Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 8.4.2016 23:08:23
|
|
|
|
BubaBubica
|
Moguće, ja sam se sa drugom ćerkom porodila dve nedelje pre termina i sve prošlo u savršenom redu Ma rak, nažalost...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 8.4.2016 23:10:59
|
|
|
|
borica
|
Bas mi je zao Jel imas neke vesti od Voci?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 8.4.2016 23:23:26
|
|
|
|
Dada81
|
Pozdrav trudnice drage. Evo jedno brzinsko javljanje, jer sam i ja inace hronicno neispavana. Ovo mi je vec krajnje vreme da idem leci. Momci ustaju od 7-8 h,a ja satima dolazim sebi. Naravno ,divim se NM :) Sinoc ,naravno,kao i svako gotovo vece ustanem da idem u wc i posle se prevrcem ,docekam zoru. Inace i meni se vracaju malo mucnine,zbog kojih sam prva tri meseca i smrsala i bila na infuzijama,a sada je to jer je beba jos visoko. A,vazno da sam usla u 9. Voci ,sve naj bolje i sto bolje i brze da prodje!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 8.4.2016 23:34:19
|
|
|
|
BubaBubica
|
Takav je život, moramo ići dalje, ali što je najgore više nije neko iznenađenje kad neko oboli od ove opake bolesti Voci se ne javlja a ne želim da joj dosađujem, ali nadam se da se već mazi sa dečkom i da se upoznavaju Idem ja polako da legnem pa ako bude nekih novosti javljam vam ujutru, mada verujem da će ovaj put javiti IvanaSK jer ona piše sa telefona a ja sa kompa, a i ranoranioc je tako da ja očekujem od nje vesti na forumu Laku noć i lepo spavajte
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 8.4.2016 23:42:05
|
|
|
|
borica
|
Laku noc, takodje . Sad cu i ja polako, verovatno se vec porodila.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 8.4.2016 23:50:22
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Dobro jutro drage moje trudnice...zelim da vas sve pozdravim i kazem vam budite strpljive... Voci polako sve ce biti OK evo ja sam u 8 m i jedva cekam da prodje sto pre pa samo da udjem u 9-ti jer se osecam tako losr i tessko da mi je sve preko glave.... Ne mogu da setam jer me boli i noga i stomak ... Nekad imam osecaj da beba krece napolje koji pritisak osetim ali legnem pa prodje... Inace preko fona retko ulazim a na komp.ne mogu jer mi ne odgovara da sedim oa uglavnom lezim... Imam puno obaveza koje ne mogu da izvrsim pa se dodatno nerviram.... Ljubim vas svr punooi E,ovako i meni ,od reci do reci. I rekoh da mi krajnje vreme da idem leci,pa vam ija zelim svima laku noc i lepe snove. Imam dosadne vaginalete jos da 'ubacim'..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 7:58:17
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro drage moje, ajmo kafica! Divne vesti od jutros, porodila nam se Voci, stigao nam je Damjan. Bas sam srecna . Voci cekamo te sa izvestajem Jaoj koliko sam ja lose spavala, bolela me kicma, prepone, stidna kost. Od jutros osecam i bolove u grlicu, ali mnogo sam juce bila na nogama. Cekam mm da nam donese burek, poslala sam ga u jednu pekaricu malo dalje od nas, zato sto je tu lep burek. Vidim kisa padala kod nas, bas je bljak vreme.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 8:13:07
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro, Borice i ostale debelice! Redovno vas citam, sta cu, vezana sam za vas... Bas mi je drago zbog Voci, ne znam kakvo joj je iiskustvo, ali u svakom slucaju brze ce i lakse na noge posle prirodnog porodjaja nego nakon cr. Borice, ja ti od srca zelim srecu i da prodjes sto lakse na porodjaju. I ja sam vam nonstop kukala, ali kada pogledam svoju decicu, srce mi zaigra od oooogrooomne radosti! Uzivajte!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 8:32:57
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro draga i tebi, svracaj nam ti cesce, uvek si dobrodosla. Hvala na podrsci i lepim zeljama.Dace Bog da bude tako. Videla sam Damjana, presladak je, ista Voci , dusa mala.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 8:42:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
Dobro jutro drage moje i od mene, odoh na spremanje za svadbu, a ne ide mi se nikako
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 10:32:26
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobar dan zenice Bas sam srecna zbog Voci Mi se danas vracamo kuci, dosta je bilo uzivanja u gostima , vracam se kuci slatkim pripremama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 10:41:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, ja ranoranioc :) hihihihi, ma ja obozavam da spavam! Voci mi javila nocas oko cetiri, ja videla u pola pet, ali sam jedva imala snage da joj odgovorim da ih ljubim :) Jeste, i meni bebac lici na mamu. Borice, ajde sad i ti ovako lako kao Voci. (meni je to lak porodjaj)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 11:01:04
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro Voci Čekamo da nam javiš kako si prošla. Poslala sam mm da vodi decu napolje da gaze barice, a ja da sređujem po kući. prvo sam skuvala kafu i sela za komp i tako ode vreme. Ništa sredila nisam. Sad idem sa koleginicama na kafu, pa ću posle podne malo da sređujem Bubi lepo se provedi Ostale okruglice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 11:13:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Marijana, i treba da pijes kafu :) Voci je pukao vodenjak oko sedam sinoc, tad je otišla u porodiliste, bila otvorena 2 cm, oko deset je imala kontrakcije na 4 min, porodila se u 02:10 h. Toliko mi znamo :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 11:32:47
|
|
|
|
MishMash
|
Dobro jutro, dobar dan, imate li kišobran? Vreme je, najblaže rečeno, odvratno. Mi se ludo zabavljamo, pravimo prolećnu dekoraciju za sobicu pa ćemo posle da kačimo. Imamo i ptice i lale, a kaže kreativni direktor da nam fali i sladoled. Voci se porodila, baš mi je drago što je bilo brzo, nadam se da je dobro prošla. Ja sam ovde izgleda najkraće trudna, pa danas neću da kukam. Ne dajte se devojke! Veliki za sve!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 11:36:32
|
|
|
|
Ella2407
|
Bravo za Vociiiii Jeeeejj Subota napokonnn Malo stan radiim pa cu se spremat Odosmo kod mm-ovih .. Ja stvarno ne znam kako mi dan prodjee Nije mi u zivotu vrijeme ovako brzo prolaziloo Imam osjecaj samo sto trepnem vec petak .. Ljubim vas svee trudnjaceee
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 16:10:57
|
|
|
|
Milena18
|
Juhuuu, kakve divne vesti danas! Baš sam srećna zbog Voci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 17:06:18
|
|
|
|
borica
|
Kakvo zatisje ovde Ja malo dremnula. Cekam mm da dodje sa posla, pa vodimo L na rodjendan, i prespavacemo kod moje majke. Malo sam sredjivala cvece koje mi je bilo u podrumu, i nekako ga naredjala naravno mm ga je sve izneo iz podruma.Malo sam sredjivala sebe(po stoti put kompletno). Sta radite?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 17:15:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi isli po kolica i ljuljasku.I legli, sin uci. Imam svašta nešto da radim po kuci, ali me mrzi bas.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 17:18:11
|
|
|
|
borica
|
Resili ste napokon kolica, bas mi je drago. Ma ja sam dremnula nekih sat vremena. Uradila sam dosta sto sam za danas planirala, ali sam planirala malo da se namucim oko kupatila. Mm ga sredjuje ali nije to to, izgleda cu odustati pa kakvo je takvo je.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 17:22:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, meni se nesto spava i sva sam bljak. Treba i da usisam, i da vidim gde cu sa kolicima, i neke igracke da sklonim, na sred kuce su mi... A bas ne mogu. Kupatilo sam pre dva, tri dana, tako da sam mirna par dana.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 17:44:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao devojke, ja dva dan bila kod mojih pa nisam ni pisala, a danas nisam u elementu....bas sam uhhhh Vodila decu kod zubara, starija opravka ali je vristala a meni srce da pukne...pa sve setalo okolo. A mladjoj se iskomplikovao zub, zagnojio pa morala da vadi. Od tolikog stresa sam sva slogirana... sad smo malo spavale...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 9.4.2016 20:33:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, Anck, bas mi ih je zao! Ljubi ih!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 10.4.2016 8:07:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Nema moje Voci u temi da kuva rano ujutru kafu Kako ste cure? Mene vec danima drze one bezbolne kontrakcije, tako mi se stomak stvrdne da ne mogu da se pomerim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 10.4.2016 8:43:51
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro od mene... sad citam da nam se Voci porodila, Damjane dobrodosao, Voci cestitam od srca...:-) Marko i ja juce bili kod mojih bas mi je prijalo sinoc dosli i tako... ljubim sve, odoh praviti dorucak...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.