|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
25.3.2016 16:06:48   
Maraj
Joj suzi , i moj L je nervozan bas bas , sve zbog zuba
bila sam sa njm sad do delte. Malo prostali. Ja narucila nele cizme da mi donesu iz druge radnje
U ovoj u delti ih nije bilo. Sad da se ponovim kad su snizenja . Inace ja cesto kupuj obucu u Labradoru. Jako su mi udobne njihove cizme i baletanke

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1251
25.3.2016 16:32:11   
Anoniman
Gde ste mame, ja bolesna ne osecam nista, kasljem kao magare, Una dosla iz Vrnjacke Banje, temepratura, upala uha, Nora slince, vodila je jutros na kontrolu, krenula dva donja zubica, nervozna ne daj Boze..

I tako samo da Vam manhemouser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1252
25.3.2016 16:34:30   
eca89
Joj, Um da što prije ozdravite, zubiće mi ne pominju kad čujem da neko kaže kako nije ni osjetilo zubiće, da su samo nicali, prosto ne mogu vjerovati!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1253
25.3.2016 16:40:06   
Sanjalicaaa
Um, sve isto kao kod nas. Svi smo bolesni i krenula nam dve donje jedinice. Daješ li joj nešto za zubiće?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1254
25.3.2016 17:19:21   
emicaa
UM brzo ozdravite.
T je bila cijelo jutro nervozna i odspavala pola sata pa je kao nova.Samo skakuće user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1255
25.3.2016 17:24:01   
Anoniman
Hvala drugari!

Eco, ja ih sa Unom nisam osetila, uopste, donela nam sveki ogrilicu iz Nemacke, nosiala je od 4og meseca, nije dnaj temp, bolobi, nista, ali zato ce Nora izgleda da me namuci!

Sanjalice uzela sam kanistad, jutro, mi smo odregovali na enterokind pa ne smem da joj uzmem dentokind!

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 1256
25.3.2016 17:55:37   
Sanjalicaaa
Nisam ni ja sa G imala problema. Sa Ikom cemo jos videti. Trenutno ne znam da li ga zubi muce ili sto mu je zapusen nos i sto kaslje, ili sve zajedno user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1257
25.3.2016 18:07:42   
vonavoj
Um,U ne ide u vrtic? Gde pokupi bolesti? Kako je N reagovala na dentokind?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1258
25.3.2016 18:15:13   
Anoniman
Von, tata nam je doneo neki virus sa posla, pa smo svi redom, on, Nora, pa ja, pa Una, pa sveki!
Nije bila ovako bolesna od 2014!
A Nora je reagovala na enterokind osipom, i rece mi dr da im nije ona jedini slucaj, pa da ne dajem dentokind!

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1259
25.3.2016 19:23:21   
vonavoj
Uh,za N moras bas da pazis..prvi put cyjem za reakciju na homeopatiju.
Tata,tata..ludo vreme..
T je danas bolje nego prethodnih dana,zakasljala se par puta. Sutra idemo u Palanku,nismo bili 2 meseca.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1260
25.3.2016 19:34:10   
Maraj
Um da brzo ozdravite user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1261
25.3.2016 21:49:57   
nikiteki
Um da sto pre ozdravite

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1262
25.3.2016 21:54:20   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Von, tata nam je doneo neki virus sa posla, pa smo svi redom, on, Nora, pa ja, pa Una, pa sveki!
Nije bila ovako bolesna od 2014!
A Nora je reagovala na enterokind osipom, i rece mi dr da im nije ona jedini slucaj, pa da ne dajem dentokind!

UM, ona je dobijala antibiotik.. Ako je bilo virusno, to hoce da da osip.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1263
25.3.2016 22:12:31   
IvanaSK RR
UM, zelim vam brzo ozdravljenje. Mene, za sada zeza nos.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1264
26.3.2016 7:50:53   
Maraj
Dobro jutro mame.
um torbi je upravu , i meni je dr to rekla kada je L imao T . Rece mi da T moze trajati 3 dana , da prodje , pa da se 4.dan sav osuje. Rece da je to ok nakon T

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1265
26.3.2016 8:26:54   
nikiteki
Jutro mamike

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1266
26.3.2016 8:27:40   
sonyasha
Dobro jutro mamike! Želim dečici brzo ozdravljenje! Mi ipak V šaljemo u školicu tek za mesec dana, svuda čujem svi bolesni pa se mnogo bojim da rizikujemo.
Kako ste vi od jutros? Ko je za kaficu?

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1267
26.3.2016 8:36:16   
nikiteki
Ovo je vreme katastrofa deca non stop bolesna. Moze kafica

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1268
26.3.2016 8:37:07   
vocicana
Bas se radujem kada vidim da se javljas, toliko mi falis u user posted image temi.user posted image
UM ozdravite brzo, i vi i ostali. Kakvo ludo vreme, kakvi virusi, strahota... Mladja sestricina je do prekjuce imala temp 40, jadno dete, od juce nista, kao da nije nicega bilo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1269
26.3.2016 8:51:04   
Anoniman
Jutro mame.Nije meni N sada dobila osip od enterokinda vec kada je bila zdrava I imala grcice. Tako da je def. Odreagovala n.a. njega I to 2x.

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 1270
26.3.2016 9:16:57   
Sanjalicaaa
Dobro jutro i ovde.
Ja da popijem kafu, pa da vodim Iku kod lekara. Uzasno kaslje, i kad god se zakaslje on pocne da place. Ovo nam je 3 vikend za redom kako idemo subotom kod lekara.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1271
26.3.2016 10:59:22   
branki*
cao,mame..
procitah na brzaka sta se pisalo..mm ode da opere auto,a ja sa njima,boka spava.kasnije cu da pravim palacinke sa marmeladom od sipurka.doci ce mi brat kasnije..i tako..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1272
26.3.2016 13:15:24   
nikiteki
Ja evo sad pravim palačinke slane i slatke

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1273
26.3.2016 13:22:06   
Sanjalicaaa
Obozavam dzem od sipurka. Jedina u kuci, ovi moji ne vole. Ja sam odrasla na njemu.
Mogla bih i ja vcr palacinke.

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 1274
26.3.2016 16:07:44   
sonyasha
Danas je dsn za palačinkice, i mi smo ih klopali! Sada razmišljam da odledim sarmicu ili zelje, u zamrzivaču ima baš veliki izbor :-D

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here