Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.3.2016 16:14:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juri. Ma odlicna je knjiga. Jedva cekam da cujem utiske.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.3.2016 16:15:20
|
|
|
|
emicaa
|
Upravo počinjem čitati Ringišpil,pa da vidimo
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.3.2016 16:52:19
|
|
|
|
Rosita
|
Uzela sam nesto potpuno napamet, deluje pitko i citko, recenzija je ok. Bekovo poslednje leto.
< Poruku je uredio Rosita -- 10.3.2016 16:53:39 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.3.2016 20:15:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam malopre u biblioteci uзela Damu sa kamelijama od A.Dime i od Golona Andjelika neukrotiva
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.3.2016 20:28:49
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja do 1QM4 ne mogu da stignem. Moraću da je rezervišem, kažu da može. Ne samo tu, u moj biblioteci teško je zateći bilo koju njegovu knjigu.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.3.2016 21:31:09
|
|
|
|
dunja RR
|
U kom si delu grada? Imaš u biblioteci pored opštine Zvezdara, tj. u ulazu gde je sala za venčanja, dosta njegovih knjiga (mislim da sa kartonom beogradske biblioetek možeš tu da uzimaš, kao i na drugim mestima). Elem, ima dosta dobrih knjiga ovde. Ranije sam išla u biblioteku na LIonu, ali nisam dugo. Ovde uzimam knjige nekie 3-4 godine, i nikada nema žive duše, osim neke babe koja uzima neke filmove (pojma nisam imala da i to imaju u biblioteci), i studenata koji čitaju u čitaonici.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 12.3.2016 18:19:04
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Dobih juče od drugarice tri knjige na čitanje,izmedju ostalih i ringišpil,e sad jel čitao iko to čudo.Ne znam da li da počinjem,ne zvuči mi obećavajuće sinoć sam plakala uz Ringišpil,toliko o tome
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 12.3.2016 18:45:22
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dunja, ja sam u biblioteci Milutin Bojic u Ilije Garašanima. Ima li ko predlog za neku knjigu sa istorijskom tematikom?
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.4.2016 9:21:15
|
|
|
|
Peace*
|
Trenutno čitam SEKS NA BRZAKA, Džejms Paterson, lako štivo, triler. A deci čitam KNJIGA ZA MARKA, Svetlana Velmar-Janković.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.4.2016 9:24:07
|
|
|
|
superm
|
Peace, kakva je Knjiga za M?
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.4.2016 9:40:54
|
|
|
|
Peace*
|
Tek smo kod drugog poglavlja. Kroz zanimljive priče uči decu o dinastiji Nemanjića. Meni se dopada način (traume od Nemanjića iz perioda škole ).
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.4.2016 9:50:18
|
|
|
|
superm
|
Moj stariji sin voli istoriju. A voli i da čita. Hvala za ideju!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.4.2016 9:59:22
|
|
|
|
aleksandrici
|
Veronika je odlu;ila da umre je definitivno knjiga koja je na mene ostavila najjaci utisak.Toplo preporucijem.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.4.2016 10:04:35
|
|
|
|
Peace*
|
superm Nadam se da će mu se dopasti! Veronika je meni super knjiga!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.4.2016 10:05:57
|
|
|
|
emicaa
|
Nabavila sam Andjeli i Demoni,još samo da je počnem čitati
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.5.2016 8:08:34
|
|
|
|
Peace*
|
trenutno čitam Lovac na zmajeve.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.5.2016 8:26:49
|
|
|
|
vocicana
|
Marija Jovanovic "Dovoljan razlog"
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.5.2016 8:11:25
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Peace* trenutno čitam Lovac na zmajeve. Dobra je. Teška. Treba pročitati. Sad čitam "Hiljadu čudesnih sunaca".
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.5.2016 9:42:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve tri njegove su dobre.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.5.2016 10:08:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja idem danas do biblioteke, nemam pojma sta da uzmem.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.5.2016 10:12:22
|
|
|
|
dejana007
|
Samostalna deca su srećnija - trenutno mi bas treba i prija
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.5.2016 9:13:35
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: Peace* trenutno čitam Lovac na zmajeve. Dobra je. Teška. Treba pročitati. Sad čitam "Hiljadu čudesnih sunaca". Meni se najviše dopala "A planine odjeknuše". Pisala sam već. Nekako mi je najmanje surova i ima najmanje opisa eksplicitnih scena nasilja. Dunja, kako napreduješ s 1Q84? Tražiš li dva meseca po nebu? U poslednje vreme ništa ne stižem da čitam. U stvari, ništa ne stižem. Jedva čekam raspust da se malo družim s vama ovde i s knjigama i s prijateljima i s decom da malo više vremena provodim... Socijalni živopt mi je ne nula, već u minusu.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.5.2016 9:20:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Takodje Didy. U poslednje vreme samo ucim ove metodicke ispite kojima je uskoro kraj. Tako da jedva cekam leto i knjige.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.5.2016 9:23:47
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Takodje Didy. U poslednje vreme samo ucim ove metodicke ispite kojima je uskoro kraj. Tako da jedva cekam leto i knjige. Ma, ja ne učim ništa, samo kolotečina - časovi, priprema časova, deca, aktivnosti... Još malo...
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.5.2016 9:24:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Imam i ja plus sve to. Svaki dan isto.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.