Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 9:56:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa IZVORNA PORUKA: Unina mama Sanjaliceee uuuu ti si dobra. Sto, UM? Pa dobila si Ja vise ne racunam koliko mi kasni. Ali znam da moram obavezno do lekara. za she zubice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 10:02:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Meni je posle prvog porodjaja u dan stizala, ali tada nisam dugo dojila. Ovo sad mi bas ide na zivce. Sto kazete mozda je zbog dojenja.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 10:10:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Moze biti. Meni je tako bilo sa unom. Ali ja sam nju dugo dojila. Posle prestanka je kasnila dobrih 2 meseca i onda dolazila na 28dana sve do 2014 godine onda su mi se ciklusi vratili na one kao pre prve trudnoce haos.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 10:39:18
|
|
|
|
sonyasha
|
UM, tako je bukvalno i meni, posle tri godine od prvog porođaja meca opet podivljala! Ja uopšte ne razmišljam o meci dok dojim, sa V je stigla mesec dana od prestanka dojenja, sve nešto mislim da će i sada tako, maxda nema pravila pa me možda iznenadi Kako ste od jutros? Mi vedriji i raspoloženiji kao i ovo blesavo vreme!
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 10:44:41
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Jess, bravo za zubice! Nama se nazire jedan. Vec 3 noci ne spavamo. Probacu danas dentokind. Ne znam da li smem, ima 4 meseca. u uputstvu pise od 0 meseci, prema tome sme, ali nekako mi je rano. Sanjalice, nije tema, ali da ti odgovorim. Smes Dentokind, ja sam kupila i njega i Kamistad, ali iskreno slabo sam ih upotrebljavala. Mislim da nam ogrlica od cilibara bas pomaze.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 11:01:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, ako ti nije problem stavi tamo u temi koju ogrlicu imate. Eco, Emice, od simptoma mi se samo povecao stomak i zadnjica, da izvin'te
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 13:21:01
|
|
|
|
emicaa
|
Čitam na fb u nekoj grupi kako mame redovno pišu da bebice imaju po dva-tri mjeseca i IDALJE se bude na dva sata a one premorene pa mi smiješno,moja je to radila i sa dvije godine
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 13:41:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Celo jutro jurcam. Od juce moram da spremim mm- u do 10 sati rucak, jer od 12 sati ne jede zbog sluzbe. Sad su tako sluzbe posle podne zbog posta. Onda trci na posoa, pa sam se vratila da dovrsim deci rucak. Nazad na posao.Ali nije zavrsena jurnjava. Posle vodim T na ples. U subotu ima takmicenje u Bg-u. Moram da vodim i Sofi sa sobom, jer mm tek dolazi kasno. Barem da su kola tu, pa da mogu da ih prevezem. Samo da ne pada kisa. Jess tako j dalje senka prisutna. Samo sto se kao smanjila. Tek 10. maja su mu zakazali skener. Rekao mu je dr da bi ga pocepali da su mu radili bronhoskopiju, jer je to na zadnjem delu. Ovako ce verovatno biopsiju. Mama je skroz izgubljena. Jos i ona ceka svoje rezultate. Poslednje dve godine nista ih ne ostavlja mirne pocev od one poplave. I ja vise ne znam.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 14:07:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, bice sve u redu, vidis da se senka smanjila. Kad ti mami stizu rezultati?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 16:12:04
|
|
|
|
Valerie
|
srecan mali rodjendan svim bebicama koje slave ovih dana!!! i bravo za zubice nama danas 6 meseci, bas sam emotivna kao juce da je bilo . kupili smo joj danas stolicu za ruckanje, velika je devojka . odlucismo se za chicco, OVU jeste skupa, i imamo spremnu ikeinu, ali jos ne sedi stabilno, ova je super kao lezaljka, ma emocije su odlucile sestra joj je izabrala dezen mi smo na 2 zubica, ako bude kao sa starijom, imamo par meseci do izbijanja gornjih. spavala nocas od oko 20 do 6, naspavah se, ali mleka preeevise, radila je pumpica UM da brzo ozdravis!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 18:51:31
|
|
|
|
nikiteki
|
Mamike sta radite
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 21:05:56
|
|
|
|
Maraj
|
Valerie super je stolica. I ja mislila ds kupimo al poceh da ga hranim u ljuljasci i vidim da nam super ide tako da mislim da je necu kupovati. bila sam kod gin. Sve ok , cekam rezultate papa testa i briseva. Izgleda da me stomak boli zbog L tezine.... moram nositi pojas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 21:17:58
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam se sad bas uplašila gledamo tv svi kad odjednom zakuka cerka ja je pogledam njoj nateko kapak skroz otkinula sam se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 21:28:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro veče mamike. Niki pa šta joj je bilo? Jess bravo za zubiće a za srculence maleno! Baš te spominjem često, pričam o tome da si ostala trudna posle vto takl brzo, divno. Moja deca zaspala, prošle noći su me uništile, nisam oka sklopila, nadam se da ću večeras spavati. Zubići ih baš muče, nikako da izbiju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 21:32:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, jel koristite nesto za zubice? Niki, sta je bilo sa kapkom?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 21:39:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Koristimo Dentokind i kamistad gel...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 21:41:21
|
|
|
|
Valerie
|
niki pa od cega? jel je nesto ujelo ili kao alergija? maraj, trebalo bi da predjem u temu, ali :) meni je stolica bas vazna, starija i dalje jede u njoj, igra se s plastelinom, testom... ulazi bar 5 puta dnevno u nju, sama. i ja sam malu hranila u lezaljci ali mi se nesto pomera u stranu a i nesto mi neudobno bilo. isto me boli stomak kad dizem tesko, ili duze guram kolica i sl. nisam kupila pojas za posle trudnoce iako sam htela. ponekad stavim onaj obican steznik. mislim da jos dugo necu biti "ona stara" u pogledu podizanja, cucanja, turskog seda i slicnih akrobacija...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 21:43:59
|
|
|
|
nikiteki
|
Nije je nista ujelo ne znam sta je stavila sam joj hladnu oblogu na oci. Mozda konjuktivitis da nije ali imala je skoro ne znam sta je ako ujutru bude natecena moram da je odvedem kod doktora
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 21:47:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Kuckam pre kupanja,u kupatilu imam malo mira Okupala sam T,J spava..vodili smo T kod dr,jer od nedelje kaslje,zrelo,ali srecom nije nista upaljeno..kupila sam joj mucoplant sirup za laky noc i zakasljala se mozda 3 puta od 5..i evo sad lezi i ne kaslje..sytra ce je cuvati moja baba od 80godina..kad nema ko,ali ona je vec samostalna,samo da nije sama u kuci! Dr kaze da odmori taman do ponedeljka..volim te vikend bolesti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 25.3.2016 7:08:12
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro mamike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 25.3.2016 8:00:31
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Mi opet dosli malo kod mojih. Ostacemo sedam dana. Dosli smo u pravu zimu, hladno i snijeg. Nadam se da ce se za vikend proljepsati, pa da mozemo u setnju i skitanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 25.3.2016 8:02:13
|
|
|
|
nikiteki
|
Kod nas sunce ali hladno i vetar duva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 25.3.2016 8:39:30
|
|
|
|
emicaa
|
Ih Bubi kakav snijeg u ovo doba,strašno. Moja dama je spavala do 7,ali super je spavala do tad.Moeam joj danas opet pregledati desne da vidim ima li išta.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 25.3.2016 8:52:40
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. Ja sam imala uzasnu noc, temperatura i bolovi u kostima. Nije mi skoro ovako bilo. Sad svekar odvede G kod njih, nemam snage ni Iku da podignem, ne znam kako bih s obojicom. Mi imamo chicco hranilicu staru jedno 10god. Ko zna koliko je dece othranila Sasvim uredno nam sluzi. Sad kad razmislim, osim kolica mi nista novo od bebi opreme nismo kupili. Maraj, konacno si bila kod ginekologa. Naravno da je sve ok, sto ne bi bilo. Mene pored temperature nocas ubi stomak. Grcevi, probadanja u donjem delu stomaka. Da nije proslo ovoliko od porodjaja mislila bih da mi je nesto ostalo unutra
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 25.3.2016 9:13:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Ja da vam se požalim, deca me uništiše zadnje dve noći, preksinoć su tu i tamo spavale, noćas ma uopšte, po pola 4 oka nisam sklopila, onda su malo ručkale i zaspale do pola šest, ne znam šta im je. Pretpostavljam da si zubići. Ništa mi drugo ne pada na pamet. Sad su zaspale a i ja sam legla malo, mrtva sam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?