|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majska kRRčma
13.5.2016 21:06:22   
Sanjica26 RR
Samo da mahnem. Meni se svasta jede, ali vracam se knjizi. Deca spavaju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 326
13.5.2016 21:27:39   
eca89
Mamike, castim! Postala sam strina, rodila se djevojcica Isidora teska 3270g i 48cm dugacka.user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 327
13.5.2016 21:54:01   
branki*
Strina,cestitamuser posted image neka je ziva,zdrava i srecna malenauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 328
14.5.2016 6:20:41   
vocicana
Strina cestitke!!!! Lepo devojcica, sa lepim imenom!
Dobro jutro u kafanu!
Eco pretpostavljam da ti kuvas kaficu, ja sam jednu sama, a ti ces ovu druguuser posted image .

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 329
14.5.2016 7:08:52   
nikiteki
Dobro jutro! Strina cestitam neka je sa srećom

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 330
14.5.2016 7:47:32   
emicaa
Dobro jutro.
Ecika čestitam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 331
14.5.2016 7:50:13   
mali_mis
Jutro user posted image
Eco cestitam.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 332
14.5.2016 8:01:51   
eca89
Hvala mile, evo posluženja!
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 333
14.5.2016 8:13:31   
vocicana
Bas bi mi legao jedan ovakav vocni dorucak.
Hvala Eco!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 334
14.5.2016 8:18:37   
branki*
Mmm,kako divno!ecka,hvala!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 335
14.5.2016 8:58:02   
Anck Su Nmaun
Dobro jutrooo, uh vikend! Devojke me u 6 probude pa se trudim da spavam jos malo...pa jos maloooo... sad sam napokon ustala i pijem kafu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 336
14.5.2016 9:20:35   
nikiteki
Ooo eco hvala prelepo posluženje. user posted image za strinu

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 337
14.5.2016 11:57:54   
amelia
Ecaa cestitam strinoo nek je ziva i zdrava princeza user posted image ja cu da omlatiim tortuuser posted image i posle kafica naravno.

Ayan <3

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 338
14.5.2016 12:25:43   
suzi kju
Dobar dan u kafanu, Strina čestitam!!!

Vikend daaaaa, milina...
Ja išla do crkve da zakažem krštenje za moje mačkice user posted image , danas još da kaparišemo restoran.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 339
14.5.2016 12:36:56   
mila83
Vidim,dolazim u pravom trenutku ! Eci,cestitam,neka je devojcica ziva i zdrava,strinina princeza ! user posted image
A cast je..pa ne znam sta bih pre user posted image

Moja T evo spava,rucak se pravi,kisa malo hoce pa nece,ja malo ves unosi,pa iznosi i tako..igramo se ....

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 340
14.5.2016 12:49:37   
suzi kju
Tako sam i ja juče milion puta iznosila i unosila veš, znam kako ti jeuser posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 341
14.5.2016 13:18:23   
emicaa
Ja bih torticu user posted image
Mm ode nešto na autu uradit tako da smo nas dvije opet same.Već sam nam isplanirala šetnju kad poče oluja,kiša pada kao iz kabla.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 342
14.5.2016 13:30:56   
mila83
Ja sam zavrsila rucak upravo,sad samo jos salatu.T jos spava,taman sve da operem i zavrsim.MM sa posla ide po decu koji su kod bake,pa ih ocekujem za sat vremena.
Ja bih volela jos u neku setnju popodne,ali vreme je tako kiselo, da ne verujem da ce ista biti od toga.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 343
14.5.2016 13:32:37   
isidora88
Ja zavrsavam rucak, deca su danas podivljala nacisto, bebac pogotovo, vristao je pola dana, spava mu se a ne zna da zaspi, i ljuljala i pevala i tek sad se onesvestio od umora. Stvarno mi nije jasno sto ne voli da spava preko dana. Gladan nije jer ga stalno nutkam da jede kad zakmeci, nece ni dohranu,ntako da to nije, grcevi nisu. Ludnica sve u svemu.
Bili do radnje, jedva izbegli pljusak. Napeavila sam lenju pitu sa visnjama pa kp zeli, izvoliteuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 344
14.5.2016 13:37:31   
mila83
Isidora,ja obozavam lenju pitu,vidis nisam je dugo pravila.
Mozda bebca muce malo zubici...ili reaguje na vreme?

Ja planiram popodne palacinke da pecem.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 345
14.5.2016 13:54:33   
isidora88
Nusu zubici, nisu mu natecene desni, nista se ne vidi, mislim da je nervozan od umora, nije mi jasno zasto ne zaspi nego kenjka i place dok se ne osamuti.
Ja se zeznula, nisam stavila dovoljno secera preko visanja a kisele su kao djavo, nije lose, ali ipak sam trebala vise secera.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 346
14.5.2016 14:31:11   
vocicana
Isi ista muke imamo, deca su nam kao da su im majke iste. Pih....user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 14.5.2016 14:38:36 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 347
14.5.2016 17:10:05   
wivern
Gde ste zene, evo i ja napokon stigoh do racunara a da mi Maksa ne visi na nozi.
Sta ima novoga, kakve ste mi?
Sta sam propustila?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 348
14.5.2016 17:53:48   
emicaa
Wiv nije bilo par dana,jesi dobro user posted image
Mi smo uspjele otići do prodavnice,sad opet pada.Onaj moj još na poslu,dodje mi da ga zadavim user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 349
14.5.2016 17:56:00   
wivern
Onako, i ne bas.

I ovde se danas izmenjala tri godisnja doba.
Evo sad neko sunasce jadno, i sipi kisica.
Uzas.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here