Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 10:20:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bebac od jutros i kasljuca, poludecu, malo sam ga inhalirala, ne znam sta drugo za tako malene?? Jeste davale neki caj mozda?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 10:26:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, mozes kamilicu sigurno. Ova jesen i prehlade, pih.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 10:27:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja nisam, sada je jos uvek slinava...isto pokusala inhalaciju ali se vrtela pa nije ni trecinu inhalirana. Ako bude ozbiljnije , mozda da odes kod dr? Boli me grlo danima, ali nocas mi je j. kevu. Izvinjavam se ali tako je... jutros nisam mogla da pricam, ne mogu cak ni da jedem , i voda mi smeta...uzasno se osecam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 10:27:53
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,mi smo sinoc spavali odvojeno.MM sa Davidom a ja sa Dorom,oboje su se budili po tri puta ali ja sam se opet naspavala jer je T brzo zaspivala.Davidu i dalje nosic zatvoren a kod Dore i nije toliko strasno.Ja sam kao nova,samo me grlo boli Suzi javljaj nam cim nesto znadnes,tu smo za tebe... Stvaro nema nam Ece,odoh joj poslati poruku da vidim jel sve ok
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 10:28:06
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mi smo danas napunili 9 meseci Anck nama je dr savetovala caj od belog sleza , mada je bljutav malo ga poseceri da ga privuces . Fitobalm (ako sam dobro napisala ) i inhalacije sa 1,5ml fiziolloskog +0,5 ml Bisolvona
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 10:35:09
|
|
|
|
Milena18
|
Sandricak, Animsaj za mesečnice! Nama je sveki napravila punjene paprike, baš joj hvala, a inače sam i ja bez ideja za ručkove u poslednje vreme. A non-stop sam gladna. Jutros sam pojela tri jajeta za doručak
< Poruku je uredio Milena18 -- 3.10.2016 10:44:56 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 10:58:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, Milence, prosledi punjene paprike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 11:34:21
|
|
|
|
vocicana
|
Hajde bravo covece, kako vreme leti!!! Paprike mi smetaju zeluDcu, , volim ali bljujem vatru posle njih. MI cemo danas rucak od juce. Sutra sta cu nemam pojma.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 11:45:00
|
|
|
|
suzi kju
|
Bravo za male rođendančiće!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 12:29:46
|
|
|
|
branki*
|
Ja u busu,vracam se iz skole,pa pravo u vrtic po decu,rucak imam od juce,sreca!
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 15:15:52
|
|
|
|
jess021
|
Cao mame! Najpre da, sa zakasnjenjem, cestitam rodjendan i krstenja nasem drugaru Lazaru, da nam budes ziv, zdrav i nasmejan Suzi, bice sve u redu, mora biti! Mi smo u akciji oko krstenja i rodjendana, svasta nesto jos imam, a posto mi je stomak ogroman, malo teze postizavam Kad sam bila na uz, dr rece da je po bebi termin skoro 2 nedelje ranije, tako da samo da se docepam novembra. Anck, jeste li radili te briseve? Mukica mala, bas se dugo vuce ta prehlada. Branki, vidim sta si pisala za Bozu. Verujem mi doci ce period da neces verovatno kako brzo napreduje i drzi korak sa vrsnjacima Gde nam je Eca?
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 15:28:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sutra smo zakazali savetovaliste, pisacu onda u temi koliko smo napredovali. Ja evo pijrm. kafu sa mamom, a D smo stavili u setalicu malo da se umori
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 15:48:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Izmori me ovo dete danas, za ceo dan je spavao samo 15 minuta... umireeeem Ne da mu nosic samo slinavi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 17:14:33
|
|
|
|
branki*
|
Uh,anck Jess,draga,kako ti guras,kako je lenka?ljubni je😘 Ecoooo,javi se! Mi zavrsli sa ruckom,b u 6 ima cas,ja treba do poste,a mrzi me,mrzi me da se presvlacim i oblacim stalno.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 17:20:44
|
|
|
|
serpica
|
Evo od mene kafa da castim, prezivesmo i prvi dan u vrticu,tih famoznih sat i po... bila je ona i duze bez mene,ne znam,ali danas mi bas tesko palo,kao da je dajem,ne znam..bas sam bila tuzna,mozda i podsvesno znam da polako odrasta da vise nije mala beba,mozda mi bas to i nedostaje.. uhhh ko zna... videcemo kako ce sutra biti. Anck probaj da mu sline izvalcis aspiratorom,mozes i onim usnim ili rucnim onda stavi fizioloski pa opet izvuci koliko mozes. mazi mu fitobalm na grudi i ispod nosa slobodno...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 17:42:09
|
|
|
|
emicaa
|
Hej mame,David nikako da zaspii,bas ga muci nosic.Danas isla do Bazela,odmorila sam mozak Pisala sm jutros Eci ali jos nije vidjela
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 18:08:37
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Cao mame! Najpre da, sa zakasnjenjem, cestitam rodjendan i krstenja nasem drugaru Lazaru, da nam budes ziv, zdrav i nasmejan Hvala jess puno. nikad nije kasno kad slavite Lenki? Ovaj vikend? Suzi , drzim fige da sve bude ok
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 19:19:54
|
|
|
|
emicaa
|
Eca je bila u Bosni preko vikenda,javils se
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 21:32:51
|
|
|
|
nikiteki
|
E mame samo da vam mahnem ne stizem da pisem ali vas redovno citam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 21:45:46
|
|
|
|
eca89
|
Dobro vece mamike moje, hvala vam sto pitate za mene! Mi smo za vikend, neplanirano otisli u Bosnu, super nam je bilo! Sad sam umorna bas, pisem vam ujutro! Laku noc svima!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 21:50:01
|
|
|
|
emicaa
|
Mamice David danas dva puta imao zelenu stolicu,tambo zelenu i smrdiii suze da krenu.Da li je to zbog ove prehlade?
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 22:00:19
|
|
|
|
vocicana
|
Da li ga samo hranis svojim mlekom?
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 22:01:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, mislin i da ga dohranjuje. Emice, moze biti da je od prehlade.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 22:05:15
|
|
|
|
emicaa
|
Voci uglavnom ad i mozda dva puta moje ali od petka samo ad jer pijem lijek za gripu
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 22:11:07
|
|
|
|
Maraj
|
Emice , ne bi trebalo da je nesto. Mi smo duzi perod imali zelenkastu stolicu. Ne znam zasto. Cesto sam kukala , sto se toga tice...dr nam prepisivala probiotik i nista. I malo po malo dobila je boju kakvu treba da ima. Mislim da je to trajalo 2-3 meseca. I jeste jako stipalo za oci , kao sto kazes. Isto sam mu davala ad (hipp) i sisao je
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Osnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?