|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SeptembaRRska baštica [chat]
10.9.2016 7:57:03   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 176
10.9.2016 8:14:34   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Ja doruckujem, popila sma jutros kaficu na miru sa Trcom (eh nekad je bilo preko skajpa ali moze i ovako telefonski user posted image ) i sad u nove pobede.

user posted image ma mogle smo juče i preko skype hahaha nego mi lakše na telefon, mogu letim po kući user posted image

Veselice ženo kad pre!!!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 177
10.9.2016 9:10:46   
branki*
Pijem drugu kafu..grlo me nesto grebucka,a ja bas nisam sklona bolest ima..nervira me taj osecaj.kod nas oblacno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 178
10.9.2016 9:19:31   
Sanjica26 RR
I kod mene je oblacno. Ajte na cokoladni kolac sa malinama. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 179
10.9.2016 9:54:35   
wivern
Uh, ja cu turim kafu ali prvo da prosetam keru user posted image

Pa kafica...
Branki blago tebi, ja ne znam sta je vikend, to za mene ne postoji.

Veselice meni tvoja trudnoca proletela. Bas.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 180
10.9.2016 11:31:36   
emicaa
Da vas pozdravim,cekam 12 da David popije mlijeko i bjezimo u nabavku.
Kupih si juce iphone,bas sam happy user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 181
10.9.2016 11:35:14   
eca89
Emice, koji si kupila?
I mm navalio da kupi meni, a ja nesto nisam zauser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 182
10.9.2016 11:49:05   
emicaa
S6,nije ni velik.Za sad mi se mnogo svidja user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 183
10.9.2016 11:49:25   
emicaa
S6,nije ni velik.Za sad mi se mnogo svidja user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 184
10.9.2016 11:51:15   
bubulence
Zdravo zenskaci!
Emice odlicno izgleda telefon!
Veselice ne ide mi otvaranje teme preko telefona ali tvojoj lepotici zelim srecan rodjendan!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 185
10.9.2016 12:41:24   
wivern

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Emice ta osoba ima 1.90 m i 100 kg minimum. Zensko je u pitanju user posted image
Ma svasta ljudi sebi dozvoljavaju u poslednje vreme.

Kako ste mi vi?

Wiv, da li je to u Delti? Skoro sam nešto kupovala i na kasi je bila baš jedna koja odgovara tom opisu user posted image

Hahahahahahahaha jeste, to je to user posted image

Bubiii imas pp

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 186
10.9.2016 20:21:09   
veselicaa
Zenskaci evo i mene,uhh ala sam umorna.Ceo dan na nogama,dosli A drugari od 13 do 15 pa posle rodbina tj samo zaova sa muzem i decom i svekijevci ali postavi,prinesi donesi.Muz ode u trecu,deca se smirila jer su umorne od celodnevne jurnjave a ja gledam sudoperu koja je puna a gleda i ona mene user posted image Neka ih jos malo da predahnem.
Wiv,Trco slabo sam se javljala na rr u pocetku trudnoce jer sam imala uzasne mucnine pa mozda zbog toga vam se cini da je brzo.A posle i sva muka oko A i njene operacije,i meni se nekada cini da mi je sve proletelo.
Bubi hvala draga a da znas da imam tvoj broj pa mogu i tebi da javim kad krene nesto.Termin mi je 21.9.videcemo dokle ce smizla da ostane unutra.A.inace nece da joj se sestra rodi na njen rodjendan kaze neka ceka bar do sutra user posted image .
Emice lepo da te sluzi iphone,ja imam neki uzasni spori telefon ali ne verujem da cu ga u skorije vreme promeniti.Jel verujete da svaki dan nesto kupujemo deci za skolu,a udzbenici su bezobrazno skupi.
Nego Wiv u pravu si ovde se slabo nudi alkoholuser posted image Evo ja da cas_tim za rodjendan mojoj smizli:
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
Ako neko hoce nesto drugo,samo neka kaze user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 10.9.2016 20:23:39 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 187
10.9.2016 22:04:59   
emicaa
Ja u krevetu,ledja me ubijaju.
Pravila sam veceras palacinke,vratila sam se pravljenju stalkog,ove sedmice buhtle,strudla,mafini i palacinke user posted image
Veselice ja bih sve osim alkohola 😊

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 188
10.9.2016 22:57:32   
bubulence
Veselice samo ti meni javi i Wiv odmah otvara temu user posted image . Vidos kako smo uigrane user posted image .
Posto nije guzva ovde ja cu sama pojesti ono sa prve slike user posted image . A gospodjica neka se onda rodi 15.09. Kada nije htela danas. Znam da se tog dana radjaju mnogo fina bica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 189
10.9.2016 23:20:27   
Ana RR
Hello drrugarke user posted image šta se radi? Ja spremna za spavanje, samo još da se odvučem do sobe user posted image

Inače, moje dete se taman oporavilo od stomačnog virusa, sav je bio izmučen, kad jutros imam šta da vidim - desna strana lica tj više ispod brade, mu naduveno user posted image malo je reći da sam popizdela! Na kraju smo ipak došli do antibiotika a da su mu odmah dali da ga pije zbog crvenog grla i bakterija u nosu, do svega ovoga ne bi došlo. Verovatno je upaljena pljuvačna žlezda (to mu se desilo i prošle godine) ali ako se za dva dana se smanji otok kaže dr da idemo u Tiršoviu ili na Institut. Stvarno sam odlepila, namučiše dete, tri nedelje ne može da se oporavi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 190
11.9.2016 7:29:44   
vocicana
Dobro jutro, Ana, sta da ti kazem, osim da nam brzo ozdravite.
Juce sam pokusala nekoliko puta da pisem, ali dok ucita stranicu ja osedim. Tako da evo me danas.
Divno Emice za telefon, u zdavlju da se sluzis. Ja ne znam kada cu svoj promeniti, ali moram to uciniti brzo, msm da cu ga tresnuti o zid ovih dana. user posted image sporo, nefunkcionalno!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 191
11.9.2016 7:49:45   
mali_mis
jutro user posted image
bubi, ja znam jednu jako finu lepojku koja je rodjena tog datuma user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 192
11.9.2016 10:02:35   
wivern
Helloooo
Anci baš bzvz za Mareta, namuci se dete.
Emice bravo za tel, divan je.
Taman bih mogla i ja neki na ugovor, ovaj mi polako crkava. Često ne mogu da ga upalim, neće ekran da se upali dok mu ne izvadim bateriju.

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 193
11.9.2016 10:38:22   
emicaa
Ahoi user posted image kao i uvjek u ovo doba cekamo tetu popijemo sto trebamo.
Ja ne bih jos telefon mjenjala mogao bi izdrzati dva mjeseca bar ali ovako ga mogu prodati onim sto odkupljuju telefone a ako se ugasi onda ga samo bacit.Na ovom se jos ucim mada i nije komplikovan kao sto sam mislila.
Ana bas mi je zao Mareta,namuci se jadnicak.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 194
11.9.2016 19:29:11   
branki*
Uh,uh,sta sve veselica danas posluzila,sve mi se svidjauser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 195
11.9.2016 20:30:36   
lesica
Ahoooj drage!

Ja spala s nogu od posla danas, petljala sa zimnicom, sad jos klince da poperem i u krevet.
Sutra krecemo konacno na adaptaciju u vrtic, jedva cekam user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 196
11.9.2016 20:46:42   
branki*
Les,neka je sa srecom user posted image user posted image ljubni svoju ekipicu!

branki

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 197
11.9.2016 20:47:20   
emicaa
Mi set_ali,Dora me malo izludjivala pa sam razmišljala da je ostavim u šumi ali eto ipak sam je povela kući 😂 počela je izmišljati i kmečati za svaku sitnicu.
Jede mi se nešto slatko a pojma nemam šta.
Les srecno 😀

< Poruku je uredio emicaa -- 11.9.2016 20:48:43 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 198
11.9.2016 22:02:48   
lesica
Emice, to kad krenu da kmece... ufff, ja u takvim situacijama zelim da pobegnemuser posted image a njih ostavim ocu.

E sad si me podsetila... jede mi se strudla sa orasima. Mogla bih ovih dana da smuljam.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 199
11.9.2016 23:37:16   
wivern

IZVORNA PORUKA: bubulence

Veselice samo ti meni javi i Wiv odmah otvara temu user posted image . Vidos kako smo uigrane user posted image .

Bubi da mi pocnemo polako da navijamo. Krenemo polako sa nekim rakijicama da se zagrevamo.
Treba da budemo na visini zadatka kad krene bebac user posted image

Zene ja cu sad da otvorim somersby i da sedim za racunarem malo...i odmaram mozak.
Opet sam u down fazi. Veselice moras se brzo poroditii da me oraspolozis user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here