|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
1.4.2016 18:27:25   
Crvenokosaaa
U pa super ti si bas brzo zavrsila user posted image .Bice to super bebice user posted image
Javljaj kako je prosla aspiracija.

(odgovor članu radoznalamala)
Direktna veza do poruke: 851
1.4.2016 18:30:54   
radoznalamala
I meni se cini da je ovo vreme proletelo :)
Nije bilo vecih problema, Bogu hvala, odradila sam i lab.rezultate i k.grupu danas, tako da sam spremna.
Devojke moje, samo opusteno i sa osmehom :)

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 852
1.4.2016 22:51:56   
radoznalamala
Sad tek vidim da mi nije prosao post, Lavice draga user posted image nema odustajanja, samo napred, i mora biti dobro user posted image
Ja sam veceras primila stop injekciju u stomak, i imam sutra uvece jos jedan CTX da bocnem, i to je to...
Trudim se da ne razmisljam puno, i da zadrzim osmeh, pa kako nam Boog da.
NAvijam za vas drage moje od sveg user posted image prolece je divno vreme za bebe user posted image

Direktna veza do poruke: 853
2.4.2016 21:20:22   
ZAVICAJ2011
Radoznalaaa,da sutra sve protekne u redu,pa da nas za par dana sve obradujes...

Direktna veza do poruke: 854
2.4.2016 21:22:51   
radoznalamala
Hvala Zavicaj user posted image
Polako se spremamo za sutra... KAd stignem kuci, javljam se, do tada navijamoooo user posted image

(odgovor članu ZAVICAJ2011)
Direktna veza do poruke: 855
3.4.2016 22:29:57   
radoznalamala
Evo i mene :)
Sve je bilo ok, u 8:15 na odeljenju, oko 11 sam vec pijuckala kafu sa svojom "koleginicom" iz sobe user posted image
Izvadjeno je 6 jajnih celija i posto imamo dobar spermogram pustice ih da se prirodno oplode. U sredu je zakazan transfer.
Sama aspiracija ne boli, anestezija radi svoje, a posle toga neki blag, tup vise pritisak nego bol. Leskarim, i spremam se za sredu.

Direktna veza do poruke: 856
3.4.2016 22:36:34   
Crvenokosaaa
Super radoznalamala user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 857
4.4.2016 10:33:26   
Lavica78
Samo napred, navijamo user posted image user posted image user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 858
4.4.2016 10:50:23   
radoznalamala
Hvala vam devojke user posted image
Ja sam jos uvek nekako opustena (verovatno nisam normalna)user posted image

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 859
4.4.2016 10:54:56   
IvanaSK RR
Samo napred! I trebas biti opustena :)

Direktna veza do poruke: 860
4.4.2016 10:55:46   
Lavica78
I treba da budeš opuštena, možda nije normalno user posted image ali je zdravije user posted image

I za mene misle da nisam normalna što sam posle svega što mi se desilo ja vesela i nasmejana... Kako drugačije da očekujem danas-sutra pozitivan ishod ako upadnem u depresiju ili ne daj Bože napunim džepove kamenjem i pravac Brankov most user posted image

Samo pozitivno - i biće pozitivno user posted image user posted image

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 861
4.4.2016 11:00:43   
radoznalamala
Lavice moja, posle svega stoprodjemo, i ostanemo ovako pozitivne i nasmejane, naravno da smo malo i "odlepile" user posted image , ali, u pravu si, bolje je tako.
JA valjda naviknuta na svakojake ishode i komplikacije, zato i idem ovako, lagano, pa sta nam Bog da...
Ovo je (bar kod mene) cista lutrija, mi smo se odavno primirili i digli ruke, on dobar-ja dobra-bebe nema... Ali zbog toga nismo potonuli, naprotiv, bivali smo sve ludji i sve vise uzivali u braku.
Tako da, ako sad bebane dodju user posted image , a ako ne... pa, sta da se radi, mi guramo ljubav i dalje user posted image

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 862
4.4.2016 11:05:13   
Lavica78
Tako je!!!
Razumem i podržavam user posted image user posted image user posted image
Kad ima ljubavi sve je lakše i lepše! Lakše se podnose porazi, a još lepše slave pobede user posted image
Živela ljubav user posted image

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 863
4.4.2016 11:11:48   
radoznalamala
Samo da me vidite na odeljenju, najglasnija i najludja... Gledam one mlade, istraumirane zenice, muzevi kao pali s Marsa, i prosto mi zao... Traumiraju se unapred... PA onda pokusam da ih zasmejem, da se malo opuste... Sestra Marina u petak vice zamnom "Povedi muza u nedelju!!" user posted image user posted image Kao da bez njega mogu nesto i da uradim user posted image Juce oblacimo spavacice, pa trazimo po velicinama, kad opet cujes sestru "obuci koju oces, i onako ces smesno izgledati"... To je najbolji nacin, smehom. Pratis uputstva i das sve od sebe da uspe, al onih 20% ipak nije u nasim rukamauser posted image

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 864
4.4.2016 20:50:36   
ZAVICAJ2011
Radoznalaaa,želim ti betu kao kuću veliku...
Mi,nažalost, odlažemo proces,TSH preko 4,5...

Direktna veza do poruke: 865
4.4.2016 22:31:53   
Crvenokosaaa
Pa kako to zavicaju?Za koliko odlazete?user posted image

(odgovor članu ZAVICAJ2011)
Direktna veza do poruke: 866
4.4.2016 23:19:11   
radoznalamala
Zavicaj hvala ti onoliko user posted image , a za TSH se ne sekiraj, dobar endokrinolog i brzo ces se ti vratiti ovde.
Licno, predlazem i caj od virka, ne moze da skodi, a mislim da je meni dosta pomogao u nivelisanju hormona.

Direktna veza do poruke: 867
5.4.2016 22:09:16   
Crvenokosaaa
Radoznalamala samo da ti pozelim srecu sutra user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 868
5.4.2016 22:12:24   
radoznalamala
user posted image user posted image Hvala ti puno...
Evo lagano teku pripreme, pijuckam kafu i mazem nokte user posted image
Samo opustenouser posted image
A vama drage moje zelim puno srece, i da sto pre sve budemo user posted image

Direktna veza do poruke: 869
5.4.2016 22:16:35   
Crvenokosaaa
Samo polako i opusteno cekaju tebe tvoje bebice user posted image user posted image user posted image .Dace Bog da sve bude u redu,mislicu na tebe i drzati fige za lepe embrione i jako veliku betu.user posted image
P.S pa mora mama da bude sutra lepa i odmorna user posted image

Direktna veza do poruke: 870
5.4.2016 22:20:00   
radoznalamala
user posted image nadamo se najboljem, i ne skidamo osmeh s lica...
Hvala ti draga moja, javim se kad se smestim u leskareci polozaj kuci, da razmenimo iskustva... user posted image

Direktna veza do poruke: 871
5.4.2016 22:25:02   
Crvenokosaaa
Tako i treba,najvaznije je biti optimista i ne odustajati.Ja nikada nisam odustajala,znam da cu se kad tad ostvariti kao majka i ne odustajem,tj majka bar tri mala bebana.Samo uzivajte user posted image

Direktna veza do poruke: 872
6.4.2016 7:06:05   
vocicana
Radoznalamala, pratim ovu temu, ali mi je jako bolna jer je meni jedna jako draga osoba prosla to sto prolazite 3 puta, kada se spremala 4-ti put ostala je trudna prirodnim putem. Nema kraja sreci.
Zato osecam da ce ti uspeti, u svakom slucaju i ja cekam sta ces javiti, ja bi stavrno trebala da pokupim dzopke i idem iz user posted image tema da bi vi dosle, danas sam punih 40 nedelja trudna, ne mogu vise brate, dosta je ako je za vajdu.
user posted image i javljaj se.
Ostalima zelim mnogo srece.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 873
6.4.2016 15:43:05   
radoznalamala
Evo mene sa moja 2 " cvetica" user posted image Sve je bilo lagano, opusteno i sa osmehom. Prvo su nam Milica i Bane objasnili da se svih 6 celija oplodilo, da nam predlazu 2 za vratiti ( 10, i 12 celijske), ali da mozemo i tri ako zelimo. Prihvatili smo dve :)
Transfer lagan, leskarile nas dve vise od sata, i kuci. Od terapije smo dobile Utrogestan, Fraxiparin i Elevit... Za 12 dana da se javim kod njih da mi urade betu. Evo me leskarim, smejuljim se i uzivam. Hvala puno na lepim recima :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 874
6.4.2016 19:17:04   
vocicana
Bravo duso, to mi sve govori da ce sve biti ok, sigurna sam da si uspela, samo sa tako pozitivnim stavom se uspe. user posted image
Cekamo betu za koji dan. Lezi i uzivaj sada.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here