choopa choops
|
Raspada mi se internet danima. Luda sam! Mod on je 2010 u septembru puni 6g i mora da krene, da. Kod nas su govorili da je obavezno predškolsko, ali nije. Meni je žao što on neće da ide. Ali jednostavno je to bila svakodnevna borba Plač svako jutro, nervoza... Na kraju sam ga ispisala, jer mi se ne plaća 40e mjesečno a svi patimo. L ide cijele godine drugu smjenu, i njihove vannastavne aktivnosti u jednom momentu nismo znali gdje udaramo. Tako da mi je u neku ruku laknulo kad sam ga ispisala, bar sad imamo jutro zajedničko, ovako se nismo skupljali u kući cijeli dan Inače, u toj grupi u vrtiću je bilo oko 30 dječaka i 10 djevojčica. To je haos!!! Mada se on super uklapao i sa poganim i sa dobrim dječacima, djevojčice su bile zaljubljene u njega a vaspitačice ga obažavale jer je, kako kažu, jako dobar i poslušan. Ni dan danas ne znam šta izaziva tu njegovu odbojnost prema vrtiću?! Nekako mislim da njemu najviše smeta to ustajanje. On je spavalica. Zato se i bojim ako će u školu, jer ona počinje u 7:30h! A što se tiče učiteljica...Pa mislim da će ih biti 4 ili 5 kojeće da vode prvake. Od njih je jedna ludača koju sam lično čula kako viče na djecu tipa: MAgarćče jedan, konju, debilu...! Druga je stari kov, ne vodi djecu nigdje, ni na jednu priredbu, predstavu, izlet. Samo škola i domaći. Treća se tek udala, kažu da nije loša, ali vrlo vjerovatno će uskoro i na porodilljno. I tako. Čekam da vidim insajderske informacije ko će još da bude u opticaju pa ćemo vidjet. Kažem, grč me hvata od muke, jer se bojim kako će se on prilagoditi. Nekako je sa L sve bilo lakše, em je ona (pre)društvena, em su učiteljice bile bolje (mi dobili najbolju!). Ali dobro, šta je tu je. Trebamo da primimo vakcinu i da završimo taj pregled u DZ, a islim da je testiranje u školi tek u maju?! Edit: Kod nas je podijeljeno po godini, znači sad kreće 2010 godište, bez obzira da li su rođeni u januaru ili decembru! Užas!
< Poruku je uredio choopa choops -- 29.3.2016 15:50:31 >