|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
14.3.2016 21:23:40   
eca89
Jao Sanjice bravouser posted image ! Sa koliko si je krenula stavljati?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 726
14.3.2016 21:24:46   
vonavoj
Bravo za pelene! J spava,a Tika paja paucinu...uzela i mlatara da metlom..muke su naterati je ds spava!

Direktna veza do poruke: 727
14.3.2016 21:27:37   
Sanjalicaaa
Von, nisam znala da moze tako. Bas cu mu sutra tako dati. Jos ce lakse biti, reci cu mu da su bomobone user posted image
Sanjice, i mi smo par dana bez nocne. Poceo je sam da se budi da trazi.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 728
14.3.2016 21:37:11   
Sanjica26 RR
Von ipak je bolja Joka sto se tice spavanja.user posted image
Eco krenula sam Sofi kao sa T pre drugog rodjendana. Tacnije krenule smo letos i septembra je sama pocela da trazi. Sad sam presekla za nocnu jer je suva vec duze vreme. Ne budimo je nocu, jer smo je jedno vece stavili a ona ne zna za sebe. Samo smo je zbunili.
Sanjalice samo napred.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 729
14.3.2016 21:49:52   
vonavoj
Daaa,Sanjice. Ona makar u 9 zaspi i budi se u pola 7 i spava preko dana od 12 do pola 3,tako i vikendom i radnim danima..T je sad u krevetu,daj Boze da zaspi do pola 11..uzas.

Direktna veza do poruke: 730
14.3.2016 22:10:25   
vikiveki
Ja sam tek pola moje garde smestila u krevetuser posted image muž i najmlađi sin su otišli njima ne treba posebno da ih teram da legnu,pogotovo mm čim sedne zaspiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 731
14.3.2016 22:31:57   
nikiteki
Meni su odavno zaspali ali sin se budi non stop temperatura spadne pa skoci da poludis

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 732
14.3.2016 22:37:55   
IvanaSK RR
Bravo za pelene user posted image
I ja cu uskoro u krevet

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 733
14.3.2016 22:44:02   
vikiveki
nikiteki ako mu je to ovaj aktuelni virus proći će ga za 7 dana...moj je tako imao T prva tri dana nisam uopšte mogla da mu skinem ,4 dan nije imao T pa mu se opet vratila ali nešto manja a 8 i 9 dana je evo bez T

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 734
14.3.2016 23:31:57   
Mariya
Veče mame!
I mi smo svi u krevetu a meni se ne spava...
Kod nas je bila žurka lakirali smo nokte posle kupanja, crtali cvetiće i leptire,kombinovali boje,H se umazala od glave do pete,čak je i tata dobio nokte u boji user posted image
Sanjice, user posted image za pelene.
Moje ne gutaju ništa,za L moram da otvorim kapsule,kaže da ne može da proguta .
Laku noć mame.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 735
14.3.2016 23:39:56   
Mariya
Jao sad sam se okrenula da namestim i pokrijem H i ona odjednom otvara oči,pruža ruku prema meni i počne da mi mazi lice pa posle pola minuta mazi svoju kosu i nastavi da spava user posted image
A ima noći kada se probudi,sedne u krevetac i počne da cmokće,i to sve zatvorenih očiju i tako sedi sve dok je ja ne poljubim. Onda legne i nastavi da spava. Neverovatna je.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 736
14.3.2016 23:52:47   
vikiveki
Ma deca su nam prave maze...i ovaj moj najmlađi je maza neviđena

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 737
15.3.2016 6:35:53   
serpica
Dobro jutro user posted image
ehh evo kao nekad pijem kafu i citam rr dok deca spavaju user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 738
15.3.2016 7:36:17   
superm
Dobro jutro!
Šerpi, razumem te user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 739
15.3.2016 7:43:17   
Maraj
Dobro jutro. Meni L poranio , ustao u pola 7 , sad opet drema na siki

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 740
15.3.2016 7:47:00   
emicaa
Dobro jutro i od nas.Ja sam T jutros u 6 češkala ledja da bi opet zaspala i spavala je do 7 user posted image
Počela sam joj svako jutro puštati crtiće na njemačkom neka se uči,nekako je ujutru najskoncetranija.Po podne ih uopšte ne gleda

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 741
15.3.2016 7:47:02   
bebilule
Jutro mame. M gleda crtic, ja pijem kaficu. Napokon je osvanuo suncan dan. Ja cu odmah pripremiti neko meso za rucak kako bismo skitali cijeli dan. Odosmo prvo jutros na kafu i u kupovinu. Mogla bih uzeti tikvice danas za moju poguziju.
O serpice jesi li jos tu ili pravis dorucak za svoju vojsku user posted image .
Maraj, otpasce ti te sise user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 742
15.3.2016 8:03:31   
nikiteki
Jutro mamike ja celu noć nisam spavala sin imao temperaturu sad sam sva nikakva pijem kafu pa da vodim cerku kod zubara

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 743
15.3.2016 8:15:22   
Maraj

IZVORNA PORUKA: bebilule
Maraj, otpasce ti te sise user posted image

E da znas da me ne bi cudilo i to user posted image ne znam kako cemo se odvici. On bez sike nikako. Toliko tegli da smo ad izbacili , ima vise od mesec i po dana. Ko bi rekao. A na pocetku sam mislila da necu imati mleka. Najgore mi sad sto se uspavljuje samo na siki

E izasao nam za vikend prvi zubic user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 744
15.3.2016 8:19:58   
branki*
Maraj,ista prica kod mene!kad krene da je razvlaci ko zvaku!a,mislila sam da necu imati mleka!suoer za zubic!
I ovde sunce...konacno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 745
15.3.2016 8:31:06   
vikiveki
Dobro jutro mame...ja se od jutros previjam od bolova,cir mi proradio.Stefi krrenuo u vrtic

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 746
15.3.2016 8:46:49   
bebilule
Ma samo sikite kad vec imas mlijeka. Znaci krenuli zubici, koji je prvi?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 747
15.3.2016 8:57:33   
Maraj
Dole desno. Taj nam se prvi pojavio user posted image . Eto sa 5 i po meseci

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 748
15.3.2016 8:58:26   
IvanaSK RR
Čestitke za zubic user posted image
Viki, hoces kod dr?
Ja u autobusu, i stvarno mi nije jasno kako ovim devojkama nije hladno. Iscepane pantalone, majica cipkana, providna, ispod samo brus i preko neki tanki duksic, jakna user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 749
15.3.2016 8:59:46   
vonavoj
ivana,ne znam kako im nije hladno,gola ledja,tanke jakne,ne nose kapeuser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here