Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2016 21:40:07
|
|
|
|
eca89
|
A.je super, uziva sa bakom! Vise mi ne postojimo, ja kad izadjem do trg.i ne pita za mene! Jeste mama jos tu, kaze kako je A.super, kaze sa njom samo neko da se igra. Pa, rek'o da ja mogu samo da se igram sa njom, da nista ne radim. Cudno joj kako nikako ne place i ne kenjka, rek'o gdje si bila prije par mjeseci !
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2016 22:46:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Wiv, ma ne mogu ja bez kratke kose IZVORNA PORUKA: eca89 Ana, zurka ti je odlicna, a ti si bas lijepa zena, nisam te nikad vidjela ovako! ! O Eco, pa hvala ti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 3:53:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Juhu, ima neki koktel razbudjivac?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 5:16:17
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Wiv, ma ne mogu ja bez kratke kose Gldam ti sliku juče i mami me da se ošišam i ja (o čudna li čuda) tek će mm ''Si ti luda????'' Jutro od mene, ja još 2 srka i odo na posao. Ništa nisam spavala. U 2 sam se probudila ukočena do neba, nezgodno se namestila da spavam
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 5:45:43
|
|
|
|
branki*
|
Jutro!ja se nesto probudila bzv... Super eco,nek se druze baba i unuka Trco,nek ti bude lep dan na poslu!
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 7:11:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro A. se budio na svaka 3 sata, i jos mi je telefon zvonio u pola sedam umesto sat kasnije, zaboravila sam juce da ga namestim.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 7:52:45
|
|
|
|
wivern
|
Sad cu turim lonac kafe. Misu, kod mene spavali sestrici a M je toliko bio odusevljen da je zaspao poslednji oko 1 jutros. Deca popadala u nesvest a on skace preko njih kikoce se.. Sestric ustao da ide u WC a M ga gura u fazonu lezi dole, ne ides ti nikuda. Hranio ih grodzdjem, kazu sestrici u zivotu ovoliko grozdja nismo pojeli a i necemo jer nam se smucilo IZVORNA PORUKA: Ana RR Wiv, ma ne mogu ja bez kratke kose Ja se borim nekako
< Poruku je uredio wivern RR -- 4.8.2016 7:54:32 >
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 8:00:52
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, kaficaaaaa Ja vec dve popila. Danas je praznik, idem do crkve posle. Na danasnji dan pre 13 godina sam operisana. Ja sam moju skratila, opada li opada, trebala bi da se ofarbam, kako cu ne znam. Bas se osecam jadnom sa ovom secernom vunom na glavi.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 8:08:17
|
|
|
|
wivern
|
Ajmo dRRugarke, sluzite se Voci to je normalno da ti opada kosa posle porodjaja, ali je bas frustrirajuce. Nego sta ja da radim kojoj kosa opada a porodila se pre 100 godina Jos malo bih pustila kosu, da me mine zelja za konjskim repom pa cu opet da je skratim.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 8:13:40
|
|
|
|
vocicana
|
Jao znam ah, lepo mi stoji paz, do ramena sam je skratila, a sada sam se opasno zagrejala za brazilsko ispravljanje. Bas budem ocajna ponekad. Tebi je i od stresa, sve razumem, alopecija dodje iz milion razloga, nasi su ocigledni. Zelim ti od srca sve najlepse, hrabra zeno, zelim ti da zivot provedes srecna, zdrava, vesela i voljena. Ali najiskrenije!
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 8:19:27
|
|
|
|
wivern
|
Moram da vidim sta je brazilsko ispravljanje Hvala Voci . Cesto se postidim kad mi neko uputi takve reci hvale, jer ne vidim da ista spektakularno radim osim da se borim. Ali to je ono sto moram, i sto na kraju shvatim da ipak nije mala stvar. Daj lepse teme, sad me Mod podsetila na neki video klip.. Umirem od smeha. Moram i ovde da ga postujem za dobro jutro POGLEDATI ZA DOBRO JUTRO
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 8:27:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, previse si skromna :* Daj tu kafu, pola lonca moze!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 8:30:30
|
|
|
|
vocicana
|
Wiv, zena je stena, koliko sam bila sokirana kada sam cula sta se desilo, a citala sam sve tvoje postove, razmisljala i pricala sa tobom u sebi. Naravno da vidis samo kako se boris, isto!!! Ja isto!!! Borba je medalja za izdrzljivost i hrabrost, ako ti se ucini da lutas, nije tako, to sto se desava je samo put u sledece iskusenje i sledeci korak koji zivot cini...zivotom! LJubimo te., klip cu pogledati kasnije, vristalina spava. Sta je sa emicom? Jel Dora bolje? Bas sam stoka, nisam se puno unazad vracala da citam nema je.
< Poruku je uredio vocicana -- 4.8.2016 8:37:10 >
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 8:54:09
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame, pravim mes ko hoce :-) Voci, kako sklopis post, kao neki pesnik :-) Wiv svaka cast za borbu, nisam sve citala nikako da se vratim, ali stvarno si zena,strasna, u poz smislu... Kada citam neke postove pomislim koliko smo svi razlociti sa razlicitim sudbinama... Muke i problemi, pa onda radosti... Sve je to zivot... Aj sad ovo je plaza, mi nesto tesko poceli da pisemo dajte opet onog crnca od pre nedelju dana u minicu sa pajalicom da se zene dignu na noge
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 8:59:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao devojke ..svakoj po Sta ima na plazi? Jeste rasirile suncobhrane Ja bih tako isla negde u setnju al malisa opet zaspao.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 9:33:42
|
|
|
|
Khaleesi
|
Suncobrani Anck... tako mi se ide na more, da legnem na plazu i suncam se a ovi moji neka rade sta hoce
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 9:49:56
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobar dan zene, nikako da stignem da se javim od jutros u nekoj zurbi. Jeste za kaficu na plazi
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 10:22:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Slazem se. Wiw, je kraljica Ja cekam da se mladji probudi pa da idemo do prodavnice. Inace jos smo u pidzami G i ja. On je bolestan pa se pekmezi, a ja se solidarisem
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 13:29:51
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi dosli iz parkica, moze kafa naravno
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 14:15:31
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja tek sada rucak stavljam Najvise volim kad odradim to prepodne i mirna sam posle.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 14:26:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nama jos malo gotov ruckic
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 21:18:19
|
|
|
|
wivern
|
Gde ste se razbezale, nikoga na plaži
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 21:45:50
|
|
|
|
branki*
|
Evo,ja se suncam
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 4.8.2016 22:06:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Evo mene moze nesto zestoko na plazi
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 5.8.2016 7:02:18
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,zene!ima li koga ovako rano ujutro!
|
Anketa
neobicna imena :)pisuljicaKoje vam se vise svidja:Aurora (
43%)
Srna (
57%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!