|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
6.4.2016 10:57:56   
IvanaSK RR
Sandricak, trebala si kupiti nesto pre posla :)
Voci, verujem ti, znam kako je meni bilo u devetom.

< Poruku je uredio IvanaSK -- 6.4.2016 10:58:21 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 151
6.4.2016 11:00:25   
vocicana
sve je kao to, a vis enisam ni sposobna ni spremna da cujem recenicu, samo prst ste otvoreni, idemokuci i cekamo bolove.
A stavrno da je neko setao i bio aktivan kao ja porodio bi se ihaaaaj jos od kada.
Tako me uhvati nervoza da ti ne mogu obajsniti. Tesko je i sva sam kao nekakva zaba.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 152
6.4.2016 11:10:22   
IvanaSK RR
Znam, muka ti je od svega.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 153
6.4.2016 12:24:24   
popkica bebic
Voci, draga nasa saosecajna i za svakog prijateljski nastrojena Voci! Pa znas koliko sam se i ja nervirala kada bi mi rekli 1 prst otvorena i nije to to. Moji neredovni ciklusi i dovode do kasnijeg zaceca, a po lekarima prenela sam oba puta. Sada sam ceo 9.mesec bila otvorena 1 prst i od toga mi je bilo muka. Najduzi mi je bio 9.mesec. Trajao je od 31.decembra do 8.februara kada sam se porodila. Izdrzi! Jos malo i tu je. Prvorotkama je teze jer ne raspoznaju svaki detalj. Sa prvom trudnocom sluzni cep je ispadao danima, a lazne bolne kontrakcije su se javljale 3 dana zaredom i na kraju je pocelo i stalo kad sam se porodila. Bice to... Strpljenja. A sve smo iste. Imamo utisak da ce svakoga dana krenuti, da je ulazak u 9.m.za svakoga i kraj trudnoce, ali porodjaj nastupa kada Gospod odredi. On stvara i odredjuje dan dolaska i dan odlaska. Bice to mnogo dobro!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 154
6.4.2016 13:04:56   
Sandricak
Voci razumem te... i znam da ne vredi ovo nase ,,Samo polako`` , ,, kad bud znaces`` i ostalo, ali opusteno, ne treba ti sad nerviranje i sekiracija... user posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 155
6.4.2016 14:40:46   
MishMash
Dobar dan trudničice!

Nisam par dana dolazila, nešto me zeza rr preko mobilnog. Šta sam propustila?user posted image

Bubice, pa ja sad vidim da si iz Pančeva, kao i ja. Baš mi je drago user posted image

Voci, ne daj se! To iščekivanje je veeeelika psihološka igra i baš teško pada.

Meni su svi rekli da ću se poroditi ranije, jer devojčice uvek porane. Bila sam kao zapeta puška od prvog dana ulaska u deveti mesec, a gospodjica stigla pet dana nakon termina po UZ i to su mi indukovali porođaj.

Razumem te potpuno i šaljem ti veeeliki user posted image

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 156
6.4.2016 14:55:08   
marijana22
Pozz
Samo da vam mahnem pa begam. Kao i svi udjem da proverim jel ima nešto novouser posted image

Vodila sina jutros kod dr., pa posle na pijacu, pa smo išli u bioskop. Malopre smo stigli, a sad moram po ćerku, odmoriću se kad mm dodje

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 157
6.4.2016 16:59:35   
IvanaSK RR
Nisam znala da devojcice dolaze ranije. Eto, ja cu sad da se drzim toga. user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 158
6.4.2016 17:22:58   
MishMash
Hahaha, kao i uvek, pouzdane bapske price :) S obzirom na to da sam bila kao nasukani kit i da sam jedva cekala da se porodim, odabrala sam da verujem u sve to, ali cvrc :D

"Live the life you love, love the life you live"

Direktna veza do poruke: 159
6.4.2016 17:32:43   
IvanaSK RR
Mishu, bre, devojčice dolaze ranije i tačka, jel tako user posted image
Ma, ja se nadam da ce biti carski ipak.

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 160
6.4.2016 19:00:20   
vocicana
Ne znam da l mi verujete, ali znala sam da nema svrhe uopste ici na jeb pregled, predosecala sam da nema nista da mi se kaze novo. mUka mi je vise.
Popkicehvala, na tebe i mislim ovih dana, na Isidoru takodje, ovo je strasno mucenje i maltretiranje, totalno sam u minus fazi od jutros, znam sebe, da vidimo sta ce to do nedelje da se desi, ako nista u pola 9 sa stvarima idem da legnem, da mi indukujju porodjaj. A tek od tog kozenja nemam reci da opiem kako mi je muka.To bar znam kako ide.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 161
6.4.2016 19:17:13   
MakiJ
Dobro vece trudnice. I ja sva smorena , samo neke brige

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 162
6.4.2016 19:21:23   
vocicana

IZVORNA PORUKA: MakiJ

Dobro vece trudnice. I ja sva smorena , samo neke brige

Smorena je utesna rec kako se osecam trenutno.

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 163
6.4.2016 20:05:35   
Anoniman
Voci I ja sam Noru prenela 6 dana. Tako da znam kako ti je. Na dan termina dobih visok pritisak. Evo I sad mi se koza jezi.❤

U devetom moze da uziva samo ona koja zna datum carskog😜

< Poruku je uredio Unina mama -- 6.4.2016 20:07:18 >

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 164
6.4.2016 20:16:30   
vocicana
UM i to je tacno, samo sto ni sama vise ne znam sta je i kako.
Znas osecaj, ustanes iz kreveta, osecas da to nije dan kako treba, da je sve to samo bez veze odlazenje lekaru i trosenje vremena i energije, bez bilo kakvih novosti.
Znam da me razumes, kao da si je juce rodila, svaku recenicu pamtim koju si ispisala.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 165
6.4.2016 20:23:29   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Nisam znala da devojcice dolaze ranije. Eto, ja cu sad da se drzim toga. user posted image

Kako da ne user posted image ja sam moje prenela obe po 10 i 12 dana pa ti vidi user posted image

Direktna veza do poruke: 166
6.4.2016 20:34:30   
IvanaSK RR
Alo, bre, treba da me tesite, ccccccccccuser posted image
Joj, Voci, meni je deveti mesec bio u novembru, hladno, zima, bljak. Makar se mozeš prosetati, pa ti vreme nekako prodje i ides po lepom vremenu kod dr.
Ja ne znam trudnicu koja je bila nasmejana u devetom mesecu.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 167
6.4.2016 20:36:14   
Anoniman
Jooooj ti i ja se najbolje razumemo zbog znas cega i koga. I znas da ti od srca zelim kraj, tj.pocetak kao moj. Trudi se da ne mislis na proslost. Uzivkaj. Za sat moze stanje grilica da se promeni.
Pod stresom si. Ova nova ekipa trudnica ne razume. All mi stare te razumemo. Ja ponajvise.user posted image Zato ne brini. ❤ Pitanje je dana I casa kada ces da mi se zalis na. grcice...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 168
6.4.2016 21:53:31   
pngpme
Trudnoća je igranje sa živcima, kako moje skromno iskustvo govori. Voci, pregurala si čitavu trudnoću, stani kratko pa sebi daj jedan user posted image . Ja sam već imala 100 lomova psihičkih kako ću šta ću, pomiješane emocije itd. Kad budem u tvojoj situaciji vjerovatno ću da kidam kožu sa sebe. Još je taaaako malo ostalo. Onda će druge brige, emocije i lijepe i manje lijepe, ali sve u jednom drugom svjetlu. Drži se. Za jedno 3 mjeseca ćeš mene kao veteranka da tješiš :) kad ja budem pred porođajem, a Damjan će do tad već momak da bude.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 169
7.4.2016 6:55:22   
vocicana
PNGPME za tebe jedan user posted image , znam koliko smo ih ceklae, ali ovo je mene pokosilo maltretiranje i pregledi svaki cas, msm ako se neko napregledao to sam ja, ja mislim da sam prosle godine isla bar na jedno 60 pregleda. Znas kako, malo mi se smucilo. Juce posebno jer sam znala da idem bez veze, da nista novo nece biti. A bolovi nocas, katastrofa.
Dobro jutro i ostalim devojkama, nadam sed a ste vi dobro.
A da, naravno da cu te tesiti, kao veteranka, ali necu ni tada imati nista spec za reci, jer kraj je tragedija u pravom smislu te reci, upravomi je pukaoo zglob ramenauser posted image , samo stosam ruku polozila pored tela, kao babi nekoj, nikada nisam cula ovaj zvuk, isto u toku noci tako.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 170
7.4.2016 7:18:33   
IvanaSK RR
Ajde, ajde, osmeh na lice!! Bice bolje! Voci ce se poroditi do nedelje, mi ostale cemo lako do kraja! :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 171
7.4.2016 7:30:01   
vocicana
Pa da, u nedelju, vise ne sme ni da se ceka. user posted image a vi ostale se drzite, ja cu se dobaciti ponekad kako budem stizala, bas je smor vise ovo cekanje.
Danas ce opet biti prelep dan, setajte, ja cu svakako, jer ne mogu vise da se okrecem po zatvorenom prostoru.
Toliko mi prija samo da budem sama. Niko da me nista ne pita.tu itamo napisem nesto ovde, malo mozda zvuci bez veze, ali jedino tako mi trenutno odgovara.

Direktna veza do poruke: 172
7.4.2016 7:42:20   
pipi_coco
Samo da vam mahnem user posted image

Voci svaki dan malo provirim ovde da vidim ima li novosti, vjerujem da si na kraju snaga ali svi te ovdje razumijemo sigurno user posted image

I meni su dr najavili raniji porođaj pa sam od pocetka devetog bila ko na iglama svaki dan i za svaki pregled puna iscekivanja.

Sve vas puno grlim user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 173
7.4.2016 7:48:43   
vocicana
Pipika, super si ti. Bas bi volela da sammalo drugacija, ali takva sam, sve mi je to vise dojadilo, cekanje i ono osluskivanje o kome si govorila u zadnjim danima user posted image , bas je smor, ali tezak smor.
Vidim da bebac slusa, da ste dobri, bas mi je drago da stizes da se javis, ja imam utisak da s enikada necu poroditi.user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 174
7.4.2016 8:28:20   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro nervoze moje user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here