Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 11:28:29
|
|
|
|
Visnjabg
|
Hvala drage trudnice :) Ivana drago mi je da si dobro, vidim da su juce svi bili zabrinuti. Odmaraj i cuvaj se!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 11:30:15
|
|
|
|
vocicana
|
Ivannice najveci za vas dve
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 12:17:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana tu siii svi smo bili u brizi šta je sa tobom.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 14:08:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljubim vas sve Samo su mi stvari uzeli, nisam ni muzu stigla da se javim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 14:37:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana, Nisam jos ne da mi se.... Znaci sad si jos uvek u bolnici ili su te pustili?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 18:38:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde, Anck, bre, zavrsaj to! Ne mozete da verujete koliko sam se smorila kad mi Borica rekla da se porodila a ja nisam bila ovde! Pih, baksuza. Jos mi poslala sms, a meni to uopšte nije stiglo, jer mi mob bio iskljucen. Anck, u bolnici sam, da.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 19:22:39
|
|
|
|
Doroty
|
Ivana, šta ti kažu? Jel' se stabilizovao pritisak?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 19:28:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doroty , bolje je, nije fantasticno, ali bolje. Mazi milu devojčicu u stomaku od mene. Zao mi je sto ste se zabrinule. Uzeli su mi stvari, cak se ni muzu nisam uspela javiti, bas sam bila poludela. Inače, za ovo mogu da zahvalim Suzi i Maraj, rekle su mi da je mozda visok pritisak kad mi je takva glavobolja. Da one nisi rekle, ne bih merila ni posumnjala uopšte jer mi je inače nizak. Ko zna sta bi bilo da nisam otišla u bolnicu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 20:38:52
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana dobro je da si otisla,cuvaj se i mazi stomacic Opet mi fali vazduga,dosadilo mi je vuse lezati na lijevoj strani a drugacije mi jos vise fali
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 21:35:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ja samo svratim da procitam neku tvoju poruku, da se nasmešim malo, obozavam tvoje postove
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 21:59:43
|
|
|
|
emicaa
|
E pa drago mi je zbog toga Danas sam vratila tablet na fabricko i jos nisam instalirala tastaturu koju inace koristim pa pravim greske pri pisanju,ne zamjerite
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 22:27:06
|
|
|
|
New Mom
|
Ne znam sto sve gurate da Anck ide preko reda.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 22:34:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, najviše kuka, pa mi to da budemo dobre drrugarice :) Mislim, mrtva je trka, tu smo i Emica i ja oko kukanja, ali Anck je pre nas :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 22:42:12
|
|
|
|
Ella2407
|
Dobro vece zenice mojee Evo j ja napokon da vas malo iscitam Vec dva dana krecili Cistiliii-haos zivii Sreca pa su mi dosle mama i nena pomoc Bas smo se umorili sl napokon nek se zavrsilo Sad uzivam u cistoci haha Nogee su me tolikl zaboljelee daa nezz Bukvno bolovi u petama A o preponama da ne pricam,ja vise ne znym sta cu za to.. Bas mi je tesko hodat zbog prepona :/ Jao kupili smo susilicu za ves Strava stvar,predobrooo.. ne znam sto sam se do sada patilaa.. :-D :-D Drago mi je da je sa Ivanom sve okejjj Ljubim vass sveeee
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 9.5.2016 7:30:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric stomaciciiii IZVORNA PORUKA: New Mom Ne znam sto sve gurate da Anck ide preko reda. Aaa Nm bi pre mene ajde mogle bi da ugovorimo stvarno pa zajedno da idemo u Betaniju Ma nisam ja te srece, svako prenesem , garant cu i ovaj put...mada do termina mislim da cu da explodiram!! Budna sam od 6 probude me bolovi svaku noc, nemogu normalno ni da lezim ni da sedim. A mislim da mi se stomak jos nije spustio jer ga osecam bas visoko. Samo sutra da preguram rodjendanka pa posle moze napolje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 9.5.2016 7:34:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stomacici moji, pa zar ja iz bolnice da vam kuvam kafu? Ccccccc Ustajanjeee! Nemojte mnogo da se forsirate i da radite, budite dobrice Ella, Pngpme... Nimfa, kako si? Anck, 2u1?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 9.5.2016 7:58:16
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,ja kao sa sam trčala a ne spavala.Boli me kuk i noga,a stopala gore.Ko zna šta radim noću
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 9.5.2016 8:23:29
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Ivana, tako mi je laknulo kad sam videla da si se javila. Odmaraj i nadam se da ćeš uskoro biti kаo nova Ella, drago mi je da ste završili krečenje, i mi smo to prošlog vikenda obavili, divno je kad je sve čisto. Lepo provedite dan, stomačići!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 9.5.2016 9:27:14
|
|
|
|
New Mom
|
Je li, bre, Anck, sta znaci da bih pre tebe? Meni termin i jeste pre tebe. Sto se guras? Danas punih 39. Al ja guram obicno do samog termina.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 9.5.2016 10:26:14
|
|
|
|
nikiteki
|
Tek sad vidim da si u bolnici ivana da sto pre ti bude bolje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 9.5.2016 11:32:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao zene ja sam se komirala, sredila decu za vric popila kafu i vratila se u krevet... i sve do sad spavala..i to bih jos da mi nije zvonio telefon. Valjda da nadoknadim sto nocas nisam spavala. Srecom sam juce skuvala rucak za dva dana pa sam mirna.... nemam sta da radim. Nm nama se tikeri bas nesto ne poklapaju...primetila sam , ili moj kasni... svejedno...uvek se porodim u 41+ Nista ovaj mlad mesec nije uticao na mene..pihhhhhh
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 9.5.2016 11:34:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 9.5.2016 11:38:31
|
|
|
|
Ella2407
|
Jutrooo ako se ovo moze nazvat jutro,haha Pola 12,ccc Ne pamtim Kad sam do ovih doba spavalaa Boze sacuvaaj Imam jos pod da obrisem i to je too.. Jos da imam djoger bio bi mi puno lakse sl hajde neksko cu haha :-***
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 9.5.2016 12:44:57
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pozdrav trudničice! Ja sam juče ostala bez neta, danas uplatila. Ivana drago mi je da si bolje, čuvaj see Drago mi je da ste dobro i ostale trudnice Koliko mene počeli da pate grčevi ali ne u nogama nego mi uvati prepone i stomak, boliiii užas, ovo još nisam doživela Kupila sam danas magnezijum direkt i mislim da ću ga piti i jujutru i uveče samo da prestane Na sve to me i stidna kost razvaljuje... Danas idem u pola 6 uveče kod gin. imam zakazano, verovatno ću dobiti još i gvožđe da pijem jer mi je hemoglobin u minusu. Juče sam smućkala u secku cveklu, šargarepu, jabuke, limun i med pa ću da se tovarim i sa time. Nego da podelim sa vama, kupila sam drugi mobilni konačno, polovan ali mnoogo bolji i najvažnije ispravan baš sam srećna!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 9.5.2016 12:49:31
|
|
|
|
Milena18
|
Bubi, super za mobilni! A što se grčeva tiče, nadam se da će ti magnezijum pomoći. I ja ih imam ponekad, ali u nogama, grozan je osećaj. Ja sada išla da radim briseve, rezultati mi stižu u sredu, ali skoro sam sigurna da imam kandidu, svi simptomi su tu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 9.5.2016 13:00:59
|
|
|
|
Ella2407
|
Bubi super za mobilni Zna i mene uhvatit grc nekako cudno Kao u kuku,pa se ne mogu pomjerit Haha Mene je nesto pocelo sinoc da boli ispod pazuha,ondje gdje se napravi ona loptica kad spustimo ruke,haha Samk se nadam da nije kakva zlijezda il nesto tako :/
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Engimengi: Moja porođajna pričaCtg je pokazao velike kontrakcije, doktor je rekao da me spremaju za 5 min u salu na carski rez! Ja sam samo stigla da j...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.