|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
16.4.2016 11:12:37   
IvanaSK RR
Bubi, to lici na alergiju. Jedva čekam ultrazvuk :)
Dado, Anck, ni ja nemam nista od stvari, vecina stvari za sina je bila polovna, ono što je bilo novo je u decackim bojama, a i to sam uglavnom sve podavala. Tako da smo mi i kolica kupovali.
Inace, mene drma malo trema, sve mislim da je sa devojčicama teze :)
Sokimoki, ozdravi brzo!
Borice, javi ako nesto bude!
NM, deveti, divno user posted image
Marijana, nadam se da si danas bolje.
Ljubim stomacice.

< Poruku je uredio IvanaSK -- 16.4.2016 11:14:22 >

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 476
16.4.2016 11:21:35   
BubaBubica
Nemam pojma ni ja sama više, da izvinete sad ko je gadljiv neka ne čita user posted image sekret kad čistim nos je gust zelen, i to ne znam kako da razredim, katastrofa bre, a čitala sam da kod alergije bude kao voda, i taj imam, samo počne da curi user posted image iskreno mislim da su mi nos i sinusi puni i ne znam kako da to pokrenem da očistim. Čitala sam po netu nešto pa valjda upali nešto, ipak ne može da prođe preko noći.

Ja garderobice za devojčice imam i na viška, ako bude curica onda nemam problema a ako je bata, onda će mi proslediti tetka koja ima sina vršnjaka sa mojom starijom Bubicom user posted image idu zajedno u vrtić, moj brat i moja ćerka.

A bebac se od juče tako razigrao, uveče me šutirao u debelo crevo i grlić toliko da sam mislila da će probiti vodenjak, ne znam šta mu bi odjednom user posted image i sad se namestio tako da me šutira pravo u pupak user posted image baš je ojačao u poslednjih par dana, kad podivlja u stomaku ove moje dve sve srećne da mogu da ga love user posted image Nadam se da će zapamtiti ove trenutke, moraću da zabeležim kamerom kako su se jurili preko stomaka user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 477
16.4.2016 11:25:05   
IvanaSK RR
Bubi, mislim da ces ipak morati uzeti stvari. Ja ne odustajem od onog sto mislim :)

Direktna veza do poruke: 478
16.4.2016 11:29:10   
BubaBubica
Ivana ne mogu da potvrdim ono što tvrdiš jer ja mislim da je tetki teže sa sinom nego meni sa dve devojčice. Opet to je verovatno do deteta jer on je toliko trvdoglav da ja pored nje dobijam nervne slomove dok ga samo gledam user posted image i nekako mislim da sa sinom nikad ne može majka imati taj odnos kao sa devojčicama, dečaci jednom kad odrastu oni se odvoje i imaju svoj život, jedino mamini sinovi ne mogu da se odvežu od mame ni sa 30 godina a to nikako ne želim ako budem imala svog sina, i nekako sinovi nikad ne gledaju roditelje i ne brinu kao ćerke. Zbog toga je verovatno teže ćerkama nego sinovima a ne roditeljima. Ja sa svojim devojkama mogu da radim sve ženske stvari, sređivanje, lakiranje noktiju, da spremamo kuću, nekako kao sa drugaricama, dok ne verujem da bi to mogla sa dečacima. Ne kažem da su dečaci hladni, i oni su maze ali nikad nećeš moći da pričaš sa dečacima o ženskim stvarima onak okao sa ćerkama user posted image Sad po ovome ispada da sam totalno protiv dečaka user posted image ali samo sam nabrojala prednosti sa devojčicama. Sa dečacima ne znam, pišite vi user posted image

EDIT:

Ja ti odgovorila na tvoju tremu zbog curice user posted image a za garderobicu ne znam šta da ti kažem user posted image ja sam totalno bez predosećaja, jednom se obraćam bebi u ženskom rodu, drugi put u muškom i tako user posted image

< Poruku je uredio BubaBubica -- 16.4.2016 11:31:36 >

Direktna veza do poruke: 479
16.4.2016 11:33:56   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: Dada81

Anck ,mogle bi da se malo razmenimo za stvarčice, ništa ja roze ili drugih boja ,sem plave u par nijansi naravno, sive i belo eto(dobro je) nemam sem za izneti bebu iz bolnice, i posteljinu ali biceuser posted image Kažem uvek ,neka su nam samo živi i zdravi. Razigrala se ,ja umorna od jutros nešto. Stidna kost ubija koliko zaboli ,ali i krećem se solidno. Moji momci spavaju a mislim da cu i ja. Od Malog Marka nema sanse da dosjem do kompjutera ,a oci me bole gledajuci u ovaj tel.Želim vam svima lepu mirnu noć!

Dado jel ti živiš u Rep. Srpskoj ili u Srbiji?

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 480
16.4.2016 11:36:39   
IvanaSK RR
Mislila sam da je teze oko devojčica u smislu, aj sad lupam,vise treba da se vodi racuna o ribici, presvlacenju, drugačije ih treba vaspitati nego decake, da ne budu ni harambase, ni princeze na zrnu graška.... I kad i odrastu,vise cu se cimati za devojcicu gde je i sta radi, nego za decaka..
A uskoro ces se uveriti kako sin zna da voli! :)

Direktna veza do poruke: 481
16.4.2016 11:54:02   
BubaBubica
To jeste, ali ne bih se složila oko ribice, ja ne znam kako ću se snaći sa visuljkom ako čekam sina user posted image da li treba prevlačiti kožu da li ne treba, to mi je trenutno najveći strah. Ovako samo paziš da ne zađe kaka u ribicu tako što odmah presvučeš pelenu i mažeš tankim slojem masti i gotovo. Nemam pojma ,i jedno i drugo treba paziti user posted image Kod odabira garderobe i doterivanja komplikovanije je kod devojčica jer tu dolazi i frizurica mada pošto moje ne žele da im diram puno kosu većinom nose rep. Ali opet ima lepših stvarčica za devojčice nego za dečake user posted image a vaspitavanje to ti kažem, zavisi od deteta, ovog mog brata je tako teško dozvati razuma to strašno. Devojčice su emotivnije pa im možeš objasniti i pričom prilično rano dok to kod dečaka baš i ne pali.

Direktna veza do poruke: 482
16.4.2016 13:06:21   
sokimoki
Bubi meni se cini da je kod tebe kombinacija bakterijskog(zeleni sekret)i alergijskog.Meni tako uvek u prolece i jesen samo sam sad bez lekova jedino propolis sprej za nos koristim,akp bas bude moralo idem kod dr.

Direktna veza do poruke: 483
16.4.2016 13:59:35   
Nimfa
Dobar dan user posted image
Ja bila na UZ , sve je super, bebac se okrenuo glavicom na dole. Potvrdili da je deckonja , i bogami i mene je strah kako cu oko visuljka cini mi se sa devojcicama lakse.
Sto se stvarcica tice za devojcicu imam bas puno , sto novih , sto polovnih, a za decka nesto bas malo, ali kupicemo user posted image

(odgovor članu sokimoki)
Direktna veza do poruke: 484
16.4.2016 14:05:53   
sokimoki
Nimfa user posted image za momka

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 485
16.4.2016 14:21:24   
Jole84
Ćao bucikeeee, kako ste user posted image
Nimfa super za dečaka! Mislim da je sve isto, samo što smo mi navikle na devojčice, higijenu, oblačenje, vaspitavanje itd...a kažu da je i sa dečacima lako, zavisi od karaktera deteta. Sećam se Šerpica kako se osećala posle dve devojčice kad je saznala da stiže Toma...a sad je on sultan u njihovom domu user posted image
Borice, nisam pratila šta si odlučila za epidural? Da znaš da imaš pravo da ga tražiš tokom porođaja, ukoliko ti niko to ne kaže, a verovatno neće. Potpuno je besplatan, jedino vikendom ne daju.
Ivana, Bubice, Marijana, Pngme...i sve ostaleeee user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu sokimoki)
Direktna veza do poruke: 486
16.4.2016 17:21:14   
vocicana
Samo da vas user posted image
Imam mastitis, primam penicilin, temperatura me je razvalila.
Nedostajete, beba je dobro, uhodavamo se polako.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 487
16.4.2016 17:21:22   
IvanaSK RR
Nimfa, super za visuljka :)
Izgleda da mislimo da je lakse sa onim polom što vec imamo. Kozicu od prvog dana povlacis koliko moze kad se kupa i to je to. Sinu se bilo malo zalepilo sa strane, muz malo jace povukao, ovaj malo zaplakao i to je jedino bilo za sve ove godine (neka tako i ostane).
Joj, ja se za devojcice plasim tih infekcija, bakterija....
Sticajem okolnosti sam pre tri godine cuvala jednu bebicu par meseci. Ona je tad imala sest meseci. I trebala sam da joj uzmem urin, dva dana sam pokusavala user posted image , dečacima to se uradi za tri minuta, kesicu mi drzi piša.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 488
16.4.2016 21:33:04   
emicaa
Da vas konačno pozdravim,dobro smo,rastemo.U srijedu ćemo se gledati.Danas me toliko šuta izludila sam već.Eto pišem vam još sutra a sad odoh u krevetić.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 489
16.4.2016 21:36:50   
IvanaSK RR
Emice, draga, bas je neobično bez tebe user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 490
17.4.2016 7:57:07   
Anck Su Nmaun
Prvo pozzz za sve

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Joj, ja se za devojcice plasim tih infekcija, bakterija....
Sticajem okolnosti sam pre tri godine cuvala jednu bebicu par meseci.

Ivana nije to bas toliko strasno kao sto se tebi cini user posted image samo pravilno brises i nema problema.
Meni je npr. bauk to oko kozice, jer sam citala da jedni dr. savetuju da se to ne dira a drugi da se navlaci... i eto sad budi pametan.

A za urin ...to je stvarno zajjj nahvatati bebi. Mada smo mi uspevali da nahvatamo, jedno drzi drugo vija user posted image

Ali kontam da je s decacima mnogo lakse, i sto se tice frizurica, oblacenja...ja poludeh vise svaki dan smisljati kakva frizura, kakva gumica uz sta ide, jos pogotovo sto ne vole da se cesljaju, pa se raduejm sto je decak bice lepo podsisanuser posted image

A sto se tice vaspitanja tu se ne bih slozila. mislim da treba isto truda za vaspitanje za devojcice kao i za decake user posted image

Inace sto se pozurila Marinchica? Zna li ko?

Direktna veza do poruke: 491
17.4.2016 8:51:44   
emicaa

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Emice, draga, bas je neobično bez tebe user posted image

Ivana mnogo ste mi falile user posted image
Dobro vam jutro.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 492
17.4.2016 9:22:53   
pipi_coco
Samo da vas pozdravim stomacici user posted image

Nadam se da ste mi dobro svi.....

Vidim tema je djecaci ili djevojcice šta je lakše i teže, uh i mene je strah održavanja djecakove piše, citala sam i tu temu niša mi nije jasno hiljadu raznih mišljenja, da li navlaciti kožicu ili ne i kada poceti s tim user posted image ... Ja cu da pitam sada kada budemo išli na prvu kontrolu za 8 dana

Ja sam mišljenja da je za curice ljepša odjeca, a za djecake ljepše igracke user posted image

Sve vas puno grlimo user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 493
17.4.2016 9:30:53   
emicaa
Ja ću opet slušati našeg pedijatra,i prošli put sam sa T i nismo imale problema ali u svakom slučaju mislim da je lakše sa curicama.
Pipi kako se snalazite user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 494
17.4.2016 10:40:46   
Anck Su Nmaun
Pipi javi sta ti je rekao Dr za to...bas me zanima.

nek se javi mama koja ima i decaka i devojcicu pa nek iznese misljenje user posted image user posted image

Ja na terasi presadjujem kaktuse, tj. pravim im novvo staniste na ogradi umesto polica, sad usla da popijem jedan magnezijum, pocinje da me stiska pomalo.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.4.2016 10:41:14 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 495
17.4.2016 13:40:47   
marijana22
Pozz
Ne stigoh da se javim juče, išli na svadbu, kasno došli kući pa dok smo uspavali decu, baš sam bila umorna.

Šta je bolie jabuke ili kruške???? Obožavam ovakve teme. Uglavnom se trudim da ne ulazim u rasprave, ali ovaj put ću reći svoje mišljenje. Imam i sina i ćerku, što se tiče vaspitanja tu nema pravila, sve zavisi od detetovog karaktera. A što se tiče higijene kod dečaka treba povlačiti kožicu jednom nedeljno (čini mi se, već će vam reći vaš pedijatar). Kada kupate bebu, dok je još u kadici malo povučete kožicu sa glavića. Sve ste to već radileuser posted image , snaći ćete se. Kod devojčica je bitno da se lepo obriše user posted image (najbolje bi bilo da je malo operete). To je cela nauka.

Anck kako stomak? Jel još imaš bolove?
NM?

Pozdrav za sveuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 496
17.4.2016 15:38:10   
BubaBubica
Marijana ma samo ćaskamo user posted image onim što pišem kako je sa devojčicama ne znači da bojkotujem dečake, samo sam htela da IvaniSK razbijem malo tremu u vezi devojčica user posted image To mi imamo neudomice u trudnoći, naravno kad dođe beba sve se snađemo i svaka mama voli svoje dete tu nema dileme. Za sebe kažem ako je bata da će mi svakako trebati samo navika posle dve devojčice, da mi je čudno, nikako da ne bih želela. I napisala sam da u vezi vaspitavanja najviše igra ulogu karakter deteta jer znam i devojčice koje su nemoguće. Ili majka ne zna kako da se postavi.

A to da smo sve to radile ne možeš porediti sa odraslima user posted image nemam pojma, neko kaže ne diraj neko kaže mora... pa ti sad budi pametna!

< Poruku je uredio BubaBubica -- 17.4.2016 15:40:16 >

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 497
17.4.2016 15:57:32   
IvanaSK RR
Dobar dan, drage moje.
Bubi, jos uvek nisi uspela da mi razbijes tremu :)
Kaki cete oprati pisu, ako ga uopšte ne povlacite? Ne secam se sad sta mi je dr pricao, al meni nekako logicno da kad se kupa ili jednom u par dana se malo povuče kozica i opere cistom vodom.
Ne znam sta je teze, izgleda tesko i sa jednim i sa drugim user posted image

Direktna veza do poruke: 498
17.4.2016 16:07:52   
BubaBubica
Baš ahahahahah user posted image šta ja znam, ja se vodim time što sam i sama žensko pa znam po sebi šta i kako user posted image

Direktna veza do poruke: 499
17.4.2016 16:15:13   
IvanaSK RR
Bas zbog toga, nama je sve teze, nego muskima user posted image

Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here