|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
15.3.2016 9:00:00   
Sanjalicaaa
Dobro jutro mame.
G spavao 12h, od pola 8 sinoc do pola 8 jutros, samo se jednom nocas budio da piski. Ja zaspala u 22h, bas sam se naspavala. I Ika je spavao celu noc, nije sisao, jutros sam imala utisak da ce mi grudi puci.
Maraj, user posted image za zubic.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 751
15.3.2016 9:16:17   
Trcosava
Jutro mame!

Moj drekavac se probudio u deset do 6, probali smo do nekih pola 7 da ležimo ali se to izjalovilo. Ustali i sad doručkovali on i ja. On spava i jede, strpala sam ga sad d a spava, alimi poremetio planove. Sad malo da mi se slegne jelo, pa da se bacim na vežbanje, još ako kuma danas ide po Anu, na konju sam. U suprtno, na nogama sam.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 752
15.3.2016 9:24:57   
jess021
Dobro jutro, mi smo spavale do 8:30h. Milina.
Maraj, super za sikenje i za zubicuser posted image user posted image
Ivana, ni meni nije bilo hladno kad sam imala 20user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 753
15.3.2016 9:29:27   
IvanaSK RR
Onda sam ja izrod, meni i sa 20 bilo hladno user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 754
15.3.2016 9:34:33   
suzi kju
Dobro jutro i od mene, moja su deca ranoraniocii, ustale smo u šest, evo sad zaspale, jedva, rogovi su mi izrasli dok sam ih uspavala, deru se kao da ih tučem, sačuvaj bože. Taman da jedna zaspi druga drekne probudi je pa onda u duetu, aaaaa, mrzim kada se to desi.
One spavaju, legla i gledam tv.
Maraj bravo za prvi zubić, ova moja deca su izgleda tvrdoglava što bi rekle babe, nema još zubića a one nervozne, balave, sve guraju u usta ma haos.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 755
15.3.2016 10:47:08   
superm

IZVORNA PORUKA: Maraj

Dole desno. Taj nam se prvi pojavio user posted image . Eto sa 5 i po meseci

Nama se pojavio za vikend, dole levo!user posted image

Bravo za prve zubiće!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 756
15.3.2016 10:52:57   
janabons
Dobro jutro mame!
Samo da vam mahnem... mislim na vas!
Mi smo dobro, rastemo...
Moracu da nadjem vremena da vas malo iscitam ...

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 757
15.3.2016 11:11:30   
suzi kju
Jess jel tvoja L ima neki zubić?
Ja, ti, Superm, Ada i Maraj smo se porodile približno u isto vreme a njihova deca imaju zubiće user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 758
15.3.2016 11:25:59   
Sanjalicaaa
Mi sad dodjosmo iz parkica. Bili smo sami, nigde nikog.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 759
15.3.2016 11:42:03   
Animsaj9
Hellooo i ovde zene, mi smo sinoc skoro celu noc prespavali, ja se probudila oko 3h i ustala i stala iznad D i gledam i ne verujem da se nije budio, pa probudim mm i pitam : eee jel se on nije cuo? user posted image kaze nije, o da se vratim u krevet i jos malo odspavali, kad eto cuje se moj drekavac...jeo onda i do 8h jutros spavao.
Ja cu danas nesto na brzinu da spremim za rucak, danas smo sami mm radi ceo dan.

Direktna veza do poruke: 760
15.3.2016 11:59:49   
Maraj
O superm user posted image znaci u isto vreme nam izbija prvi zubic! user posted image
ne znam da l ima tema , al da l bebama od 5/6 meseci perete zube i desni. Secam se da je moja rodjaka prala desni i kad nisu imali zube. Ne znam da l da kupim one specijalne cetkice za bebe. One su valjda vise masazeri. Videla sam ih i u dm-u

< Poruku je uredio Maraj -- 15.3.2016 12:00:21 >

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 761
15.3.2016 12:17:09   
nikiteki
Bravo za zubice

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 762
15.3.2016 15:42:32   
Maraj
Mame meni L ima blagu temperaturu, izgleda od ovog zubica. U jednom uvu je 37,9 a u drugom 37,7. Ata da radim? T od zubica se ne skidaju?

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 763
15.3.2016 15:45:38   
branki*
Ja skidam svaku cim bude oko 38 stepenu,nebitno do cega je.ne mogu da cekam i nagadjam da li ce rasti i sta ce se desiti.
Bila mi mama,donela mi visnje,hocu da pravim pitu sa visnjama.hladno mi nesto.a,nema ni sunca.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 764
15.3.2016 15:52:44   
popkica bebic
Dobar dan i od mene! Puca mi glava. Boli me celo. Jutros mi je dolazila patronazna i masirala me i izmlazala, zvezde sam prebrojala. Pomogla mi je mnogo,ali ima jos posla. Gradja grudi mi je takva,sklona sam upali. Maraj,moj V je tako sisao nonstop, i svaku boljku smo lakse prebrodili uz siku. A ako tvom sinu bude rasla T, onda je snizi, trenutno nije strasno,ali je smarajuca. Angelina je sinoc imala tako snazne grceve,a ja pod temperaturom, bas se osecam bolesno od umora...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 765
15.3.2016 15:55:25   
vikiveki
Dobar dan mame...ja spremila ručak i sada čekam mm i sina pa da svi zajedno ručamo...meni je danas mnogo bolje,izgleda mi čaj od dunjinog lista najviše pomogao,tako da je dijarea kao rukom odnešena

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 766
15.3.2016 16:19:49   
emicaa
maraj i ja dajem lijek kad dodje do 38,odkale znam od cega je tacno.
Nas dvije se igrale plastelinom(jos je aktuelan)a njoj blesi drago kao da se nikad u zivotu nisam igrala sa njom user posted image sad sam malo prilegla opet mi nesto lose.planirali do zaove kad kaze mali veceras ima pijacu,oni predskolskom prave tako neke sitnice i onda to prodaju i od para sto skupe teta ih vodi na izlet,u kino ili tako nesto.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 767
15.3.2016 16:50:58   
Sanjalicaaa
Maraj, kako se u uvo meri temperatura?
Ja ne skidam dok ne predaje 38,5.
Popkice, da vas brzo prođu muke.
Emice, baš je lepo i kreativno to što rade.

Ja nervozna strašno. G mi ceo dan ne da da mrdnem. Nije mi dao ni da jedem. Samo me vuče da sedim sa njim na podu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 768
15.3.2016 17:36:00   
Sanjica26 RR
Samo da mahnem.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 769
15.3.2016 17:39:31   
jess021
Ja sam lipsala, cekam mm da dodje s posla< L spava, jos nisam zavrsila ribanje kuhinje, grrrr.
Suzi, ni mi nemamo zubiceuser posted image
Sanjalice, meri sa onim toplomerom za uvo.
E ima li potvrdjena teorija da li od zubica moze biit povisena temp ili ne? Kako znati d ali je od zubica ili nesto dr? Ima li tema mozda?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 770
15.3.2016 17:41:49   
emicaa
Sanjalice vjerovatno mjeri onim toplomjerom za uvo,meni je on zakon a T već odavno neda da joj mjerim preko guze user posted image
Stvarno im je to super sa prodajom,do su već išli na neku predstavu i roštiljati u šumu.A imali su i nešto kao koncert pa su i tu posjetioci mogli ostavljati parice.
To rade i veliki razredi posle,u školi recimo peku kolače zajedno i onda prodaju i skupljaju za ekskurzije.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 771
15.3.2016 17:48:30   
Sanjica26 RR
Ja nisam nikad merila preko guze.
T je dobila temperaturu. Bila je cele nedelje kod kuce i juce je posaljemo i eto. Kaze da su ih izveli napolje, a njoj je bilo hladno.Imaju neki etison na kome sede, a koji je na plocicama. Nemam reci.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 772
15.3.2016 18:02:55   
IvanaSK RR
Veki, bas sam htela da pitam kako ti je danas.
Ja se nadam da ce nam svima biti bolje cim krene lepo vreme.

Direktna veza do poruke: 773
15.3.2016 18:03:57   
Sanjalicaaa
Ja ne znam za taj toplomer. Ja merim klasično, pod mišku.
Jess, meni je naš pedijatar rekao da od zuba ne može biti visoka temperatura, samo povišena. Kada je G imao 7 meseci imao je par dana iznad 38 i bio je uzniren. Mi smo mislili od zuba, a on je imao upalu uha. Tada mi je to rekla.

Direktna veza do poruke: 774
15.3.2016 18:09:05   
branki*
Boka sisa I madam se da CE da dremne.mm vezba SA b,a ja posle da smuckam pitu sa visnjama,taman i za veceru da im dam,ne znam vise sta da izmisljam.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here