Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 8:55:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Deca u vrticu. Nama velikima je bila katastrofa noc. Pojavili se komarci. Izujedali su nas. Poslr vrucina. Poradila sam po stanu. Da zbrckam ruckic i brisem na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 9:53:46
|
|
|
|
jess021
|
Amelia, mozda je post delovao grubo, alI kuckala sam ga nocas da ti kazem da ne moras da brines, da ce se temp regulisati. Zbunjujes me sa tim Paracetamolom i antibiotikom. Ljubi ti dete, da on sto pre ozdravi. Cao mame, mi juce ceo dam bili na vikendici, bas nam je bilo lepo. Ne znam da li da idemo napolje, bas je tmurno. Branki, kako je Boka? Ja sam za L zakazala pregled kod homeopate u sredu. Javljam sta ce mi reci. Def joj treba nesto za imunitet.
< Poruku je uredio jess021 -- 19.9.2016 9:55:24 >
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 10:20:10
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,umirem koliko mi se spava.Vi koje ste duze ovde znate kako mi je Dora spavala.David je gori.Samo sto zaspim on vec budan Dora je opet prespavala noc,trecu za redom
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 10:52:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, bravo za Doru. A nadam se da ce ti i David uskoro lepse spavati. I moja bebica se zadnjih par noci bas cesto budi. Meni je problem sto nikako vene na rukama da mi se oporave od porodjaja. Prvo su me bolele kod lakta, sa unutrašnjeg dela, sad se spustilo na sake i zglobove. Tu se bas nadule vene, juce kuvam rucak, mesam cas jednom, cas drugom rukom, ne zna se koja vise boli. Boli i dok kuckam A uvece kad legnem, pola sata mi treba sa namestim polozaj ruku da me ne boli mnogo.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 19.9.2016 10:53:19 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 11:03:23
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana nadam se,sve manje licim na ljudsko bice od ne spavanja Jesi li isla kod doktora zbog ruku?
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 11:12:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vocicana Odmori se malo, stvarno mi je zao kada procitam koliko se maltretiras.Ali proci ce. Nema odmora, budi se na svakih 20 min. i place, prvo sam mislila da je samo zbog nosica ali sad mislim da su mozda i zubici. SSad mi spava na rukama...poludecu, jadnicak i on je ne ispavan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 11:19:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, on je dusa mila. Emice, meni je to krenulo u porodilistu, stavljali mi alkohol i rekli da koristim neku kremu za vene. A od svega toga slabe vajde ima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 13:14:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mame treba mi vase misljenje, ovde kod nas u jednom hotelu ima super djakuzi sa slanom vodom. Znaci bas super, topla voda isparava... slana voda... jel bi mogla bEbca da vodim tamo, kontam da bi se bas lepo napario , da bi mu prijalo? Eto samo ne znam jer je beba jel to ok>?
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 19.9.2016 13:16:34 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 14:30:51
|
|
|
|
branki*
|
Ja iz skole i uzela decu iz vrtica.rucak nemam za mm,ne znam ni sta cu. Jess,bolje je boka,samo kasalj i dalje vuce. Anck,ivana,emice,zao mi je,znam kako je kad nocima se ne spava a,ivana,kako to ruka toliko da boli,od cega? Boka sisa,pa kad zavrsi da przim neku ribu za njih dvoje.i da skuvam kaficu,bas mi se pije.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 14:49:54
|
|
|
|
eca89
|
Mamike, evo i mene. A.u vrticu nije spavala, drala se kao konj. Tete mi kazu da se dira za usi, da je vec 6 djece ima upalu usiju, pa ubicu se. Temper.nema, sad je zaspala, njena dr.je radila ujutro, sad je moram voditi dezurnom, a cisto sumnjam da ce joj dati nesto, a kako li cemo noc prezivjeti do ujutro,aaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 15:22:50
|
|
|
|
vocicana
|
Anck, mali je za to, pre nadji slanu sobu, neku proverenu, pusti hotel i to, ja nemam poverenja, slana soba sa malo za nijansu pojacanim salinitetom, bice to super. A mozda su i zubici. JJa bi svog pre u slanu sobu. Emice, sta da ti kazem duso osim da vas grlimo za utehu od nespavanja. E co,bas mi je zao sto se drala...nadam se da nije zakacila upalu uha.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 16:23:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam na pauzi, pa idem nazad. Opet trceci. Sutra Sofija ide sa mm, a T ostavljaju na ples. Posle je ja uzimam. Anck mislim da je mali za tako nesto. Branki, zar ne rucaju u vrticu? Moje rucaju. I kad dodju retko kad hoce da jedu. Danas je Sofi trazila supu tako da je moj deo rucka pojela. Obicno dobiju dve uzine. Eco, da vas brzo prodje.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 16:32:52
|
|
|
|
suzi kju
|
Dan mame, ja baš ne stižem da vas čitam i pišem. Moje mrvice svuda stignu, neki dan gde je jedna tu je i druga, a neki dan ako jedna ide levo druga će desno, ne mogu da ih pohvatam. Prekosutra nam je rođendan, godina prođe velike devojčice spremaćemo u kućnoj varijanti, sa nekoliko nam dragih ljudi pošto su i moji i muževljevi bili Za krštenje a daleko žive, pa nam na rođendan neće doći. Proslavili sto kada smo ih krstili i krštenje i rođendan. Prekosutra duvamo svećice Da vas pitam, da li ste davale (dajete) deci neki sirup za imunitet. Razmišljam o tome jer će krenuti uskoro u vrtić pa zato pitam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 17:00:28
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Od 9 nisam sela, tek sad. Čekam da H zaspi a ona nikako! L je prošlo za 2 dana,a ona se uslinavila od juče. Nema T,ne kašlje, samo joj curi nos i kija. A kenjkava je užasno. A sad nikako da učvrsti samo se vrti,prevrće,trza,plače. Tako je i sinoć stenjala plakala,cvilela u snu. Do pola 3 nisam spavala. Mojoj Luci sutra rođendan! 5 godina! Gledam je i kažem mm kad pre je ovo naše malo dete napunilo 5 godina! Napravila sam joj tortu i za sutra. Nikako da shvati zašto joj slavimo rođendan u subotu kada je sutra Pa kako može to da joj je rođendan a nema ni torte ni poklona? I svaki dan joj objasnim zašto i ona i dalje pita. Pa sam rešila da joj napravim torticu,kaže da bude u obliku psa,tj pseće glave,obožava pse Sad se hladi,a sutra ću da je ukrasim, pa zovem svekrvu i svekra pa da slavimo! Sad ležim dok čekam da H zaspi,pa da nastavim spremanje. Sve ću morati sama do subote, pa polagano sve radim.. Emice za doru! Onda još 2 godine pa će i D početi da spava Suzi vi 21., mi 20. i 23. Slavimo pitala vaspitačicu koliko bombona da ponesemo sutra u vrtić,a ona - pa zar je i Lucija rođena u septembru? I pokazuje na policu punu bombona,nedeljno barem dvoje slave rođendan! Jedan dečak iz grupe danas,moja L sutra Kaže deca samo jedu bombone
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 17:06:47
|
|
|
|
Mariya
|
E nikako da se pohvalim, mi smo već 3 nedelje bez pelene! noćnu imamo još ali važno je da smo dnevnu skinuli!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 17:07:36
|
|
|
|
branki*
|
Eco,nece valjda ,bas mi je zao Sanjice,rucaju,ali rucak je oko pola 12,pa je oko pola dva uzina,ali ih ja uvek ponudim da jedu kad dodju kuci,otkud znam da li su i koliko jeli,ovako ponudim,pa ako hoce,jedu,ako ne,nista.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 17:08:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maryia znam ja da sa nekim slavim rodjendan, a nisam.mogla trenutno da se setim. Ja sutra nista ne pravim. U subotu mi dolazi sestra sa muzem i decom. I to je to.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 18:38:16
|
|
|
|
eca89
|
Mamike, mi smo bili ko dr. Navodno nije nista strasno, desno je malo nadrazeno, naravno nista nam nije dala, za antibiotike nije. Ja se nadam da cemo proci bez njih. Sad je ok, jela je i ne place, ali na noc ne smijem ni pomisliti !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 19.9.2016 19:29:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, bice to dobro. Branki, od onih bromila na obe ruke, transfuzija krvi, infuzija, gvozdja, pucanja vena, pa onaj aparat što stave da meri sam pritisak na deset minuta mi isto urnisao vene, koje su vec bile popucale.. I sve to je trajalo vise od deset dana. A kuci naravno da ruke ne mogu odmoriti, kad beba nije u rukama, spremaj, peglaj, kuvaj (pusto zensko).
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 20.9.2016 5:59:13
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame!vreme bljak! Sanjice,srecan rodjendan i ovde Lucija,ljubimo te😘 Spremam se za posao.. Ivana,razumem Eco,kako je prosla noc?
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 20.9.2016 7:48:07
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro. Eco, kako ste? Bas sam jutros pomislila na tebe, javljaj kako je bebica. Branki, ja se divim i tebi i svim zenama koje trceci sve u hodu zavrsavaju, ali serpi je sampion, sanjena 4 deteta. Kako bi se snasla, nemam pojma, a ova Ivana se zali na 4 kg viska , ja bi zavrsila na klinici za anoreksiju da imam jos duplo obaveza kao sve vi. Kaficu sam skuvala, danas opet nemam pojma sta cu za rucak, msm da cu ribu neku i krompir salatu, a posle, nemam pojma. Spava mi se, kisa pada u ritmu, za spavanje je samo.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 20.9.2016 8:02:06
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Jao svasta se izfldesavalo i kod vas. Mi juce kupovali poklone tj daeove za kuma i njegovu porodicu. Para nikad dosta.... Mariya , srecan rodjendan L. Emice , ti se bas namuci sa tim ne spavanjem dece ... Ivana , treba vremena da se vene oporave. Al hoce , da znas. Meni jesu al tamo gde mi je vena preforsirana bila i dalje je naduvena na tom mestu tj vidi se preko koze (od intervencije pre trudnoće) Anck , moguce da su zubi. Jesi li probala da mu das dentokid Eco , kako ste od jutros?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 20.9.2016 8:23:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mi smo odveli decu u vrtic. A napolju je prava jesen. Bas je bljakic. Kuca mi je cista. Samo da stavim boraniju da se skuva. I brisem na posao. Posle cu da svratim do Lagune da castim sebe knjigom, posto imam rodjendanski popust.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 20.9.2016 8:25:10
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Kako ste, mame? Eco, nadam se da je noć prošla dobro. Javi nam kako je bebac. Voci, i ja se često zapitam kako ove ženske sa toliko obaveza opstaju, ja sa jednim detetom ponekad jedva skupim snage da se istuširam uveče. A smršala sam i ja, pre neki dan mi je muž rekao da ličim na plazma keks dok spavam koliko mi se izdužilo lice A podočnjaci su mi do pola obraza. Tako da se definitivno divim ovim forumskim super-mamama. Ovde sivilo, kiša, kao da je novembar. Spava mi se strašno, ali šefica ne da, eno je proteže se u krevecu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 20.9.2016 8:37:05
|
|
|
|
vocicana
|
Moj sef nije ni spavao kako treba, tj, od jutros nije bilo standardne dremke. Zato je sinoc do kupanja vristao za sve pare dok nijedobio flasicu i zaspao.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Osnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?