|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/16 [chat]
5.10.2016 7:35:26   
Anck Su Nmaun
Pa ima 0.5 a treba nam o.25 pa za sad mm nije nasao, danas ide redom u obilzazak.

A za treci krajnik to je sto je. Nema nekih posebnih tegoba, tu je spas jedino Op. ali on je jos mali za to.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 176
5.10.2016 7:55:23   
Sanjica26 RR
Anck, jel gledao u zelenoj apoteci?
Mi smo odveli decu u vrtic. Idem kasnije u skolu. Jedva sam se probudila koliko mi je lose. Ubi me prehlada. Sad cu da se vratim u krevet dok ne odem u skolu.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 5.10.2016 7:57:23 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 177
5.10.2016 8:07:08   
vocicana
Danas spremam Torbicine medene kiflice, vrlo je prosto. Opet imam masumleka koju cu baciti,poludecu vise. Daj da uradim nesto korisno i pametno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 178
5.10.2016 8:16:18   
Anck Su Nmaun
Sinoc sam se smrzla, razmisljam bebcu ispod pidzame vec nesto da obucem,
A za napolje slobodno hopkice ispod ... jeste poceli da ih nabundavate??

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 179
5.10.2016 8:17:21   
suzi kju
Ja mesim od vikenda do vikenda, ne stižem radnim danima, muž kasno dođe s posla a meni tad nije do testa user posted image

Dobro vam jutro mame. Vreme grozno, zimoća prava!
Ja danas idem na prvu kontrolu posle porođaja, jeeeeej user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 180
5.10.2016 8:21:39   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: suzi kju
Ja danas idem na prvu kontrolu posle porođaja, jeeeeej user posted image

U dobra si, ja sma mislila da sam najgora, juce sam bas zakazala pregled za 20 tak dana dok mi prodje.

Sinoc sam pukla , mladja cera prosula puuunu casu soka od cvekle po tepihu, nisam ni ribala samo sve ostavila kako sam poludela, i otisla da spavam. Pored sve nervoze oko bebe, da sam je dohvatila cudo bih napravila, samo sam Napustila prostoriju. mM je sredio sve.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 181
5.10.2016 8:24:29   
Mala Elena
Pa jeste Suzi, kad muz dodje sto bi mesila testo user posted image user posted image
A jel zamrzavate kiflice i jel su ok kasnije?
Anck, ja nisam jos ali oblacim joj ujutro deblje pantalonice i prslucic od plisa, ako je spustim na pod da joj ne bude hladno pa onda popodne zaminim necim tanjim...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 182
5.10.2016 8:25:02   
emicaa
Dobro jutro,David opet zaspao a nas dvije ustale mada bih ja rado porrd njega user posted image Dora je sinoc bas gadno kasljala a od jutros bolje izgleda.
Ja bih stalno nesto mijesila ali nema ko pojesti toliko user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 183
5.10.2016 8:29:44   
Anck Su Nmaun
Mi svi jako volimo i kiflice, krofne ma sve ali mm se zali kaze da hoce da ga ugojim. Bas se podavimo u tome.
Inace od rodjusa ostala cetvrtina tortice, za tri dana je nestala... blago meni i mojoj kilazi user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 184
5.10.2016 8:40:52   
pipi_coco
Dobro jutro, ja sad uspavala djete, a ustali smo ranom zorom malo prije 6 sati. Jedva je sad zaspao, ne znam šta mu je, place, otima se, a pospan aaaa elem preznojio me skroz. Valjda treba da ocekujemo još koji zubic ovih dana, ne znam šta bi drugo moglo da bude.

Voci vi ste super, moj D se još nije uspio okrenuti sa leđa na stomak, okrene se na stranu i vrati se na leđa, valjda mu guzica teška pa ne može da je prevali naprijed user posted image user posted image

Anck, super za briseve

Odoh da doruckujem, skapavam od gladiuser posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 185
5.10.2016 8:44:34   
suzi kju
Kad sam zvala da zakažem, sestra koja radi sa mojom doktorkom (znamo se inače) kaže sram me bilo user posted image , dobro sam se set_ila.
Pa stvarno ne stižem, kad sam i htela, ona bila na odmoru i eto tako, posle godinu dana idem na kontrolu user posted image
A inače volimo kiflice, krofne, palačinke, pite, pogače user posted image

< Poruku je uredio suzi kju -- 5.10.2016 8:45:22 >

Direktna veza do poruke: 186
5.10.2016 9:25:18   
Anck Su Nmaun
Mame koje hrane bebe na flasicu jel vam bebe budu mokre posle, kod nas je obavezno presvlacenje posle svake flasice, dzaba portikle kao da su mu suplja usta user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 187
5.10.2016 9:25:33   
Sandricak
Jutro... Anck super za briseve, a muz nek ti pogleda u zelenoj i u Jankovic apoteci oni imaju svasta...
I se budio u ponoc pa u 3 pa u 5 za presvlacenje, pa u 6 budila Marka za vrtic pa ovaj u 7 da sisa... sad spava, a ja moram da nalozim, bas je hlaadnoo.. kako ja ne volim zimu user posted image ufffff

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 188
5.10.2016 9:32:52   
pipi_coco
Anck i kod nas je vecinom tako, djaba sve kad mu se pocne sljevati niz vrat user posted image Ja sam pocela da kada ga hranim pod bradu mu stavim mekanu gazicu tako da ona pokupi vecinu tog prosipanja.

Ali zato kad jedemo corbice i supice ništa ne pomaže, presvlacenje je obavezno user posted image

Mm jutros naložio vatru jer je bilo hladno, u 8 h se kuca usjala, pretjera ga covjek baš, morala sam i da rashladjujem cak

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 189
5.10.2016 9:43:21   
emicaa
Kod nas nista ne curi user posted image Malo pred kraj kad se vec najede pa povuce mlijeko i onda samo pusti flasicu.
Ja milipn stvari da zavrsim a on se uvalio u ruke i u dreku,pojma nemam sta mu je,sad je poceo kunjati pa bice da ga to i muci.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 190
5.10.2016 9:53:23   
Sandricak
Kod mene se sad ugrejalo... a napolju je Boze sacuvaj... Moram Marku kupiti zimsku jaknu, ima neku jesenju, ali je hladna, zakav neki materijjal stalno je hladan... jel zna neko gde da trazim, da je ok, a i da je cena normalna?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 191
5.10.2016 10:57:37   
Maraj
Jutro mame
anck ja sam L prvo kupila u H&M one carapice koje su kao patofne. Neka mesavina ta dva. Ali izuvaju mu se dok hoda. Juce na pijaci kupim mu prave patofne. Obuca Vesna iz Cuprije ih proizvodi. I super su mu. Bas mu je topla noga. A jako su mekane. Koliko god da imam tepiha on stane il legne na parket.
A sto se tice portikle. Kupi one nepromocive. Koje su postavljene sa plastikom

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 192
5.10.2016 11:06:57   
suzi kju
Ja ne znam koji patofne da im kupim. Trebaće nam za vrtić a i za kući, a sve su oko 2000,mnogo mi to nešto, za 4 para bi mi trebalo 8000,a volela bih da im uzmem anatomske.

E i da vas pitam. Meni A po celu noć skoro prespava na stomaku, i gotovo svako jutro joj propusti napred. Ako uzmem da je presvučem, ona se razbudi skroz I nema više spavanje uopšte. Ne znam šta da radim...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 193
5.10.2016 12:05:33   
Anck Su Nmaun
Ja juce uzela Milami sa anatomskim za 1200 din.

A uvece iz pametniza zalila cveklom, sad su unikat user posted image nisu ni stigle do vrtica.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.10.2016 12:09:58 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 194
5.10.2016 12:07:37   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Maraj

A sto se tice portikle. Kupi one nepromocive. Koje su postavljene sa plastikom

Ma te i koristimo user posted image al to sve nekako ode pored. Od jutros mu oblacim i potkosulju i vec dva puta ga presvukla user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.10.2016 12:10:20 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 195
5.10.2016 13:04:44   
Sandricak
Anck ja sam na futoskoj videla portikle koje se kao obuku od napred na ruke i na ledjima se vezu... tu nema gde da prodje... te cu ja uzeti kad pocnemo da uvodimo novu hranu...

Direktna veza do poruke: 196
5.10.2016 13:26:29   
suzi kju
Ja nešto gledali, i Milami su mi ostale u sećanju kad skuplje, 1800 din. Alo su toliko onda super!

Mame drage, izgleda da sa tatom neće biti ništa mnogo ozbiljno, čekamo patohistologiju pa ćemo videti. Deluje da je fibroza pluća, al otom potom, videćemo još.

Direktna veza do poruke: 197
5.10.2016 14:07:20   
emicaa
suzi rekle smo ti da ce sve biti dobro user posted image
Dora sledeci cetvrtak ide na snimanje glave,mene vec sad hvata nervoza.opet ce joj stavljati iglu u ruku za anesteziju,ovo je stvarno sve previse za nju.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 198
5.10.2016 15:26:27   
Animsaj9
jel imamo temu o triciklima za decuu? Ako imamo ja ne mogu naci, pa prebacite post tamo .. Hoce baba i deda da mu kupe SmartT, pa ako neko ima iskustva sa njima.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 199
5.10.2016 16:10:01   
IvanaSK RR
Imamo temu bicikl
http://www.ringeraja.rs/forum/m_16136/mpage_6/key_/tm.htm

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here