Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 21:23:40
|
|
|
|
eca89
|
Jao Sanjice bravo ! Sa koliko si je krenula stavljati?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 21:24:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Bravo za pelene! J spava,a Tika paja paucinu...uzela i mlatara da metlom..muke su naterati je ds spava!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 21:27:37
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Von, nisam znala da moze tako. Bas cu mu sutra tako dati. Jos ce lakse biti, reci cu mu da su bomobone Sanjice, i mi smo par dana bez nocne. Poceo je sam da se budi da trazi.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 21:37:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von ipak je bolja Joka sto se tice spavanja. Eco krenula sam Sofi kao sa T pre drugog rodjendana. Tacnije krenule smo letos i septembra je sama pocela da trazi. Sad sam presekla za nocnu jer je suva vec duze vreme. Ne budimo je nocu, jer smo je jedno vece stavili a ona ne zna za sebe. Samo smo je zbunili. Sanjalice samo napred.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 21:49:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Daaa,Sanjice. Ona makar u 9 zaspi i budi se u pola 7 i spava preko dana od 12 do pola 3,tako i vikendom i radnim danima..T je sad u krevetu,daj Boze da zaspi do pola 11..uzas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 22:10:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam tek pola moje garde smestila u krevet muž i najmlađi sin su otišli njima ne treba posebno da ih teram da legnu,pogotovo mm čim sedne zaspi
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 22:31:57
|
|
|
|
nikiteki
|
Meni su odavno zaspali ali sin se budi non stop temperatura spadne pa skoci da poludis
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 22:37:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo za pelene I ja cu uskoro u krevet
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 22:44:02
|
|
|
|
vikiveki
|
nikiteki ako mu je to ovaj aktuelni virus proći će ga za 7 dana...moj je tako imao T prva tri dana nisam uopšte mogla da mu skinem ,4 dan nije imao T pa mu se opet vratila ali nešto manja a 8 i 9 dana je evo bez T
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 23:31:57
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! I mi smo svi u krevetu a meni se ne spava... Kod nas je bila žurka lakirali smo nokte posle kupanja, crtali cvetiće i leptire,kombinovali boje,H se umazala od glave do pete,čak je i tata dobio nokte u boji Sanjice, za pelene. Moje ne gutaju ništa,za L moram da otvorim kapsule,kaže da ne može da proguta . Laku noć mame.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 23:39:56
|
|
|
|
Mariya
|
Jao sad sam se okrenula da namestim i pokrijem H i ona odjednom otvara oči,pruža ruku prema meni i počne da mi mazi lice pa posle pola minuta mazi svoju kosu i nastavi da spava A ima noći kada se probudi,sedne u krevetac i počne da cmokće,i to sve zatvorenih očiju i tako sedi sve dok je ja ne poljubim. Onda legne i nastavi da spava. Neverovatna je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 23:52:47
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma deca su nam prave maze...i ovaj moj najmlađi je maza neviđena
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 6:35:53
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro ehh evo kao nekad pijem kafu i citam rr dok deca spavaju
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 7:36:17
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! Šerpi, razumem te
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 7:43:17
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro. Meni L poranio , ustao u pola 7 , sad opet drema na siki
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 7:47:00
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro i od nas.Ja sam T jutros u 6 češkala ledja da bi opet zaspala i spavala je do 7 Počela sam joj svako jutro puštati crtiće na njemačkom neka se uči,nekako je ujutru najskoncetranija.Po podne ih uopšte ne gleda
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 7:47:02
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. M gleda crtic, ja pijem kaficu. Napokon je osvanuo suncan dan. Ja cu odmah pripremiti neko meso za rucak kako bismo skitali cijeli dan. Odosmo prvo jutros na kafu i u kupovinu. Mogla bih uzeti tikvice danas za moju poguziju. O serpice jesi li jos tu ili pravis dorucak za svoju vojsku . Maraj, otpasce ti te sise
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 8:03:31
|
|
|
|
nikiteki
|
Jutro mamike ja celu noć nisam spavala sin imao temperaturu sad sam sva nikakva pijem kafu pa da vodim cerku kod zubara
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 8:15:22
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Maraj, otpasce ti te sise E da znas da me ne bi cudilo i to ne znam kako cemo se odvici. On bez sike nikako. Toliko tegli da smo ad izbacili , ima vise od mesec i po dana. Ko bi rekao. A na pocetku sam mislila da necu imati mleka. Najgore mi sad sto se uspavljuje samo na siki E izasao nam za vikend prvi zubic
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 8:19:58
|
|
|
|
branki*
|
Maraj,ista prica kod mene!kad krene da je razvlaci ko zvaku!a,mislila sam da necu imati mleka!suoer za zubic! I ovde sunce...konacno.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 8:31:06
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...ja se od jutros previjam od bolova,cir mi proradio.Stefi krrenuo u vrtic
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 8:46:49
|
|
|
|
bebilule
|
Ma samo sikite kad vec imas mlijeka. Znaci krenuli zubici, koji je prvi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 8:57:33
|
|
|
|
Maraj
|
Dole desno. Taj nam se prvi pojavio . Eto sa 5 i po meseci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 8:58:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitke za zubic Viki, hoces kod dr? Ja u autobusu, i stvarno mi nije jasno kako ovim devojkama nije hladno. Iscepane pantalone, majica cipkana, providna, ispod samo brus i preko neki tanki duksic, jakna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 8:59:46
|
|
|
|
vonavoj
|
ivana,ne znam kako im nije hladno,gola ledja,tanke jakne,ne nose kape
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?