Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 2.10.2016 16:20:12
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Baš ste se raspisale L i ja bile danas na izložbi pasa,2.oktobar a mi u kratkim rukavima pogledali smo pse,baš je bila srećna,slikala ih je,jedino nije htela da ih mazi. U povratku sam je ostavila kod svekrve, H je več bila tamo i brzo pobegla kući. Moram malo da odmorim od njih,svaki dan su samnom zadnje 2 nedelje. Pospremila sam malo i kuću,sad odmaram. Trebalo bi da počnem da šijem,ali tako mi se spava,gledam F1, pa možda i odremam malo,pa ću onda da šijem
< Poruku je uredio Mariya -- 2.10.2016 16:22:08 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 2.10.2016 16:57:44
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Samo na brzaka da vam javnem da nam je juce bilo , ne divno , nego predivno celu noc nisam oka sklopila. Od uzbudjenja. Svaki minut dana kao da sam opet prezivljavala. Bas sam srecna. Sve je proteklo super. I krstenje i posle proslava rodjendana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 2.10.2016 17:00:27
|
|
|
|
Milena18
|
Mariya, šta šiješ? Ja sam skrojila jedne pantalonice za M još dok sam bila trudna i nisam ih završila, a sada nikako nemam vremena. Maraj, drago mi je da je sve prošlo tako lepo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 2.10.2016 17:27:28
|
|
|
|
vocicana
|
Maraj bravo, ne znas koliko mi je drago da ste tako lepo prosli!!! Ja sam konacno zavrsila sve ruckove i ostala s! Sada da se nasminkam, da mom detetu dam da vecera, pa odosmo da skitamo. Ljubim vas sve. Ivana SK ja jos nisam dobila 29-ti dan je danas, najaveima, ali da krene jos ne. Ne mogu da verujem da mu ovoliko treba da se sredi, da sve bude ok. Muka mi je od toga sto sam zensko
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 2.10.2016 17:47:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Forum je brz kao munja. Svaka cast. Ja sam odremala, pa sam brzinski dovrsila rucak. I opet sam legla. Veceras cu da popijem lekic. Valjda ce bolje da mi bude sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 2.10.2016 18:13:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Da, forum je iznenađujuće brz. Mi šetali danas, i šetali, šetali, kičma me sada boli. Maraj baš mi je drago da vam je bio lepo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 2.10.2016 18:23:38
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj bas mi je drago da vam je tako fino bilo,okacine nam slicice da vas vidimo
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 2.10.2016 21:13:49
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja sam danas popodne uzivala... svojih sat i po sam imala isla sam na manikir.. sad se divim nokticima, bas mi je prijalo. mm je cuvao D, i vidim da im nisam ni falila puno, zabavljali su se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 2.10.2016 21:23:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
mi smo danas citav dan proveli u slavlju, moji bili pre podne pa sa njima bili napolju, dosli da rucamo kuci i u rodjendanonicu, bas sam iscrpljena ali zadovoljna jer su lepo provele dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 0:16:15
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Maraj Milena,šijem svašta,trenutno pamučni prsluk za L,a uzela sam neki polar pa i od toga hoću da sašijem prsluke za obe.ja imam još oko 4 meseca do porođaja pa se nadam da ću sve završiti do tad A šijem i jastučnice, haljine,suknje, za devojčice, mene,sestru. Ne znam košulje i sakoe da sašijem L i ja spavamo u dnevnoj, sutra ustajemo rano, ide u vrtić prepodne, zbog dečije nedelje. A ja posle u grad kod frizera na feniranje,da budem sređena za susret generacije sutra, pa kod dr po doznake i tako... Laku noć!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 7:30:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric mamikee Jao noc nam je bila suuupeer, probudio se samo jednom oko 5 da siki i to bi mozda nastavio da ga ja nisam uzela jer me je leva dojka ubijala koliko je bila puuna mleka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 7:40:48
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Maraj,super sto ste tako lepo prosli! Ja u busu,idem u skolu..pocela radna nedelja. Gde je eca,nema je nesto
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 8:15:30
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro, mamike! Anck za prospavanu noć! Ni kod nas nije bilo loše, M se budila samo dva puta, mada sam ja i dalje jako umorna. Sad da popijem kaficu, pa polako u novi dan...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 8:30:50
|
|
|
|
pipi_coco
|
Branki, emice, anim Ovaj moj malac se jutris probudio u 05:30 h, naspavo se covjek, sav veseo, a ja Vrijeme je tmurno i odvratno baš, ne znam da li cemo uspjeti izaci napolje danas, jer kiša samo što nije. Treba da malo pospremim po kuci, abaš mi se nedaaaa, jedva cekam da D malo zaspi pa da i ja sa njim odbijem jednu dremkicu. Maraj seretan vam rođendan i krštenje
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 8:45:31
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutric od nas... i Ilija se budio 2 puta da siki, u pola 1 pa u 4, onda zaspao i jutros u 7 ustao, jeo i sad tek zaspao... malo se igrali, sad je sve zanimljiviji, smeje se guce pomalo, obozava da pliva kad ga stavim na stomak da se igra... Danas nam je dva meseca Mm i Maki otisli svako na svoju stanu, a nas dvoje uzivamo, jedino ova kisa vini ovaj dan sumornim... samo za spavanjac...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 8:56:29
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mamike... ode mi dete u vrtic.. za pola sata idem po nju,ostala placuci... sve znam ali opet mi tesko
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 9:01:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao dan je uzasan siiv .. bas samo za spavanje Sta da kuvam danas .. mucim glavuuuu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 9:02:32
|
|
|
|
Sandricak
|
Serpice sve to brzo prodje, adaptacija je takva... tako je bilo i sa mojim Markom, a sad obozava vrtic...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 9:05:27
|
|
|
|
Sandricak
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Sta da kuvam danas .. mucim glavuuuu Anck, ako ti sta dobro padne na pamet javi, i ja imam isti problem... vise mi je smisljanja preko glave... sad sam gledala ovde recepte, ima svasta, a opet ne mogu da se odlucim
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 9:08:12
|
|
|
|
Sandricak
|
IZVORNA PORUKA: Sandricak Jutric od nas... i Ilija se budio 2 puta da siki, u pola 1 pa u 4, onda zaspao i jutros u 7 ustao, jeo i sad tek zaspao... malo se igrali, sad je sve zanimljiviji, smeje se guce pomalo, obozava da pliva kad ga stavim na stomak da se igra... Danas nam je dva meseca Mm i Maki otisli svako na svoju stanu, a nas dvoje uzivamo, jedino ova kisa vini ovaj dan sumornim... samo za spavanjac... Citam ovo i crkoh.... Juce nam je bili dva meseca, bokte pukla sam totalno, ne znam ni koji je datum ..
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 9:10:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaoo mrzim to, svako jutro a sta danas da spremam ...grrrrr Razmisljam paprikas mozdaaa Moj bebac zaspao, sad na miiiiru da popijem Prvu jutarnju kafu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 9:12:17
|
|
|
|
vocicana
|
za dva meseca! Mi za koji dan 6, bog te ala leti vreme. Ruckovi....ja imam od juce, samo za deckonju da spremim nesto. Samo da vam mahnem Anck Poceo je dan sa osmehom
< Poruku je uredio vocicana RR -- 3.10.2016 9:13:28 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 9:15:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, vreme leti, vec dva meseca :) Andrea je nocas uzasno spavala, tj nije skoro nista spavala. Glava me ubija.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 3.10.2016 9:42:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro mame. Ivana isti slučaj, žurka celu noć, glava mi puca, što id ove promene vremena, što od nespavanja. Ja ću za ručak gulaš, i spremam za dva dana, za bebe se već kuva ručak i tako. Tata se vratio u bolnicu, sutra mu rade skener, rezultat u toku sutrašnjeg dana, najkasnije prekosutra.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?