Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2016 18:56:16
|
|
|
|
superm
|
Hvala!
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2016 20:38:37
|
|
|
|
vikiveki
|
Čestitam svim dobitnicama
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2016 20:45:52
|
|
|
|
nikiteki
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2016 22:09:03
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR A sada, naše vredne dobitnice za februar mesec , i napomena da je krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci :) Glavnu nagradu osvaja OKEAN sa 14 unetih recepata Dodatne nagrade: 1.superm za recept Junetina i kelj (28 bodova) 2. mama krava za HRONO HLEB SA MASLINAMA I RUZMARINOM (23 boda) 3. love you najviše puta glasala (108 glasova dala) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 8.3.2016. Čestitke još jednom Jaoooo, pa vi ste divni drugari!!!! Hvalaaaa!!!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2016 23:31:06
|
|
|
|
love you
|
Hvala :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2016 23:45:23
|
|
|
|
mila83
|
Cestitke vrednim kuvaricama !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.3.2016 11:04:06
|
|
|
|
Anarunika
|
Bravo kuvarice ! Ja sam upravo iskoristila jednu C ideju koju sam dobila na rr za musaku. Možda postavim recept ako budem imala strpljenja da kuckam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 15.3.2016 10:49:24
|
|
|
|
superm
|
Stigao poklon! Još jednom, hvala RR!
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 15.3.2016 10:51:11
|
|
|
|
mama krava
|
I meni je javio muž da je stigao poklon! Hvala
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 15.3.2016 11:08:18
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo devojke!!! Odusevim se svakim novim i lepim resenjem...sta skuvati, kako spremiti. Jos jednom bravo!
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 15.3.2016 11:38:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 15.3.2016 11:41:45
|
|
|
|
nikiteki
|
Bravo sad nam nesto lepo spremajte
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.4.2016 19:59:21
|
|
|
|
marketing RR
|
A sada, naše vredne dobitnice za mart mesec , i još jednom napomena da je od februara krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od februara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja IvanaSumanac sa 42 uneta recepta Dodatne nagrade: 1. hepimama za recept Domaća pileća supa (69 bodova) 2. snežana 60 za PICA SA SIROM (33 boda) 3. m2m2 najviše puta glasala (300 glasova dala) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 11.4.2016. Čestitke još jednom
< Poruku je uredio marketing RR -- 10.4.2016 1:38:15 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.4.2016 21:33:56
|
|
|
|
nikiteki
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.4.2016 22:53:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitke!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.4.2016 23:14:10
|
|
|
|
bojana92
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.4.2016 5:10:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Čestitke
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.4.2016 15:36:41
|
|
|
|
aleksandrici
|
Čestitam drage moje !Bile ste vredne !Sve pohvale !
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.5.2016 21:40:23
|
|
|
|
marketing RR
|
A sada, naše vredne dobitnice za april mesec , i još jednom napomena da je od februara krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od februara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Takođe, napomena da je korisnik i takmičar srkiplus diskvalifikovan jer je doslovce kopirao recete sa drugih sajtova, npr.: 1. KLIK i KLIK 2. KLIK i KLIK 3. KLIK i KLIK ... ima toga još ... Takođe, neke recepte je ranije objavljivao na Ringeraji, a sada ih ponovio uz sitne izmene, npr za koliko osoba je recept i slično, evo primera KLIK i KLIK Glavnu nagradu osvaja likica_nis sa 7 unetih recepta Dodatne nagrade: 1. Ana RR za recept Kiflice sa sirom (18 bodova) 2. Sanjalicaaa za recept Slovačka harulja (3 boda) 3. bubulence najviše puta glasala (7 glasova dala) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 11.5.2016. Čestitke još jednom
< Poruku je uredio marketing RR -- 3.5.2016 21:41:26 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.5.2016 22:04:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nisam ni sumnjala u kiflice Čestitke!!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.5.2016 22:05:22
|
|
|
|
nikiteki
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.5.2016 22:25:42
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Nisam ni sumnjala u kiflice Čestitke!! O wow, pa super Hvala, hvala
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.5.2016 23:06:27
|
|
|
|
17 joka
|
bravo Anci a sta treba da se postavljaju recepti?
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.5.2016 10:10:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Šalju se recepti, pa se glasa za njih. Koliko sam upucena.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 14.5.2016 15:24:35
|
|
|
|
bubulence
|
A bubulence totalno neupucena, danas zove kurir i kaze ima paket za mene. I pola sata ga jadnog ubedjujem da je pogresio. I na kraju prihvatim da mi donese paket kada ono supiCeeee . Hvaalaaa rr i sponzoru!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Koje je lepše?lelaigorKoje ime Vam je lepše...Ognjen (
29%)
Filip (
41%)
Vukašin (
20%)
Mario (
11%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!