Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.3.2016 9:15:27
|
|
|
|
Maraj
|
Izvini , kucam sa telefona pa imam dosta slovnih gresaka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.3.2016 1:23:42
|
|
|
|
zece
|
Ivana nakon sledeci et uzimaj po tri brazilski orasi dnavno i puter od kikiriki dobri su za implantacija embrionima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.3.2016 12:05:52
|
|
|
|
ivannna
|
maraj neka se bar jedan primi ! i to bi mi bilo sasvim dovoljno!!! a iui za cerkicu su mi radili u aprilu a i sada ce najverovatnije u aprilu pa mozda je i to neki znak zece-jela sam i brazilski i puter od kikirikija,i badem,cveklu,vitamin E i B,svako vece pravila cedjeni sok od narandze,grejpa i limuna al eto...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.3.2016 12:19:15
|
|
|
|
vonavoj
|
ivanna,kazu da je zena plodna uglavnom u istom periodu,moja prva je rodjena u novembru,a druga u oktobru..januar i februar su bili pravi meseci!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.3.2016 18:19:56
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice, ceka tebe tvoja sreca u aprilu smrzlici su mala cuda i veliki ljudi bice i vasa velika sreca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.3.2016 12:13:17
|
|
|
|
ivannna
|
hvala vam puno na podrsci! dosta mi znaci!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.3.2016 12:47:00
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ivanna,kazu da je zena plodna uglavnom u istom periodu,moja prva je rodjena u novembru,a druga u oktobru..januar i februar su bili pravi meseci! ova teorija je kod mene tacna jedno dete rodjeno u januaru,drugo u februaru. ivanna,bice,bice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.3.2016 14:07:29
|
|
|
|
ivannna
|
branki javljam kako je proslo! zene-mene pocele grudi da bole,na nekim mestima,i kad pipnem i kad spavam na strani,od septembra do sada sam stalno na nekim pilulama,plasim se da nije od toga i da li smem da nastavim sa pokusajima,imam fibroadenome koje redovne kontrolisem na ultrazvuku,kod kod dr bih jos trebalo da odem da proverim ovo?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.3.2016 23:30:50
|
|
|
|
zece
|
Dogovorila sam se sa doktorom za histeroskopija krajem aprilu sokiralasam se jer ta doktorka isto mi je rekla kao i onaj drugi dr pre oti ima potreba za nova a onaj koj sam htela da radim vto rekao je da ne treba zasto za vto da ne bude uspesno eto zato da uzme sto je moguce vise pare jer samo to go interesuje sokirala sam se kad mi je rekla dr oti treba operativna histeroskopija i da zna gde je problem a taj sta mi je pre radio vto zar nije vidio to nesto oti problem je u matka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.3.2016 9:01:19
|
|
|
|
zece
|
I rekla mi je da postoji zamjena za aspirin a onaj koji je trebao da mi radi ivf rekao je da nema zamena pitala sam jer sam prokrvaril iz zeludac i svih tih dana kad mi je rekao da nema zamena sam bila pod stres neznam kako ga nije sramota da laze bre uradit cu sve sto treba i obavezno cu ga menjati
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.3.2016 15:31:40
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice idi odradi UZ i smirices se grudi ubijaju od hormona Zece, stvarno strasno dr. su alavi na nase pare bogate se na nasoj muci, ali bitno je da imas DR koji ce sve da sredi i ti ces nam uskoro biti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.3.2016 0:30:40
|
|
|
|
zece
|
Ta doktorica radi na gak u skopje koja mi je rekla da moram da uradim histeroskopija i oti ima zamjena za aspirin a onaj drugi radi u sistina sta misle on da ce trece ivf da uradim kod njega e to se laze to znaci i u drzavnih bolnicama jos ima dobrih doktora
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.3.2016 23:36:54
|
|
|
|
zece
|
Dogovorila sam se danas sa doktorica da u aprilu kad mi dodze ciklus da pocinemsa mikroginon i u maju ce da bude histeroskopija tako je odlucila doktorica i ne ljutim se jer svi znamo kakva je to guzva u drzavnim bolnicama bitno je da doktorica zna gde je problem i rekla mi je da sledeca trudnoca bice ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.4.2016 17:46:23
|
|
|
|
Cortina
|
Imam jedno pitanje ali ne znam da li sam na pravoj temi. Radjena mi je vto. Danas mi je 5.dan od transfera. Koristim utogestan 3x1 od 200mg znaci ukupno 600mg i 3.dana sam primila pregnil od 1500 i progesteron depo. danas sam radila progesteron i on iznosi 190,80 da li je to normalno Ref.vred su sledece Folik.faza od 0-4.45 Lut.faza od 10.62-81.28 Sredina lutealne faze 14.12-89.14 Prvi trimestar 35.68-286.2 Drugi trimestar 81.25-284.29 Treci trimestar 153.91-1343.55
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.4.2016 23:21:40
|
|
|
|
Bebana17
|
Cortina, progesteron ti jeste visok, ali bolje da bude visok, nego nizak u lutealnoj fazi (pogotovo kad si radila vantelesnu), jer višak progesterona izbacuješ iz organizma lako, a manjak može da ti napravi problem u zatrudnjivanju. Uzivaj i mazi stomačić! Daće Bog da si već trudna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.4.2016 23:23:22
|
|
|
|
Cortina
|
Super ako je tako. Ja sam se bojala da nije opasno posto je bas visok.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.4.2016 23:36:04
|
|
|
|
zece
|
Cortina srecno ja u utorak ujutro idem na operativna histeroskopija doktorica mi je dala puno nade da sledeca trudnoca ce da bude ok da zna gde je problem malo ce da bude tezak taj hiruski zahvat ali zato imam divni doktori
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.4.2016 23:37:31
|
|
|
|
Cortina
|
Hvala zece. Srecno i tebi. I ja sam imala histeroskopiju pre o e vto.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.4.2016 6:27:24
|
|
|
|
zece
|
Hvala cortina
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.4.2016 19:59:11
|
|
|
|
zece
|
Nista odlozena je histeroskopija neznam kada ce biti doktorica je isla na odmor
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.4.2016 10:06:18
|
|
|
|
ivannna
|
pa sto ti nije odmah rekla da ce da ide na odmor???? ja bih se bas iznervirala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.4.2016 10:16:11
|
|
|
|
Cortina
|
Svasta! Bas su neodgovorni.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.4.2016 16:13:51
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, oni su toliko neodgovorni nemam reci, za sta im sluzi ta profesija kojom se bave strasno ti pokusaj da sacuvas zivce da zavrsis zapoceto, da ostvaris svoj cilj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.4.2016 18:09:07
|
|
|
|
sonyasha
|
Samo da potvrdim, nama su klinci rođeni sa 22 dana razlike, februar i mart su nam bili dobitni za mućkanje! IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: vonavoj ivanna,kazu da je zena plodna uglavnom u istom periodu,moja prva je rodjena u novembru,a druga u oktobru..januar i februar su bili pravi meseci! ova teorija je kod mene tacna jedno dete rodjeno u januaru,drugo u februaru. ivanna,bice,bice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.4.2016 20:54:14
|
|
|
|
zece
|
Svi znamo u drzavnim klinikama tu na balkanu kako je putovala sam 180 km za na kraj u da mi kazu oti dr je isla na odmor kako su mogli da mi se jave i da mi kazu xa idem u uto nisu li mogli opet da mi se jave i da mi kazu oti dr je isla na odmor
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Oprezno koristite pilule za odlaganje ciklusaPomeranje ciklusa je postalo sve učestalije, a naročito je popularno leti. U većini slučajeva nije opasno, ali i te kako...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....