016 18:04:51   
Ana RR
Emice, i ja sam malopre pustila i izdržala malo više od 15 minuta... evo gledam Younger sada, svaka epizoda je po 25 minuta i za čas se odgleda.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1522
13.11.2016 19:06:12   
emicaa
Anci odgledala sam sve epizode do sad i u ovih 13 setona do sad je samo jedna bila ovako smor da sam je prestala gledati.Sta im bi user posted image
Nikako da nastavim sa gledanjem HTGAWM,odgledala do seste epizode i tu stala user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1523
17.11.2016 11:29:10   
emicaa
Sto je Meridith ostarila za ovih 13 sezona

user posted image

Ps:ovde samo Ana i ja pisemo

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1524
17.11.2016 13:53:58   
Milena18
Emice, pisala bih i ja, nego mi se čini da su serije koje ja volim svima dosadne user posted image
Uvod u anatomiju sam gledala davno i mislila sam prošlog leta da odgledam sve opet, ali nešto mi mnogo 13 sezona, nemam toliko vremena sada.
Sad gledam Rectify, a od sledeće nedelje mi kreće i The Affair treća sezona.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here