|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
8.4.2016 23:08:23   
BubaBubica
Moguće, ja sam se sa drugom ćerkom porodila dve nedelje pre termina i sve prošlo u savršenom redu user posted image

Ma rak, nažalost... user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 226
8.4.2016 23:10:59   
borica
Bas mi je zaouser posted image
Jel imas neke vesti od Voci?

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 227
8.4.2016 23:23:26   
Dada81
Pozdrav trudnice drage. Evo jedno brzinsko javljanje, jer sam i ja inace hronicno neispavana. Ovo mi je vec krajnje vreme da idem leci. Momci ustaju od 7-8 h,a ja satima dolazim sebi.user posted image Naravno ,divim se NM :) Sinoc ,naravno,kao i svako gotovo vece ustanem da idem u wc i posle se prevrcem ,docekam zoru. Inace i meni se vracaju malo mucnine,zbog kojih sam prva tri meseca i smrsala i bila na infuzijama,a sada je to jer je beba jos visoko. A,vazno da sam usla u 9.
Voci ,sve naj bolje i sto bolje i brze da prodje!

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 228
8.4.2016 23:34:19   
BubaBubica
Takav je život, moramo ići dalje, ali što je najgore više nije neko iznenađenje kad neko oboli od ove opake bolesti user posted image

Voci se ne javlja a ne želim da joj dosađujem, ali nadam se da se već mazi sa dečkom i da se upoznavaju user posted image Idem ja polako da legnem pa ako bude nekih novosti javljam vam ujutru, mada verujem da će ovaj put javiti IvanaSK jer ona piše sa telefona a ja sa kompa, a i ranoranioc je tako da ja očekujem od nje vesti na forumu user posted image

Laku noć i lepo spavajte user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 229
8.4.2016 23:42:05   
borica
Laku noc, takodjeuser posted image . Sad cu i ja polako, verovatno se vec porodila.

Direktna veza do poruke: 230
8.4.2016 23:50:22   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Dobro jutro drage moje trudnice...zelim da vas sve pozdravim i kazem vam budite strpljive...
Voci polako sve ce biti OK evo ja sam u 8 m i jedva cekam da prodje sto pre pa samo da udjem u 9-ti jer se osecam tako losr i tessko da mi je sve preko glave....
Ne mogu da setam jer me boli i noga i stomak ...
Nekad imam osecaj da beba krece napolje koji pritisak osetim ali legnem pa prodje...
Inace preko fona retko ulazim a na komp.ne mogu jer mi ne odgovara da sedim oa uglavnom lezim.
..
Imam puno obaveza koje ne mogu da izvrsim pa se dodatno nerviram....
Ljubim vas svr punooi

E,ovako i meni ,od reci do reci. I rekoh da mi krajnje vreme da idem leci,pa vam ija zelim svima laku noc i lepe snove.user posted image Imam dosadne vaginalete jos da 'ubacim'..

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 231
9.4.2016 7:58:17   
borica
Dobro jutro drage moje, ajmo kafica! Divne vesti od jutros, porodila nam se Voci, stigao nam je Damjan. Bas sam srecnauser posted image . Voci cekamo te sa izvestajemuser posted image
Jaoj koliko sam ja lose spavala, bolela me kicma, prepone, stidna kost. Od jutros osecam i bolove u grlicu, ali mnogo sam juce bila na nogama. Cekam mm da nam donese burek, poslala sam ga u jednu pekaricu malo dalje od nas, zato sto je tu lep burek.
Vidim kisa padala kod nas, bas je bljak vreme.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 232
9.4.2016 8:13:07   
popkica bebic
Dobro jutro, Borice i ostale debelice! Redovno vas citam, sta cu, vezana sam za vas... Bas mi je drago zbog Voci, ne znam kakvo joj je iiskustvo, ali u svakom slucaju brze ce i lakse na noge posle prirodnog porodjaja nego nakon cr. Borice, ja ti od srca zelim srecu i da prodjes sto lakse na porodjaju. I ja sam vam nonstop kukala, ali kada pogledam svoju decicu, srce mi zaigra od oooogrooomne radosti! Uzivajte!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 233
9.4.2016 8:32:57   
borica
Dobro jutro draga i tebi, svracaj nam ti cesce, uvek si dobrodosla. Hvala na podrsci i lepim zeljama.Dace Bog da bude tako. Videla sam Damjana, presladak je, ista Vociuser posted image , dusa mala.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 234
9.4.2016 8:42:12   
BubaBubica
Dobro jutro drage moje i od mene, odoh na spremanje za svadbu, a ne ide mi se nikako user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 235
9.4.2016 10:32:26   
Nimfa
Dobar dan zenice user posted image
Bas sam srecna zbog Voci user posted image
Mi se danas vracamo kuci, dosta je bilo uzivanja u gostima , vracam se kuci slatkim pripremama user posted image

Direktna veza do poruke: 236
9.4.2016 10:41:08   
IvanaSK RR
Bubi, ja ranoranioc :) hihihihi, ma ja obozavam da spavam! Voci mi javila nocas oko cetiri, ja videla u pola pet, ali sam jedva imala snage da joj odgovorim da ih ljubim :)
Jeste, i meni bebac lici na mamu.
Borice, ajde sad i ti ovako lako kao Voci. (meni je to lak porodjaj)

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 237
9.4.2016 11:01:04   
marijana22
Dobro jutro

Vociuser posted image
Čekamo da nam javiš kako si prošla.

Poslala sam mm da vodi decu napolje da gaze barice, a ja da sređujem po kući. prvo sam skuvala kafu i sela za komp i tako ode vreme. Ništa sredila nisam. Sad idem sa koleginicama na kafu, pa ću posle podne malo da sređujem

Bubi lepo se provedi

Ostale okrugliceuser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 238
9.4.2016 11:13:04   
IvanaSK RR
Marijana, i treba da pijes kafu :)
Voci je pukao vodenjak oko sedam sinoc, tad je otišla u porodiliste, bila otvorena 2 cm, oko deset je imala kontrakcije na 4 min, porodila se u 02:10 h. Toliko mi znamo :)

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 239
9.4.2016 11:32:47   
MishMash
Dobro jutro, dobar dan, imate li kišobran?user posted image

Vreme je, najblaže rečeno, odvratno. Mi se ludo zabavljamo, pravimo prolećnu dekoraciju za sobicu pa ćemo posle da kačimo. Imamo i ptice i lale, a kaže kreativni direktor da nam fali i sladoled.user posted image

Voci se porodila, baš mi je drago što je bilo brzo, nadam se da je dobro prošla.

Ja sam ovde izgleda najkraće trudna, pa danas neću da kukam. Ne dajte se devojke!

Veliki user posted image za sve!

"Live the life you love, love the life you live"

Direktna veza do poruke: 240
9.4.2016 11:36:32   
Ella2407
Bravo za Vociiiii
Jeeeejj
Subota napokonnn
Malo stan radiim pa cu se spremat
Odosmo kod mm-ovih ..
Ja stvarno ne znam kako mi dan prodjee
Nije mi u zivotu vrijeme ovako brzo prolaziloo
Imam osjecaj samo sto trepnem vec petak
..
Ljubim vas svee trudnjaceee

Volim što se volimo!!!

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 241
9.4.2016 16:10:57   
Milena18
Juhuuu, kakve divne vesti danas! Baš sam srećna zbog Voci
user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 242
9.4.2016 17:06:18   
borica
Kakvo zatisje ovdeuser posted image Ja malo dremnula. Cekam mm da dodje sa posla, pa vodimo L na rodjendan, i prespavacemo kod moje majke. Malo sam sredjivala cvece koje mi je bilo u podrumu, i nekako ga naredjala naravno mm ga je sve izneo iz podruma.Malo sam sredjivala sebe(po stoti put kompletno). Sta radite?

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 243
9.4.2016 17:15:22   
IvanaSK RR
Mi isli po kolica i ljuljasku.I legli, sin uci. Imam svašta nešto da radim po kuci, ali me mrzi bas.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 244
9.4.2016 17:18:11   
borica
Resili ste napokon kolica, bas mi je drago. Ma ja sam dremnula nekih sat vremena. Uradila sam dosta sto sam za danas planirala, ali sam planirala malo da se namucim oko kupatila. Mm ga sredjuje ali nije to to, izgleda cu odustati pa kakvo je takvo je.

Direktna veza do poruke: 245
9.4.2016 17:22:45   
IvanaSK RR
Ma, meni se nesto spava i sva sam bljak. Treba i da usisam, i da vidim gde cu sa kolicima, i neke igracke da sklonim, na sred kuce su mi... A bas ne mogu. Kupatilo sam pre dva, tri dana, tako da sam mirna par dana.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 246
9.4.2016 17:44:18   
Anck Su Nmaun
Cao devojke, ja dva dan bila kod mojih pa nisam ni pisala, a danas nisam u elementu....bas sam uhhhh
Vodila decu kod zubara, starija opravka ali je vristala a meni srce da pukne...pa sve setalo okolo.
A mladjoj se iskomplikovao zub, zagnojio pa morala da vadi. Od tolikog stresa sam sva slogirana... sad smo malo spavale...

Direktna veza do poruke: 247
9.4.2016 20:33:11   
IvanaSK RR
Joj, Anck, bas mi ih je zao! Ljubi ih!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 248
10.4.2016 8:07:49   
Anck Su Nmaun
Jutrooo
Nema moje Voci u temi da kuva rano ujutru kafu user posted image

Kako ste cure?
Mene vec danima drze one bezbolne kontrakcije, tako mi se stomak stvrdne da ne mogu da se pomerim user posted image

Direktna veza do poruke: 249
10.4.2016 8:43:51   
Sandricak
Jutro od mene... sad citam da nam se Voci porodila, Damjane dobrodosao, Voci cestitam od srca...:-)
Marko i ja juce bili kod mojih bas mi je prijalo sinoc dosli i tako... ljubim sve, odoh praviti dorucak...

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here