Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 7:09:04
|
|
|
|
eca89
|
Imam ja !
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 7:09:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, ima, ima, suncanje od ranog jutra Boka bolje?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 7:13:57
|
|
|
|
branki*
|
Pa,da,da zauzmemo najbolja mesta na plazi Bocka ko nova!proslo.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 7:19:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E bas mi je drago zbog Boke. Evo je i Eca. Ecka, kako si? Ajde, ajde, da pijemo kafu na plazi.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 7:37:46
|
|
|
|
wivern
|
Evo i mene, da popijem kafu pa u akciju. Klasika, papircine i obrasci
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 7:45:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, dobro jutro. Srecno sa papirima :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 7:46:54
|
|
|
|
wivern
|
Hvala Ivana, povraća mi se od pomisli na papircine ali sta da se radi.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 7:52:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Wiv srecno
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 7:55:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro, moze kafa na plazi. Ja zavrsim moju kaficu, podojim bebca i odoh do mojih, bas sam se uzelela mojih devojcica .
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 8:03:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, Anck. I ja se uzelela sina, dolazi u ponedeljak :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 8:22:08
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutrooooo
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 8:23:10
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 9:25:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame :-)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 10:17:21
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobar dan. Ja se radujem sto je danas petak. Mada ne znam sto je to meni bitno kad sam kuci kako god
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 10:51:29
|
|
|
|
branki*
|
Bas tako!i meni svaki dan isto,potpuno! Gde ste,zene,ima li koga! Mi dosli sa casova..ja nesto osamucena kao da cu da se prehladim,tako neki osecaj,valjda nece.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 11:19:19
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Jutro Wiv srecno Da znaš da mi je sreća i potrebna, bez auta sam, imam da obidjem 100 mesta danas. Ali prolazno vreme odlično Dajte neko hladno piće, crce žedna.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 12:21:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, nisi registrovala auto?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 14:57:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi dosli iz setnje, kupila neke probiotike za more, vitamine i tako to... Bili do mupa, kazu za pasose deci treba izvod i drzavljanstvo i 3600 za jedan pasos...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 17:15:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Danas sam se za i krecila pored malog deteta, sledeci put nema sanse da napravim toliko veliku glupost. Deportovacu ga kod brata, pa nek on vodi politiku sa njim, taman da vidi kako je to biti sa malim detetom koje hoce sve bas onda kad se njemu hoce Doslo mi je besendin da zviznem, i onda se setim da u spajzu imam neku sklj vodku sa jagodom. Kuku, ono je grozota, jedna casica mi je bila dovoljna da za sva vremena zavrsim sa bilo kojim aromatizovanim alkoholom E onda mi se pila kafa, pa skontam da mi je nestalo moje, pa sam morala maminu koja je bez mleka bljutava, al dobro, kad sam izdrzala onu vodku mogla sam i ovo.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 17:47:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Misu, bas te je poteralo sa glupostima. Evo, skuvacu ti ja lepu kafu :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 20:22:36
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Wiv, nisi registrovala auto? Nop, dok ne promenim vlasnika i direktora firme u APR-u. MM je imao neku firmu koju je trebalo da ugasi prosle godine i na koju se vodi auto. I sad je to procedura, jer ne mogu ja kao fizičko lice da platim registraciju pa posle toga da podignem te pare sa firminog računa. Dje se kupate žene?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 20:28:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Samo neke komplikacija, bre. Ja se kupam u dnevnoj sobi
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 20:31:19
|
|
|
|
NadaR
|
Cao drugari Spustih se malo pa da vidim sta radite pa cu po M . Trening mu traje do 21 a tad je vec mrak . Pozdravite Emicu.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 20:36:58
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo porodicno izasli da prosrtamo malo po Olimpu... Mnogo je lepo duva vetric...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 22:51:10
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Gde ste žene? Ja mlađeg uspavala, starijeg ostavila mm-u, napunila kadu i uživam Baš sam nervozna, pa rekoh da se malo relaxiram da ne bi neko nastradao.
|
Anketa
moja bebajellenceJos malo i dobicemo decaka, a nemamo jos uvek ime. Vrtimo ovih par, i nikako da odlucimoLuka (
51%)
Petar (
49%)
Ukupan broj glasova: 201Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!