Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 31.5.2016 11:36:35
|
|
|
|
amelia
|
Nikiteki ako si bas nestrpljiva mozes da izvadis betu a testic nemoj da radis makar jos 4 dana jer rano je. Najbolje bi bilo da sacekas jos cetiri Dana ako ne dobijes da izvadis betu graf je lep jeste dugacak ali bitno je samo da pozeleni
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 31.5.2016 13:13:38
|
|
|
|
nikiteki
|
Hvala devojke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.6.2016 6:54:05
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.6.2016 8:37:14
|
|
|
|
vonavoj
|
pih,niki...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.6.2016 9:03:24
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.6.2016 9:22:22
|
|
|
|
amelia
|
Uhhh niki nadam se da si napravila gresku pri merenju . Jesi li je merila isto kao i predhodnih dana ?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 1.6.2016 9:37:33
|
|
|
|
nikiteki
|
Jesam merila isto, jutros prvo uzmem da uradim test kad sam uradila tek kad sam se obrisala vidim dobila, a test mi cudan kao da se vidi neka crtica jedva vidljiva ili sam umislila pokušala sam da slikam ali ne vidi se na slici
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.6.2016 7:00:13
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.6.2016 7:49:08
|
|
|
|
vocicana
|
E bas bzv. Niki, ljubimo te!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.6.2016 12:36:15
|
|
|
|
amelia
|
Nista niki cim si dobila pala je T mozda je test bio neispravan. Sad se baci u nove pobede i budi vredna .
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.6.2016 5:22:44
|
|
|
|
Mariya
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.6.2016 5:26:07
|
|
|
|
Mariya
|
Prvi put mi se desilo,nakon 5 meseci da mi obeleži ovako ovulaciju, a izgleda da će mi se i skratiti ciklus, barem ovaj put,Bogu hvala. Ali ne nadam se ni ovog meseca,ulenjili smo se i promašili smo ovulaciju zakasnili smo...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.6.2016 8:07:07
|
|
|
|
vocicana
|
M ponosna sam na tebe sto si se oodlucila i za trecu bebicu, bravo stvarno.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.6.2016 18:09:48
|
|
|
|
nikiteki
|
Mariya samo napred zelim ti da sto pre ugledas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 15.6.2016 8:56:20
|
|
|
|
nikiteki
|
Mariya izgleda da smo i mi promašili ovulaciju, ali sad idemo u nove pobede.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 22.6.2016 8:39:01
|
|
|
|
Mariya
|
Sutra dan D!iako je verovatnoća minimalna,malkice se ipak nadam da možda i ne dođe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 22.6.2016 10:56:22
|
|
|
|
nikiteki
|
Navijamo Da ne dodje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 23.6.2016 8:06:54
|
|
|
|
vocicana
|
Maryia a ti si visoka na grafu! Ih sto bi lepo bilo!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 23.6.2016 8:28:25
|
|
|
|
Mariya
|
Danas treba da dobijem , danas je T 36,5,i dalje je iznad crvene linije. Juče je veliki skok bio zato što nisam merila u 5 nego u 8. Da Voci,baš bi bilo lepo..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 26.6.2016 16:36:30
|
|
|
|
nikiteki
|
Mariya sta se desava nema te. Ima li novosti?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 26.6.2016 22:56:21
|
|
|
|
vocicana
|
Maryia sta se desava? Mozda si i otputovala negde, pisala si da trebate na put. Jao bas bi lepo bilo da nas obradujes!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 27.6.2016 7:13:03
|
|
|
|
nikiteki
|
Bas bi bilo lepo da nas obraduje danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 27.6.2016 13:06:01
|
|
|
|
Mariya
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 27.6.2016 13:10:37
|
|
|
|
amelia
|
Mariya pa ti si trudna Sto nisi radila testic kad ti kasni?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 27.6.2016 14:40:38
|
|
|
|
Mariya
|
Hvala drage što mislite na mene Amelia,izgleda da jesam i jesam,radila sam. Sutra idem kod ginekologa da potvrdimo. Mada pretpostavljam da ništa neće videti ako mi bude radio UZ,ali idem da otvorim bolovanje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Najlepše ime je...Boka8Najlepše ime za dečaka je...Filip (
37%)
Kosta (
18%)
Teodor (
10%)
Vasilije (
15%)
Viktor (
21%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!