|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majska kRRčma
13.5.2016 8:18:10   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobro jutro konačno sunceuser posted image !

Jel?
Kod mene magluština i kao da će opet nešto da pada. A ja imam posla napolju user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 301
13.5.2016 8:21:40   
emicaa
Dobro jutro,opet kiša user posted image Padaće do utorka,a naravno da mm ne radi do tad i da nećemo mrdnuti nigdje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 302
13.5.2016 10:28:40   
isidora88
Kod nas sunceuser posted image nadam se da ce ostati ovakvo vreme da mozemo prosetati popodne.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 303
13.5.2016 10:38:18   
amelia
Jutrooo ovde suncee sija pravo leto tralalala juce smo celi dan bili u setnji mm ja i A.. Kupila sam su neke patikice one meke i sad vidim da.nije trebalo meke on vec hoda u hodalici trebaju mu neke sa dzonom ali hajde kupicemo i takve user posted image mozda danas opet odemo u dugu setnju videcemo.. Moze kaficaa???

Ayan <3

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 304
13.5.2016 10:40:49   
vocicana
Jao daj neki otrov, slogiracu se vise. Svao jutro ustajem u 5user posted image
Moracu da smrknem neki kooks, ovo postaje zabrinjavajuce

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 305
13.5.2016 12:57:36   
isidora88
Castim, presla sam 8000 postovauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 306
13.5.2016 13:41:56   
mila83
Zdravo mame,znane i neznane !user posted image Evo da se upisem u krcmu,nisam jos user posted image Kod nas sunce,ali vrlo promenljivo.A od ponedeljka je bukvalno bilo jedan dan sunce,drugi po ceo dan kisa,strasno.Jos nisam ozdravila od gripa,a i T vuce slajm cele nedelje..
Nema me dugo na RR,stvarno nemam vremena,citam neke clanke i teme sa savetima koji mi trebaju.Uvek se odusevim sa raznovrsnoscu RR,sta sve ima.

Emice,kako si?

isidora88,cestitam na 8000 postova ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 307
13.5.2016 15:06:41   
emicaa
Mila hvala,dobro sam.Guram user posted image
Kako si ti,kako dječica?
Ja legla sa T,uključila nam alarm mosle dva sata da nas budi kad ono ja se probudim posle sat a T zamnom.Izgleda da mi je pao šećer,uhvatila sam se jafe kao majmun banane

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 308
13.5.2016 15:58:11   
NadaR
Cao drugari
Pije li se kofi ?

Kod nas se spremaju protesti pa ću večeras prikupiti šta mi treba i ne idem prema gradu do ponedeljka .user posted image
M mi se razočarao , odgođeno takmičenje . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 309
13.5.2016 16:45:15   
mila83
Dobro sam Emice.nesto smo bili zaredjali sa bolestima,skoro mesec dana,prvo stomacni virus,pa grip,svi redom..jos T i ja da prebolimo do kraja.

Pre neki dan sam bila u skoli,vracam se u septembru na posao...kad pre prodje 2 godine porodiljskog...

Jel neko za kaficu ? user posted image

user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 310
13.5.2016 17:51:44   
suzi kju
Dobar dan u krrčmu.
Ja nikako da svratim, sad ugrabila vreme. Došla kuću, mrtva, prešla nekim tri km brzim hodom, sad kafica pa eventualno nekako salatica.
Prijatna kafaaa...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 311
13.5.2016 17:55:33   
branki*
Suzi,ja citam-dosla kuci mrtva pijanauser posted image ajoooj!
I ja sam tu,uspavala boku.mislili malo napolje,ali ovo se ne zna oko ove kise hoce li,nece li.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 312
13.5.2016 17:58:20   
suzi kju
Hahhaha zamisli, nebi bilo loše user posted image
Da, vreme je baš grozno, veš sam danas deset puta unosila i iznosila na terasu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 313
13.5.2016 17:59:48   
branki*
Ja nisam ni prala,mislila bice kisa ceo dan,a mogla sam,pre podne je bas toplo bilo.veceras moram da ukljucim,pa kako bude sutra.

branki

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 314
13.5.2016 18:12:47   
suzi kju
Malopre sam gledala, ujutru sunce popodne kiša. Ja imam i za večeras jednu mašinu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 315
13.5.2016 18:12:47   
Sanjalicaaa
Drage, samo da vam i ovde napišem, javila se Ivana. Pozdravlja vas. Beka ima 2kg i 45cm. Javiće se sutra.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 316
13.5.2016 18:18:47   
17 joka
Dan ili vece mi evo gledamo tenis, ja pijuckam vino

od juce kisa i nevreme ubiseuser posted image

pozdravi Ivanu puno od nas user posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 13.5.2016 18:22:48 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 317
13.5.2016 18:27:17   
branki*
Jao,mala mrva!pozdravi je od nas,sanjaliceuser posted image

branki

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 318
13.5.2016 18:50:49   
Anck Su Nmaun
Bas je mrvuska..user posted image

Ja sam sad skontala da ceo dan nisam popila kafu user posted image jutros mi se nije nesto pilo i tako....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 319
13.5.2016 19:16:49   
mila83
Neka je ziva i zdrava ,mrvica mala..i da brzo poraste !

Ja sam evo smazala dve krofne i zavrsavam nes kafu. T evo rukama jela pavlaku,sad idem nju da uredjujem user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 320
13.5.2016 19:17:55   
vocicana
Mrvica, ali bice borac. Bravo za nase dRRugarice, veliku i malu!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 321
13.5.2016 19:18:29   
branki*
Mila,dugo te nije bilo,falila si!jooj,i moja obozava da jede pavlaku,tj da mulja rukama,bude haos posle!

branki

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 322
13.5.2016 19:28:11   
isidora88
Mrvica mala, brzo ce ona da nareaste i da ide kuciuser posted image
Ja danas uspela da operem ves, sredim kuhinju, oribam kupatilo i posklanjam igracke, obrisem prasinu,sutra se nadam da ce beba saradjivati da mogu da usisam i obrisem podove.
Treba sutra da idem da kupim Mateji sandale i neke sutnice za kucu, ne znam kako cu autom sama sa njih dvojicomuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 323
13.5.2016 20:08:16   
emicaa
Dobro je da se javila i da su dobro.
Da me shvatite pogrešno vi nove drrugarke ali mnogo mi fale ivde i one stare,Klarita,Big Mom,Mod,Ivanka,Jabudić...ima ih dosta baš što više ne dolaze

Direktna veza do poruke: 324
13.5.2016 20:43:53   
amelia
Vece u krcmi!!! Ja se najela lazanje ko prase... Sad uspavljujem A da malo dremne spavalo mu se pa onda da vecera nije vecerao i da ga okupam... Puno zenica vise ne vidim na rr mozda su zauzete ali toliko da nemogu da virne user posted image izvolite kafu kuvam ko voli nek izvoli user posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here