Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 8:19:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Probudila sam se sa glavoboljom, sto to ne volim.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 8:45:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Misu, ni ja ne volim da se probudim sa glavoboljom, bas uzas. E, ja sam postala zavisnik foruma, nocu kad se beba probudi da jede, ja ulazim na forum
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 8:50:30
|
|
|
|
lesica
|
Ivana, a ono nikog ili tek tek po koja prisilna nocobdija Dobar dan zene! Ja jos srk kafe i odosmo na adaptaciju
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 9:33:09
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan i od mene. Danas opet trčim i zavrsavam neku dokumentaciju Ustala sam pre pola sata. Napokon, a ne kao vampir Danas sam free a ne znam gde ću pre od obaveza.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 10:19:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Ajd sto glava razbija, nego sam i dobila...i sad cekam da pocne i stomak da rastura, pa da lepo popijem nimulid, i spicim dve muve jednim udarcem. U suprotnom, kad me takvo stanje spopadnem, nimulid mi deluje na jedno, a ono drugo iskulira Jos je A. danas u elementu, ni kafu nisam popila kako treba, uzeo momak ljubicasti flomaster, i isarao radijator, valjda mu se ne svidja sterilno bela boja Tako da sam i aceton udisala A, da, rr redovno citam pred spavanje.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 10:33:30
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,dobar dan/pojma nemam sta se kaže u ovo doba I ja u noći ulazim na rr ali ne pišem tad. Wiv hoćeš li ikad završit tu papirologiju da odmoriš ko čovjek. Usnih noćas našu Trću
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 10:36:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lesice, tad lepo iscitam sve. Mada, pola zaboravim jer sam pospana, pa ujutru sve nanovo Jurim da sredim malo kucu, beka zaspala.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 10:54:18
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,dobar dan/pojma nemam sta se kaže u ovo doba I ja u noći ulazim na rr ali ne pišem tad. Wiv hoćeš li ikad završit tu papirologiju da odmoriš ko čovjek. Usnih noćas našu Trću
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 12:08:19
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Veselice samo ti meni javi i Wiv odmah otvara temu . Vidos kako smo uigrane . A gospodjica neka se onda rodi 15.09. Kada nije htela danas. Znam da se tog dana radjaju mnogo fina bica Wiv i ti ste dream team Bubi ma ne da su fina nego i mnogo lepa Veselice moras se brzo poroditii da me oraspolozis Wiv hocu ja al smizla zeza,a ni mm nece da se druzi sa mnom,bezi od mene po kuci Ja se vucem po kuci,sva sam teska,deca u skoli,peglam po malo,pa cistim,rucak imam od juce,smaram sve po kuci,pricam samo o porodjaju i bebi muz ima da mi pobegne.Juce bio u Nis ceo dan,a meni bila drugarica bas dugo i ispricale smo se bas fino. Sad u 3 imam predstavu kod S,dobrodoslica prvacima,idem da operem kosu i isfeniram se opa ako mogu da odem da gledam.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 12:49:56
|
|
|
|
wivern
|
Emice vec dva sata se vucem po republickoj upravi javnih prihoda. Saltaju me kao budalu jer sam srecnica pa nisam nasledila samo auto iz 1998 godine nego i firmu i racun u banci. Pa su zamislili da me oporezu za sve. Ali sipak, racuni u banci u minusu a firma se gasi. A ja gubim vreme po salterima.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 13:14:22
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv sve više razumijem one koji kad idu za tako nešto nose i pušku,preporučila bih ti da razmisliš o toj opciji
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 13:46:27
|
|
|
|
wivern
|
A ne ja sam vise za hladno oruzje npr sablje, satare, macete Ajde bre Vesela vidis da me i administracija nervira, poceraj tu tvoju malu
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 14:15:09
|
|
|
|
emicaa
|
A luk i strijela Pilići mi zaspali pa sam i ja prilegla da uživam u tišini,posle ću pravit zvijezdu sa nutelom da iznenadim milog
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 14:50:49
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: emicaa A luk i strijela Pun pogodak!!!!!
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 15:44:57
|
|
|
|
vocicana
|
Moze kafica posle rucka? Dobar dan, kako ste?
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 18:28:40
|
|
|
|
wivern
|
Može Voci. Odvedem dete na kej u parkic, sednem u kafic dok se on i bebisiterka zabavljaju u krene grmljavina i sevanje. Pa mogu li jedan slobodan dan provesti bez kiše.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 18:54:54
|
|
|
|
lesica
|
Wiv kakva kisa? Heeej, kakve ste? Ja cekam dr, da zavrsim tj. dobijem izvestaj i spisak terapije za glupu alergiju, pa kuci da pokusam da budem nenasilna prema muzicu
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 19:01:27
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa posle ću pravit zvijezdu sa nutelom da iznenadim milog Emice, sta je ovo i kako pravis?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 19:59:54
|
|
|
|
wivern
|
Les takva grmljavina i munje su sevale da ne poverujes. I jos plus sam oprala kola, naravno da ce pasti kisa Ali nija pala bila je mosa
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 20:07:11
|
|
|
|
branki*
|
Cao,zenskaci i od mene!
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 20:24:41
|
|
|
|
mati
|
Da se jaavim i ovde kad sam se vec ulogovala. Redovno vas citam i mislim na vas. Svi poceli da rade pa se i meni zavrsio odmor, a tako mi je prijao. Ljubac za sve...
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 12.9.2016 22:50:43
|
|
|
|
wivern
|
Ajte na malu zakusku. Malo da bocnemo nesto. Uspavala M i sad da nastavim ribanje stana. A tako me mrzi. Pa da se pozabavim svojim noktima i nogama ''ladno zaboravila da postujem fotku
< Poruku je uredio wivern RR -- 12.9.2016 22:51:43 >
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 13.9.2016 3:47:48
|
|
|
|
emicaa
|
Ima li ovde još iko budan,moje malo djetence skroz podivljalo.Već treći put budan,razbiću ga. Mrzim ovu tastaturu,nikako da nadjem istu što sam imala na starom tel.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 13.9.2016 4:54:51
|
|
|
|
Milena18
|
Emice, ja sam tu, ali nadam se da ti sada spavaš Mi smo opet imali plačljiv dan juče, umorna sam strašno. A noću siki nas svaka dva sata, mada to mi i nije teško, samo dok je ona mirna i zadovoljna. Čitah sinoć šta ste pisale i sve sam zaboravila, moraću opet...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 13.9.2016 4:58:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Usnih noćas našu Trću Iju crna ti, šta si sanjala??? jutro od menja. Ja malo kafice da popijem, pa da idem na posao. Napolju duva i zavija sve u 16, a popodne će da bude dumreš od vrućinu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?