Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 15:13:29
|
|
|
|
borica
|
Juhu, gde ste trudnicice moje Ja napokon dobila kablovsku i internet, znaci 4 nedelje smo ih cekali, i opet nije stvar u potpunosti resena ali barem su uklonili ovaj kvar. Bas ste mi nedostajale, Voci vam je prenosila pozdrave. Mi smo dobro, imala sam prosle nedelje jedan ctg, sutra drugi. Na proslom bila jedna manja kontrakcija, videcu sta ce mi reci sutra. Ja sam se jutros probudila sa bolovima . Prvi put, mozda je nesto i pocelo da se desava. U svakom slucaju imam jos dve ndelje do termina. Ljubim vas!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 15:23:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Borice, dobro dosla nazad :) Mozda ti i voci isti dan docekate bebice :) Anck, sta si kupila?Osim kupke. :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 15:43:39
|
|
|
|
marijana22
|
Jeej Borice dobrodošla Baš sam se pitala šta je sa tobom.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 15:52:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Anck, sta si kupila?Osim kupke. :) Kupku naravno , vitamine za decu ( to nije za bebu) i jos par stvari koje sam ostavila za kraj... Pelene, vlazne maramice, stapice za usice,malu flasicu i hemiju za kucu (prasak omeksivac) Sad sam precrtala sve sa spiska...spremni smo za dolazak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 16:05:34
|
|
|
|
vocicana
|
Ja da se cekiram, vratila se iz setnje, bila u Maxiju, ne da me je preseklo pozadi u krstima, noge su mi se oduzele potpuno. Cekam.....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 16:38:13
|
|
|
|
vocicana
|
Borice zenskiceeeeee dobro nam dosla u chat!!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 16:38:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja sam pre neki dan uzela stapice za usi (i to sa granicnikom ) I dva pakovanja mrezastih :) A kad sam uzela kolica dobila sam vaucer 1500 din, pa cu otici za taj novac da uzmem silikonske bradavice i malu flasicu Aventovu, da imam novu za pumpicu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 21:47:44
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam tu, bas ni jedne nema ceo dan. Nadam se da ste mi dobro, ja se istusirala, jos malo pa da legnem u krevet. Zaredile su kontrakcije danas na po sat vremena, sada nista vec sat i po, sta je ovo ja stvarnone znam... Sutra je dan odredjen kao termin, stvarno me nervira sto vec jednom ne krene. Pisite devojkeeeee
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 21:54:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tuj saaam Bar jos par minuta i odoh da spavam Danas sam bas bila aktivna i sve me boli , jako sam umorna, ali naravno bebac je zato posebno raspolozen za kosarku u mom stomaku. Bila jutros u setnji , pa popodne opet. Bila sam popodne kod moje Dr, i kaze nista od UZ ..to mi je to do kraja malo bzvz al ajd. I tako kroz pricu i kako se sad osecam, kakvi su mi bili porodjaji, pogotovo drugi, i jos plus skracen grlic da pripazim da se kuci ne porodim . Kaze meni zena, lepo se ti sad spakuj i cekaj Uzela papire za komisiju da zatvorim bolovanje i posle idem kod nje da otvaram porodiljsko... Voci idi spavaj, odmaraj...nezna se sta nosi sutra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 21:58:34
|
|
|
|
vocicana
|
Ma sta nosi, opet nista, cekamo bolove i 1 prst otvorena. Kakvo s! Lepo spavajte devojke, imam utisak da se nikada necu poroditi...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 22:00:38
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo i mene spopala me neka manija sređivanja, za čudo čudnovato, pa sam ispremeštala dečiju sobu i samo čekala da se vrati muž sa posla i da dobijem lekciju ali za divno čudo nije već je izgleda oguglao na moje ispade. Sredila sam i kuhinju, sad ću na brzinu da spremim gibanicu da imam za sutra jer treba da čuvam mog brata kad se vrate iz vrtića.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 22:01:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi nam poludela Idem ja polako u krevet.... Ljubim vas stomacici.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 22:10:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao Bubi kod mene ista prica, vec dva dana gledam da iskoristim ovo fantasticno vreme i masina mi non stop radi. Oprala sam sve igracke koje sam dohvatila, jastuke, posteljine...danas i lutke bebe Znaci decija soba u punom sjaju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 23:17:56
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ma prosto šteta da se ne iskoristi ovo lepo vreme! Sutra prebacujem garderobu devojaka u njihovu sobu pa ću imati dve police u spavaćoj za pripremu stvarčica za bebu, nekako mi sve deluje nestvarno, kao da se meni to ne događa. Na stomak sam navikla pa sam sad opet ona stara
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 5.4.2016 23:44:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Voci izgleda je tebi kao sto je kod mene bilo. I sa jednom i sa drugom sam se porodila posle termina. Zato su bili brzinski porodjaji. Sto i tebi zelim. Mene sa Sofi (drigi put) nije uopste bolelo do 5 cm. Posle kad su mi probusili vodenjak dobila sam epidural. Secam se da su ubrzo krenuli naponi. Bas je bilo exspresno. A sa starijom sam provela u sobi sa bolovima i ujutru sam bila otvorena 5 cm. Eto da te malo utesim. Bice to sve dobro. Samo polako. Znam da si se vise smorila, ali bebuska diktira.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 5.4.2016 23:45:30 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 6.4.2016 6:52:33
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice , hvala ti veliko na podrsci. Od jutros cesti bolovi, ustala sam opet rano, spustio mi se stomak, za pola dlana, bas sam otezala. Danas je po uz termin, videcemo kakav ce pregled biti. SMorila se, bas. ALi nema veze, kada on krene krenuce. Dobro jutro trudnicice, skuvala sam kaficu, uzivam u ispijanju, rano sam legla sinoc, bas sam bila umorna, a kako ustajem kao vampir svako jutro, dobro da i izdrzim do 22 h. Moja beba nocu spava, zajedno sa mnom,a meni ko zna koliko puta u toku noci padne na pamet vaznost brojanja bebinih udaraca. Nadam se da ste dobro mace, ja bi trebala da operem igrackice za bebicu, sestra mi je spremila prelepe, ali sve je kod mame. Ocekujem danas,veceras ili sutra da se porodim, ovo jesu kontrakcije.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 6.4.2016 7:57:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Voci jos malo. ista takva sam i ja bila. N se celu trudnocu nocu mrdnula nije. Kad spavam ja spava i ona. Pa sam u 9 ustajala nocu mrdala tj.drmusala stonak da mi se javi mm mislio da nisam normalba a ja opterecena. I verujes li mi od kad se rosila stanje je isto kakva je bila u stomaku to i tebi zelim.... ❤ jos samooo maloooo❤❤❤
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 6.4.2016 8:29:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Aj ti Voci sutra da se poradjas na prelep praznik Blagovesti.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 6.4.2016 8:32:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutrasce Kaao ste devojke..nema novosti Voci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 6.4.2016 8:45:21
|
|
|
|
vocicana
|
UM , nadam se,mi smo spavalice , dace Bog da sve lepo bude zavrseno. Blagovest je jedan mnogo lep preznik ja ga volim i neka se moje dete lepo rodi, a Bogorodica neka je uz nas dvoje. Znam da je ostalo jos malo vremena, ali se osluskujem ujutru, bas sam bolove imala, prave kontrakcije, namestio se ljubav, samo da krene. Dusa mamina. Anck, nema jos nista
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 6.4.2016 9:48:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, imam osećaj da se poradjas vec mesec dana, hahahaha. Bice to sve super, opusti se. Trudnjace, kako ste danas?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 6.4.2016 10:20:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ona je kao ja... sve sam se nadala porodicu se ranije a ono preslo termin Zavrsili napokon sobicu za cure, jaako mi se svidja..postavicu slike u temi dok jos vratim sve stvari na svoje mesto. Za par dana pocinjem spremanje sobice za bebaca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 6.4.2016 10:25:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Onda da vam se pridružim, i ja skracujem vreme termina Ne bi me cudilo da mi dr kaze da sacekamo da prodje termin :) Anck, drago mi je zbog tebe i sobice i sredjivanja. Nama finansije trenutno onako, pa ne mogu bas puno. Ja obozavam tu euforiju oko svega toga.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 6.4.2016 10:47:35
|
|
|
|
Sandricak
|
jutro od mene... Voci ja svaki dan ulazim u nadi da cu videti da smo bogatiji za jednu bebicu a ti bas cekas poslednji dan Borice, vratih se ti nama :) Dobrodosla... Ja na poslu, jedva cekam pauzu u podne, bas sam ogladnelaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 6.4.2016 10:54:43
|
|
|
|
vocicana
|
Nervozna sam strasno vise ako mi neko veruje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.