|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
10.4.2016 10:40:39   
Anck Su Nmaun
Ih jedva sam cekala vikend a vreme sve pokvari user posted image

od jutros me jako pritiska dole...porodicu se...mozda user posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 251
10.4.2016 11:15:49   
New Mom
Dan, svima!
Anck, tebi bezbolne. Moje jako, a bogme i ritmicne, toliko da sam sinoc navrat nanos spakovala torbu. Sta da ti kazem?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 252
10.4.2016 12:11:19   
Anck Su Nmaun
Pa onako nisu bas bolne kao porodjajne ali cima me bas nesto sumljivo user posted image
A jos uvek me jako pritiska dole, bojim se u wc otici.
Nenzma jel se mnogo tripujem ili da odem do dr user posted image

Nm da mi sad krene jel se ide odmah u betaniju ili kod svog dr da proveri? Ili na polikliniku...svasta sam cula pa nemam pojma.
A jos pogotovo sto mi je Dr. rekla da pazim da se ne porodim kuci user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.4.2016 12:17:25 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 253
10.4.2016 12:24:44   
New Mom
U Betaniju, naravno. Nemas tu sta da razmisljas.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 254
10.4.2016 12:27:50   
Anck Su Nmaun
Pa ono ako mi se ovako nastavi otisla bih mozda na pregled da budem sigurna, da ne odem u Betaniju a oni me napice sto nisam tamo il vamo

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 255
10.4.2016 12:29:43   
IvanaSK RR
Anck, bre, ne zuri!!!
Ja dosla da se iskukam, stomak me nocu boli, ne mogu nikako da se namestim, ako spojim dva sata sna u komadu to je divno, inače ustajem na svakih pola sata da piskim. Ako otvorim oci dok idem do vca, budna sam narednih tri sata i tako u krug. Totalno sam neispavana i umorna.

Direktna veza do poruke: 256
10.4.2016 12:39:07   
Anck Su Nmaun
Ma ne zurim, ali opet....meni je grlic skracen, pa jos treca beba . Kad sam se s proslom porodila za 6 sati ( racunajuci od prvog bola do samog porodjaja) a jos me i dr. preplasila d apazim da se kuci ne porodim ... cisto da znam u kom pravcu da se uputim user posted image A vec dva dana konstantno imam kontrakcije ali ove manje bolne, non stop mi je stomak tvrd.
Daans definitivno pocinjem sa s premanjem decijeg krevetica i sve ostalo ...a mozda i kofer spremim user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.4.2016 12:46:34 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 257
10.4.2016 12:48:50   
IvanaSK RR
Hahaha, ja cu kofer cim prodje Uskrs.
Kolica sam kupila, spremna su. Krevetac mi stize ove nedelje, odmah cu ga sastaviti. Tako da mi onda ostaje da samo operem stvarcice u maju.

Direktna veza do poruke: 258
10.4.2016 12:52:46   
Anck Su Nmaun
Ja bas juce od mojih dovukla krevetic, posteljinu, dasku za presvlacenje i ostalo. Samo jos da sve to sredimo u sobi i da operem. Nisam jos planirala ali ipak poceti sa pripremama,bar dok jos mogu, jer se jedva krecem od bola. A sinoc na noge nisam mogla da stanem mislila sam puci ce mi kosti.

Direktna veza do poruke: 259
10.4.2016 13:35:20   
Nimfa
Dobar dan user posted image
I ja pocela polako sa pripremama , volim da mi sve bude spremno da posle ne mislim na sve pa da zaboravim nesto.
Anck mozda je bolje ako se nastave bolovi da odes kod lekara cisto da budes mirnija

Direktna veza do poruke: 260
10.4.2016 14:53:57   
IvanaSK RR
Nimfa, dokle si stigla sa pripremama?

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 261
10.4.2016 15:17:05   
Nimfa
Pa nisam mnogo uradila, spremila sam krevetac za farbanje, narucila komodu,ovih dana idem da kupim auto sediste, stvari za izlazak , flasice, cucle i te neke dodatne sitnice, ako mi kisa ne pokvari planove .
Posle mi ostaje krecenje dnevne sobe i kupatila, pa pranje stvarcica i pakovanje torbe za finis user posted image

Direktna veza do poruke: 262
10.4.2016 15:23:34   
IvanaSK RR
Znači, ja sam malo sa pripremama ispred tebe :)
Flasicu i dudu kupila. Imam i nekoliko pakovanja mrezastih ulozaka i mrezastih gaca. Fale mi jos vestacke bradavice i podmetaci za krevet.

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 263
10.4.2016 15:46:58   
Nimfa
Pa isto kao i sa terminom user posted image

Direktna veza do poruke: 264
10.4.2016 15:56:27   
IvanaSK RR
Da, da, taman toliko :)
Moram da vidim da li cu pronaci jos jednu spavacicu, jednu sam kupila pre dva, tri meseca.

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 265
10.4.2016 15:59:54   
Nimfa
Ja sam sa E nosila njihove spavacice , zbog mleka sam morala da ih menjam na tri sata, uvek posle podoja cela spavacica bi mi bila mokra. Ovog puta cu nositi svoju jednu i bade mantil tanji, pa ako zatreba mm ce doneti jos neku .

Direktna veza do poruke: 266
10.4.2016 16:37:50   
IvanaSK RR
U Gradskoj su u deficitu sa spavacicama. I ja sam u Frontu koristila njihove, mislim da sam tek dan pred izlazak obukla svoju.
Mada, videcu tacno kad budem tamo i od cele situacije.

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 267
10.4.2016 16:58:00   
borica
Dobar dan zenske, kako ste. Mi sinoc bili kod moje majke, pa danas na rucku kod svekijevaca, svekru rodjendan. Jedva sam se popela na cetvrti sprat. Nocas sam tri puta isla u wc, bas me pritiska na besiku.
Ivana, jel ces odmah vestacke bradavice da stavis ili ces prvo da probas bez njih. Spakovala sam ih i ja, zbog ragada koje su mi se prosli put stvorile jos u bolnici, pa ne znam.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 268
10.4.2016 17:08:34   
IvanaSK RR
Borice, tri puta za celu noc?!? Auu, blago tebiiiii, kod mene bude tri puta za sat vremena :)
I ja sam dobila ragade prosli put u bolnici, i sad mi ne pada na pamet opet isto da bude. Stavicu ih odmah u bolnici. Nosim i pumpicu u bolnicu.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 269
10.4.2016 17:18:16   
borica
Znaci odmah, ok. Hvala ti. Onda cu i ja, da bih ih izbegla. Da li da krenem sa mazanjem nekom lanolin kremom jos sad , ili ne? Da ih malo omeksam.Mada jos nijednu nisam kupila, prosli pu mi mm doneo multi mam i vestacke, ali tek kad su se stvorile ragade. Pumpicu ce da mi donese naknadno.
Sto se tice odlaska u wc, u ovoj trudnoci ih nije bilo cesto, a sad bas primecijem promene. Pocela sam da osluskujem.

Direktna veza do poruke: 270
10.4.2016 17:30:43   
IvanaSK RR
Mislim da je bacanje para sada za te kreme.Mozda maslinovo ulje ili baby love ili ulje protiv strija (isto iz dm-a) . Ja svaki dan mazem cele grudi sa necim od toga. Inače, probaj lanolin od babylove u dm-u, dosta je jeftiniji od multi mam a radi isti posao.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 271
10.4.2016 19:59:41   
New Mom

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Fale mi jos vestacke bradavice

user posted image Sta ce ti?

Direktna veza do poruke: 272
10.4.2016 20:03:35   
New Mom

I ja sam dobila ragade prosli put u bolnici, i sad mi ne pada na pamet opet isto da bude. Stavicu ih odmah u bolnici. Nosim i pumpicu u bolnicu.

Ragade nastaju zbog pogresnog polozaja na,dojci.
Vestacke bradavice sluze iskljucivo za uvucene bradavice, za,sve drugo ne trebaju. Mogu samo da smetaju, jer je stimulacija stvaranja mleka preko njih manja.
Bradavice se ne pripremaju, ne mazu. Time se samo narusava prirodna zastita koju stvaraju zlezde oko areola.
Bolje se pravovremeno informisite o svemu.

Direktna veza do poruke: 273
10.4.2016 20:09:23   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: New Mom

Fale mi jos vestacke bradavice

user posted image Sta ce ti?

Zbog uvucenih bradavica. Ili ravnih, ne znam kako ih ko zove.
Ja mazem grudi bila trudna ili ne, nisam znala da to ne treba.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 274
10.4.2016 20:29:32   
borica
I ja imam uvucene bradavice, sad su kao malo vece, ali kad sam rodila L nije ih bilo uopste, meni je sestra u bolnici rekla da javim mm da mi ih kupi i donese i lanolin. Pa sam zato ovaj put obazriva. NM hvala, ni ja nisam znala da ne smem da mazem grudi.
Mene nekako mucno boli stomak, menstrualni bol, ali slab, vucem se, beba je bas nisko.

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here