|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
17.3.2016 11:44:28   
suzi kju
Jess ma nisam ja opasna, samo ne vidim razlog da sedim kod njegovih kad muž nije sa nama, on će da nas odveze bude vikend dole i vraća se. I muž se slaže samnom, podržava me.
A ja regularno idem na kafu tamo i eventualno neki ručak ako zovu user posted image vodim decu, lepo se mi slažemo samo, sve kulturno i strogo poslovno user posted image šalu na stranu, kad odem na sat dva nekad i više mi super funkcionišemo.

Slažem se sa Ivanom, ja se ne sređujem svaki dan ali kad idemo u šetnju, na kontrolu obavezno, nekad mi dođe i kad sam kući sama našminkam se, sredim kosu obavezno i kad imamo goste isto tako. Ja se bolje osećam.
Ovo me podset__io na scenu iz onog našeg filma, "deco operite dobro zube, dolaze nam gosti!" a sin ga pita "a šta ćemo da im radimo?" user posted image

< Poruku je uredio suzi kju -- 17.3.2016 11:45:57 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 876
17.3.2016 12:05:21   
IvanaSK RR
Hahaha, da, to je najbolje "a sta cemo da im radimo" :)
Suzi, tako i ja sa muzevljevim...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 877
17.3.2016 12:15:39   
Maraj
Ja stavila maskaru user posted image
jess, ti? user posted image

Direktna veza do poruke: 878
17.3.2016 14:50:11   
suzi kju
Maskirane forumašiceuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 879
17.3.2016 14:54:46   
vikiveki
EVO ME DA SAMO ZVIRNEM,PA IDEM DA PEGLAM I RADIM PO KUĆI
slučajno sam pritisla za velika slova,sory

< Poruku je uredio vikiveki -- 17.3.2016 14:55:46 >

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 880
17.3.2016 14:59:16   
IvanaSK RR
Da se sve sredimo i kuckamo i pijemo kafu,kao da smo u kaficu user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 881
17.3.2016 15:03:34   
Sanjica26 RR
Ja cekam da dodje mm sa T od dr. :( Cekaju rezultate.
Gladna sam. Spremila sam kupus na vodi. Od subote na ulju. Smrsala sam vec dva kg.user posted image Sad imam 53 kg.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 882
17.3.2016 15:12:27   
branki*
evo i mene!sredjivala malo,u onom cupavom tepihu samo sto zivih ljudi nema,on deluje cisto,ali kad pocnes da treses,samo ispada iz njega!cekam muza da dodje,pa cemo svi komplet napolje,sunce je,pa da iskoristimo,a i taman da uzmem neki izvestaj od logopeda,trazila sam je danas,ali radi popodne.bila u domu zdravlja,nesto zavrsila,nesto ne,jer je bozin izabrani pedijatar na bolovanju,pa sam bila kod druge neke.zena je totalni tupson,em nista ne zna,em ne sme da mi da upute,mislim se jadan li je onaj kog ti lecis,no ja sam se izdigla iznad situacije.
uzela b iz vrtica,spremila rucak..sad klinci spavaju..
maraj,super za rezultat,a sanjice super za kilazu,mislim nije da ti treba da mrsas,nego ja to po svojoj navici aplaudiram svakom ko skine neki kg,jer mi je to opsesija.
da...sredjivanje,ja se odmah sredjujem cim negde idem,tj ako vodim bozu u obdaniste ili moram kod dr ili neke obaveze,inace kad sam kod kuce ceo dan,ne odmah,nego tek oko 10user posted image volim tako,osecam se bolje,ali mi sad uopste nije problem ni da odem npr negde skroz bez sminke i apa drapa,recimo u setnju,ranije mi je to bilo nezamislivo,ali stvarno.sad sam napredovala kao licnostuser posted image
i tako..e,da,zvali me iz skole,traze mi lekarsko uverenje,dolazi neka inspekcija,pa da bude sve komplet,reko dobro ste me navatali,dok nisam otisla kod psihijatrauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 883
17.3.2016 15:26:24   
IvanaSK RR
Hahaha, ovo za lekarsko me slatko nasmeja :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 884
17.3.2016 15:41:11   
emicaa
I ja se šminkam bar 4 puta sedmično,ako sam cijeli dan kući onda ne ali ovako da,ljepše se osjećam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 885
17.3.2016 15:46:45   
Sanjalicaaa
Ivana, bas lepo sto postis, ali uzimaj vitamine pored toga.
I ja se isto slazem sa svekrom i svekrvom. Sto bi suzi rekla sve poslovno i mnogo se volimo user posted image
Ja se retko sminkam uglavnom kad krenemo negde. Nekad ni to ne stignem ako sredjivanje dece ne pocnem na vreme.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 886
17.3.2016 16:10:02   
Maraj
Gde ste drage!

CASTIM (morala sam velikim slovima ,jer vristim od srece user posted image )

Elem , kupili smo danas kola user posted image stici ce nam za nekih mesec dana , dok ih naprave u fabrici. Kupili smo fiat 500l lounge u silver boji. Oprema u fulu , jedino je mm uzeo i stakleni krov. Jeeeee . Spremni smo za put user posted image

stigli mi i rezultati L urina. Po nalazu deluje da je sve ok , al sacekacu i urinokulturu.

Nego , sta se pije ovde user posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 887
17.3.2016 16:21:49   
Sanjalicaaa
E pa u zdravlju da ih vozite! user posted image Ne znam kako izgledaju, ali kako si ih opisala zvuci extra! Ja cu u to ime neko crno pivo, bas bi mi leglo user posted image
Super i za urin. Ako u urinu nema bakterija to je to, bice sve u redu.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 888
17.3.2016 16:28:39   
eca89
Maraj cestitam za auto, a i nalazi ce biti ok vidjeces!
Joj, Branki placem znaciuser posted image !
Mi smo bile u setnji, A.je zaspala u kolicima i jos uvijek spava u njima, prava sam nemajka!

Direktna veza do poruke: 889
17.3.2016 16:47:00   
IvanaSK RR
Eco, neka spava, kakve veze ima.
Sanjalice, uzimam gvozdje i magnezijum. Nece mi nista biti par dana, necu postiti ceo post. Hvala sto brines user posted image
Cestitam za auto i super za urin!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 890
17.3.2016 16:51:08   
Maraj
Evo ovako ce otprilike izgledati. Nadjoh na netu slicna user posted image
auto

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 891
17.3.2016 16:52:31   
Sanjalicaaa
Ivana user posted image
Maraj super je! user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 892
17.3.2016 16:57:24   
IvanaSK RR
Maraj, lep je, ali sam ja veliki fan Alfa Romeo automobila. :)
Sanjalice, vidim da si srecna? :)

Direktna veza do poruke: 893
17.3.2016 17:08:50   
Ana RR
Maraj, fin autić, provozala sam ga u Kanadi user posted image Čestitam user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 17.3.2016 17:09:16 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 894
17.3.2016 18:08:09   
emicaa
Maraj da ga dugo vozite i uživate u njemu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 895
17.3.2016 18:23:40   
mama krava
Na zdravlje Maraj!

Ja samo da prijavim da je velikom detetu bolje,a da je malo dete sada dobolo temperaturu....

user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 896
17.3.2016 18:24:08   
jess021
Suzi, darling ja se salim. Naravno da si opustenija kod svojih, ljubim ja tebe puno!!
Maraj, i maskaru i obrve sam sredila i rumenilo stavila!!
Cestitam za auto!
Posto mi je kasnilo 7 dana, danas uradim test i on pozitivan. Ne znam sta bi rekla, jos nisam ni svesna. Htela sam da cutim do uz-a, ali ne mogu izdrzati da vam ne kazemuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 897
17.3.2016 18:26:10   
Trcosava
Ooooo Jess!!! Mašala user posted image user posted image Svaka ti čast!
Sad će da bude definitivno ćorak od vežbi user posted image ali sa jako lepim razlogom!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 898
17.3.2016 18:28:29   
Ana RR
Jess user posted image pa bravo!!!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 899
17.3.2016 18:54:17   
eca89
Ooooo Jess bravo, bravouser posted image !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here