Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.4.2016 23:12:07
|
|
|
|
zece
|
Dr je samo rekla na sestrama da ce da uradi ta operacija i ja cu da ostanem trudna i sve ce biti ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.5.2016 12:32:32
|
|
|
|
zece
|
Prosla je moja histeroskpija uspesno izvdzen je septum na materici i tecnost gnoj koji je bio u jajovodima oni su bili puni gnoj krivo mi je sta septum se je vidio i na hsg snimci ali dr koji mi je radio vto nije ga video sad pinam estroferm od 1mg dva puta mikroginon i vibramicin besna sam jer trebaoje da prodzem dve ivf i dve neuspesnih trudnoca pa da otkriju gde je problem i to na gak u skoplje privatnjaci ih interesuju samo pare
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.5.2016 15:43:00
|
|
|
|
vocicana
|
Bogu hvala pa ce se i to srediti, problem je nadjen, samo da antibiotici odrade dobar posao. Drzim fige Zece, rekla sam ti da ce se naci vec sta koci stvari. Zelim ti sve najlepse i puno srece na putu da ostvaris svoj san.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.5.2016 16:15:28
|
|
|
|
zece
|
Hvala hvala vociana neznam strasno je to sto neki doktori rade vto a nista drugo i ne zanima sad cekam da bude gotova ta otpusna lista i da mu vidim.lice na taj dr koji mi je radio vto konkretno dr lazarevski iz adzibadem sistina ocigledno je to da su ga interesovale samo pare
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.5.2016 16:17:12
|
|
|
|
zece
|
Moj suprug je plakao juce kad su mu rekli to povise od mene edvaj sam ga dodrzala da ne ide da se raspravlja sa nego a trebalo je
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.5.2016 16:57:51
|
|
|
|
vocicana
|
Samo polako, a tvoje i njegove muke su katstrofa i to se recima ne moze opisati to tliko cekanje i pregledanje, do besvesti bez rezultata, a tolika zelja... Dopktori su zlo ja sam zdr radnik i stidim se nekada kada procitam sta se desava. Izvini ako izvinjenje znaci za tu da ne kazem sta.... bas stye se namucili. Sada si na samo korak od najvece radosti na svetu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.5.2016 17:10:24
|
|
|
|
zece
|
Nema sta da se kaze za dr trajanova na gak u skoplje ona je nacalnik na oddel za sterilitet i dr iskra bitoska moj endokrinolog imam samo jedno golemo hvala tecnost u jajovodima je od ispucanog slepog creva koje su me operisali kada sam imala samo 4 i pol godina
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.5.2016 21:52:10
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, strasno besna sam i razocarana isto koliko i ti, ta tecnost i septum su bili glavni problem , ta tecnost je spirala embrione zato je to i bilo osudjeno na neuspeh. sad se oporavi i u pobede sledeci postupak ce biti uspesan
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.5.2016 22:01:02
|
|
|
|
zece
|
Da ako ne ostanem trudna prirodno jer golemi su sanse i zato veci su sansi do jesen cekat cu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.5.2016 6:47:17
|
|
|
|
vocicana
|
Ljubimo te i grlimo svi ovde, sigurna sam da ces uskoro u teme. Budi hrabra i strpljiva, vidis kako se sve namesta kako treba.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.5.2016 17:00:34
|
|
|
|
Maraj
|
Zece
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.5.2016 3:32:21
|
|
|
|
zece
|
Curee hvala vam puno hvala besna sam danas moj vto dr otjerala sam ga po gavolima jer nije uopste dostapan za mene neznam posle koliko vremena treba da uradim kontrolu po vadenje septum dr nije mi rekla samo je rekla da to uradi onaj kod kojeg idem da uradim vto a kad ostanem opet trudna da idem kod nje ona ce da preuzme moju trudnocu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.5.2016 11:48:16
|
|
|
|
Maraj
|
Zece , zar ne mozes da promenis dotora kod koga si do sad radila vto? Idi na drugu kliniku. Ja bi promenila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.5.2016 22:36:13
|
|
|
|
zece
|
Ja to i planiram sad samo sam mu rekla na onaj koji mi je radio vto ZASTO doktore verujte ja sad mesto da se radujem sta se je naslo razlog zato sta ja gubom trudnoce ja placem zato sto sam prosla11 god borba sa sterilitetom dve izgublene trudnoce sa icsi sad cu da idem u new born klinik u skoplje jer imaju najsovremena oprema za ivf i dr je iz turskoj i ova je turska klinika tamu cu da radim ivf ako ne dodze do prirodna trudnoca sreca sto imam tek 31god pa imam jos sanse da se borim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.5.2016 14:01:27
|
|
|
|
Maraj
|
Zece , bice sada , samo veruj. Mlada si , to puno znaci. Eto iz nekog razloga moramo da se pomucimo da dodjemo do nasih .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.5.2016 20:37:33
|
|
|
|
17 joka
|
Zece toliko te razumem i sve saosecam sa tobom ali verujem da cete uskoro uspeti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.5.2016 1:15:31
|
|
|
|
zece
|
Da i ja to mislim da cu sad da uspem a na onaj doticni dr slala sam mu preku gmail snimci od hsg da vidi gde je on zgresio mene boli to sto kad sam ga pitala doktore dali treba da uradim jos jedna histeroskopija rekao je ne sva sreca sto nisam ga poslusala isla sam i kid drugih dr koji su rekli da treba da uradim jos jedna sad cekam da bude gotovo to otpusno pismo i da mu vidim lice kako ce da izreaguje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.5.2016 1:11:53
|
|
|
|
zece
|
Jutros mi je rekao da je septum na fundus namaterici sta je to pimanemam fundus
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.5.2016 17:59:34
|
|
|
|
17 joka
|
Ako sam ja dobro shvatila i znam to je donj deo materice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.5.2016 16:16:31
|
|
|
|
Maraj
|
Zece ja ne znam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.5.2016 1:40:10
|
|
|
|
zece
|
Da to je to fundus je dno materici e sad dali se tamo desava implantaacija embrionima rekli su mi juce da je materica bila podeljena na pola i embrion nije imalo mesta gde da se razvija puno se bojim oko svega vec sad cekam ciklus u srijeda sam popila zadnju tabletu mikroginona i u pon idem na kontrolitsht4i prl ako bude uredu zakazat cu za mr na hipofizi i dalje ce mi preostati jos da ispitam plus nekih mutacijama i da uradim torch
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.5.2016 12:31:17
|
|
|
|
Maraj
|
Zece ispitaj sve , pre nego udjes u novi postupak. Tako je najbolje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.5.2016 12:37:33
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, pusti taj strah bice sve dobro odradi sve sto ti je ostalo od analiza pa posle u pobede a ta pregradica nije nista strasno kad se ukloni bude ok
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.5.2016 22:59:22
|
|
|
|
zece
|
Otklonjena je pregradica sad sam dobila ciklus koji je oskudniji nego pre jer sam pila mikrogninon i estroferm za vrijeme i pre i nakon histeroskopije sad cekam da prodje jos jedan ciklus i da radimo na bebi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.5.2016 14:24:48
|
|
|
|
zece
|
I skupljam dokaze za na sud tuzit cu ih oni koji su mi radili hsg jer na snimci se vidi ta pregradica ali na izvestaj nije napisano to hsg je bio star10god i nitko od tih lekari nije to video a ja sam zbog ta pregrada izgubila dve trudnoce i 10 odenje po lekari trazim i dobar advokat ovde u makedoniji jer imam dokazi i trazit cu ostetu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....