Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.4.2016 10:37:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Buba Bubica, odes na pocetnu stranicu google, u gornjem desnom uglu imas ono gmail, slike, kliknes na slike, otvoriti malo drugaciji izgled google, i imas onaj fotoaparat, tu kliknes, i onda mozes sliku da trazis po internet adresi ili da upload-ujes svoju sliku, i ono ti pokaze na kojim stranicama je slika objavljena.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.4.2016 10:49:12
|
|
|
|
Nimfa
|
Tek sad sam ovo videla i nemam komentara . Mali mis jel mozes da trazis samo sliku koju si ubacio ili ti izbaci sve slike na kojima si ti i koje su postavljene na sajtovima ? Ne znam kako bolje da formmulisem pitanje nadam se da razumes?
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.4.2016 10:54:20
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja sam proverila i za sada mi izbacuje samo slike sa RR, dakle nadam se da je to to, da nema drugde. Doduše za moje lsike ne marim, ne stavljam što ne želim da se vidi Devojke probajte sa net parolom, i ja bi pop**dela kad bi naišla na ovako nešto.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.4.2016 10:56:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Mozes da trazis sliku koju si recimo skinula pre 3 meseca, jer on (google - valjda je muskog roda) trazi po slici. Mozes da trazis svoju sliku koju si okacila negde. Ja tako trazim seme za heklanje, svidi mi se nesto, lupam na fejsu, uzmem link sa slike (desni klik na sliku, View image info, i onda kopiras link sa location), tresnem u google (ono sto sam pisala), i onda uzivam kad vidim gde sve ima
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.4.2016 10:58:52
|
|
|
|
BubaBubica
|
Doduše ubacila sam sliku iz teme kako zamišljamo ostale forumaše, moju sliku koju imam i na maminom profilu zajedno sa njom ali sam je crop-ovala a nije našlo tu sliku.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.4.2016 11:01:08
|
|
|
|
Nimfa
|
Trenutno ne mogu za komp ali provericu , sto kaze bubi i ja bih pop**dela da vidim tako nesto
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.4.2016 12:38:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Sada sam videla sliku Une. Nego ovo je neko ko poznaje UM i namerno je to uradio. Lepo pise u porodici Banovic je rodjena cerkica Una a majka Tijana. Tako da mislim da ovo nema veze sa RR. Ovo je nesto licno.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.4.2016 12:55:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Di to je izmenjeno, jer sam zamolila coveka da ucini nesto povodom toga! Pre toga je pisalo drugacje!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.4.2016 12:57:41
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.4.2016 12:59:00
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Sada sam videla sliku Une. Nego ovo je neko ko poznaje UM i namerno je to uradio. Lepo pise u porodici Banovic je rodjena cerkica Una a majka Tijana. Tako da mislim da ovo nema veze sa RR. Ovo je nesto licno. Ili je neko ko nas prati na RR i zna sve o nama što ovde piše. SVakakvih psihopata ima Bože sačuvaj
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.4.2016 13:14:54
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma taj Jelena je sigurno musko, plus laznjak...nego otkad se u Baniji pise ekavicom (Banija je regija u Hrvatskoj. Uglavnom obuhvata predjele između Une i Kupe, i od Petrove gore na jugozapad prema Dvoru. <---c/p sa wikipedije)
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 28.4.2016 12:24:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Jbt kad te neće onda te neće. Em prvo odložimo put za Srbiju, pa popijemo kaznu. I ajde, dođe regres, poplaćamo sve račune i oprostimo se od Srbije za ovu godinu. Taman pomisliš ok, ajde kreće na bolje- uletelo mi neko prevođenje, kad juče auto crkne. Pukao amortizer!!!! Na sve to, u sred spremanja ručka mi nestane plina, a ja samo jednu električnu ringlu.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 28.4.2016 12:58:32
|
|
|
|
emicaa
|
Eee Trćo bem mu miša,kad te potjera onda krene sa svih strana
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 28.4.2016 13:12:55
|
|
|
|
Trcosava
|
To ti kažem. Eno, moje prevođenje 170€, a amortizeri 250
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 28.4.2016 14:01:33
|
|
|
|
eca89
|
Uh, Trco jbm više !
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 28.4.2016 14:46:08
|
|
|
|
emicaa
|
Kako ti ono reče kad smo pričale,namučiš se dok ih zaradiš i eto otiće u sekundi.Pih bas sranje
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 28.4.2016 18:50:06
|
|
|
|
17 joka
|
sam i besna na svoje eoditelje na sebe nemam snage vise da se ponizavam ni zbog koga na ovom svetu
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 28.4.2016 20:54:04
|
|
|
|
branki*
|
Uh,bre,joko
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 29.4.2016 6:31:38
|
|
|
|
mali_mis
|
joko
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.5.2016 20:52:15
|
|
|
|
wivern
|
Kako cu nasamarati neku babu jedan dan... Grrrr, mrzim babetine na klupama koje komentarisu prolaznike, nije im dovoljan njihov promaseni zivot pa su nasle da po drugima.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.5.2016 20:58:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, sta ti je uradila?
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.5.2016 20:59:10
|
|
|
|
vonavoj
|
A sto im to smeta,da mi je znayi!?
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.5.2016 21:01:01
|
|
|
|
branki*
|
Sta ti rekla,wiv?
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.5.2016 22:15:41
|
|
|
|
wivern
|
Kako setam dete i dzukelu i da bolje da ostavim dzukelu jer mi se dete trglo u kolicima kad je pas zalajao.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.5.2016 22:18:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E, sto mi zao sto je ta "dzukela" nije pojela!!!!!!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?