Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje?
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 5.6.2015 22:30:57
|
|
|
|
Kata90
|
moj sin,najkasnije u pola 9 zaspe,znaci tad se dan kod njega zavrsava ......prvo budjenje u pola 5.....pa posle tek u 8h i nekad produzi i do 10 kao danas
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 6.7.2015 22:47:46
|
|
|
|
Mariya
|
Hehe, evo sad krećemo, ležemo malo pre 23,00. A ustaju između pola 9 i pola 10.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 6.7.2015 22:52:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Moji se sad pripremaju za spavanje,dvoje starijih se sami kupaju a najmlađeg ću kasnije ja da okupam,i znači oko 22 i 30 a nekad i oko 23 su u krevetu,leže...a ne zaspe uvek odmah
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 7.7.2015 9:55:21
|
|
|
|
Klarita
|
N spava izmedju 21 i 21i30, ali izgleda mu i to kasno, jer evo on jos uvek spava K kako kad, ali u isto vreme je tusiram i oblacim u pizamu, pa nekad zaspi odmah, nekad ostane do kasno, uopste se ne opterecujem vise oko nje. Pre neko vece smo imali goste u dvoristu do kasno i pustila sam je. Izdrzala je do pola12 i trazila sam da se tusira i legne...Boze moj, leto vrucine, zimi se vec nerviram
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 10.7.2015 0:25:33
|
|
|
|
mila83
|
Kako su ove vrucine ,najcesce izmedju 22h i 23h,svo troje.Teodora nekad malo ranije.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 10.7.2015 7:39:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Moji su polako počeli da se vraćaju u normalu sinoć su legli u 22,i nisu dugo ostali budni,ja se iznenadila
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 10.7.2015 12:29:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Legnu uvek oko 22,22:30 ali ostanu budne i do 00:00.Smeju se,luduju po sobi,ali verovatno im vrucina smeta,neka ih sada nemaju nikakve obaveze.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 7.12.2015 19:23:15
|
|
|
|
bojana92
|
Mladji oko 9 ide na spavanje,posto ga uspavljujem zaspi do pola 10.Stariji oko 9-pola 10 de na spavanje.Ali kako me zadnjih par dana zeza retko kad da zaspi pre pola 12.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 7.12.2015 19:23:43
|
|
|
|
bojana92
|
A posle podn eoko 2 idu na spavanje.:)
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 7.12.2015 19:52:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Bojana, postoji opcija uredi
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 7.12.2015 23:38:00
|
|
|
|
mila83
|
Moji klinci trenutno idu na spavanje od 21:30 do 22:30h..kako kad su umorni. Jedva cekam da padne sneg,tada se napolju izigraju,malo ozebu,pa i ranije lezu i sladje spavaju
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 7:34:31
|
|
|
|
m2m2
|
Oboje oko pola devet. Starije dete od kada ne spava preko dana, desava mu se da zaspi i u sedam. Ali zato ako preko dana odspava dva sata, uvece nema spavanja do dvanaest- pola jedan.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 7:57:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U 19h pocinje kupanjac, spremanje i krevet od 20h-20:30h Ispratim ih , poljubim nekad pricica nekad ne i good night.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 8:22:10
|
|
|
|
madre
|
oko 20:30 krecu pripreme, kupatilo i tako to, pa citanje, malo mazenje i spavanjac... obicno oko 21h vec spava
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 15:39:33
|
|
|
|
Anarunika
|
Mi smo spremanje u devet pomerili na pola devet uveče za Aruna i Iskona. Onda su lepo do devet u krevetu i bez problema ustanu za obdanište u pola osam ujutru. I to smo pomerili,pa ih sada vodimo na doručak u školicu,ranije nismo. A Živu kupamo na kraju ,oko devet kada njih smestimo i onda sa njom na tenane. Za sada imamo sreće i sve ide po planu.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 22:09:26
|
|
|
|
bojana92
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bojana, postoji opcija uredi gde da je nadjem?
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 22:12:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Pored opcije citiraj.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 22:13:20
|
|
|
|
branki*
|
Kad posaljes poruku,i pregledas je opet,iznad postoji opcija uredi gde mozes prepraviti,nesto dopisati,obrisati i sl.opcija je aktivna nekih desetak min nakon slanja,bas da bi se poruka "uredila".
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 22:13:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kada ide u vrtic, oko pola 10 -10, a kad je kuci nekako je prirodno da se poremeti, ujutru duze odspava i kasnije ide na popodnevno spavanje.
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 22:17:49
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bojana92 IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bojana, postoji opcija uredi gde da je nadjem? Evo slike, prati crvenu strelicu imag
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 8.12.2015 23:11:25
|
|
|
|
bojana92
|
Evo nasla sam je.:) NIje mi se prikazivala.:( Hvala puno :)
< Poruku je uredio bojana92 -- 8.12.2015 23:12:09 >
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 6.9.2016 11:11:44
|
|
|
|
NadaR
|
Škola počela , spavanjac u 21h . Srećom , prestao je da se raspravlja . Zna i sam da pored škole i treninga , nema snage za divljanje.
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 4.10.2016 14:29:17
|
|
|
|
Divnica
|
U 9 u krevet.Starija devojcica ide u predskolsko pa rano ustaje a i mladja mora
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 4.10.2016 14:32:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
najkasnije u pola 9,a ako nije spavao dobro preko dana i u 8
|
|
|
|
RE: U koliko sati vaša deca idu na spavanje? 4.10.2016 15:29:38
|
|
|
|
pipi_coco
|
U 8 sati je spavanjac. Ljetos dok smo duže bili vani spavanje je bilo u 9, a sada eto ranije
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NezgodaAutor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?