Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 7:44:06
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T gleda crtani a ja dolazim sebi polako Mamaj biće to super,T se i posle dvije sedmice ponekad znala upiškit,ćuti ćuti i onda je potjera da ne može izdržati.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 7:47:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I kod nas se gleda crtani. Dala sam joj immuno, pa pole dorucak. Jedva drzim oci otvorene. Cele noci Sam kasljala.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 8:18:57
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro, i kod nas crtaći, i primećujem jutros da D gleda u TV i nešto priča i smeje se na onaj "tata i deni" crtać na minimaksu, ako znate. Mi da se izmazimo, pa da spremam doručak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 9:08:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,nnije valjda da si se i ti razbolela? Da li uzimas nesto za imunitet? Ja na poslu,pocinje glava da me boli,ramena,moja boljka..i tako ce me drzati cele nedelje,jer treba da dobijem...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 9:17:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mi preskocili boravak da bi ucili Joj, sto ja mrzim pms i prvih dan, dva kad dobijem. Na te bolove se definitivno nikada necu naviknuti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 9:35:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Ma mrzim pms,i cele nedelje sam pod lekovima...nadam se da ce biti drugacije kad stavim spiralu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 9:37:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trebalo bi, da. Kad ces da stavljas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 9:40:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Cim dobijem,ove nedelje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 9:44:53
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro mame. Ja pijem kaficu. Ika u ljulji ljuska se. G u vrticu. Meni su ciklusi sad posle drugog porodjaja bas bolni. Prva dva dana imam strasna probadanja osecaj kao kad se materica kontrakuje posle porodjaja. I jos budem malaksala, ruke i noge mi trnu ta dva dana, u glavi ni na nebu ni na zemlji. Sad sam i ja u pms. Samo bih jela, ne osecam sitost. Ivana, javi kako ste prosli na kraju. Von, i mene bas interesuje. Ja idem sad u aprilu na papu i ostale analize pa bih da vidim sa dr za spiralu.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 14.3.2016 9:45:53 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 9:44:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ekstraaaaa. Očekujemo izveštaj. :) Nama je tako od prvog dana skole. Ako ne radi ("zaboravi" da ima) pred kontrolni, dobije recimo trojku. Ako radimo, uglavnom su tu petice. Ali, za tu peticu dobije batina koliko hoces, isplacem se koliko neces, dobijemo pet nervnih napada... Primer, zadatak koji smo radili pre mesec dana, jednostavan, on kaze, "ne znam". Pa, da mu glavu otkinem.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 14.3.2016 9:52:35 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 9:48:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjalice,jesi li ti pitala da li moze dok se doji spirala? Neko me je pitao..sve u svemu,moze,dr kaze da se ta mirena stavlja i dok zena doji,nije stetna! I onda cekamo sledeci ciklus,da vidim da li ce biti ovih glavobolja..i promena..bem ti zensko!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 10:00:12
|
|
|
|
mama krava
|
Hej keve, Mi bili kod mojih za vikend, pa sam se nauživala. Moja velika, ljubi je majka, nije duuugo bila bolesna i evo sada je ipak poklekla... Kašljuca i slinava je već nedelju dana, ali sinoć je dobila i temp...ostala je kod kuće da odmori. Nema visoku, ne prelazi 38.5, ali je smlaćena i rumena . Mene isto boli grlo i izašao mi herpes, još u subotu. Definitivno se nešto mota oko nas...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 10:05:46
|
|
|
|
Trcosava
|
E beograđanke, daj zvrinite u temu cilepe i torbe, treba mi info
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 10:08:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja zvirnula i nemam pojma cak ni sta da napisem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 10:08:49
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, bas mi je zao i tebe i njega sto se toliko izmaltretirate. Meni je matematika isto isla lose, u trecem sam dolila prvu 1. Pa evo me zavrsila i fakultet. Nemoj ga tuci. Von, nisam ja, ali bas sam se pitala da li sme. Javi utiske molim te. Ja sam cula da od spirale hoce i ciklus da bude obilniji. A meni je vec obilan, ne znam kako bi izgledalo da bude jos obilniji. Mada, mi razmisljamo i o trecem detetu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 10:13:12
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Sanjalice,jesi li ti pitala da li moze dok se doji spirala? Neko me je pitao..sve u svemu,moze,dr kaze da se ta mirena stavlja i dok zena doji,nije stetna! I onda cekamo sledeci ciklus,da vidim da li ce biti ovih glavobolja..i promena..bem ti zensko! Mirena sme dok se doji, a uz nju ne ide obilan ciklus, već zna da ga totalno izbaci. Što se tiče spirale - zavisno je od žene do žene (čini mi se). Nekoj će biti oskudniji, nekoj obilniji. A imamo i teme Bakarna spirala i Mirena
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 10:13:50
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan mame Meni tata otišao jutros, mm na poslu ja i deca kući, danas ćemo mozda malo u šetnju. Ceo vikend sam bila sama sa decom a vreme grozno, baš mi fali da izađem, prošetam. Sutra imamo snimanje kukića, valjda nam neće zakazivati više sa idemo? Trco i ja ne znam šta bih ti rekla za obućara...
< Poruku je uredio suzi kju -- 14.3.2016 10:14:33 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 10:15:14
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Suzi, ako vam je to druga kontrola, ond je to to. Nema vise, naravno ako je sve u redu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 10:19:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Da da, druga je. Biće sve u redu, i prošli put je bilo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 10:55:26
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana nemoj ga tući,nećeš ništa sa tim postići,bolje izadji i ohladi mozak ,pa bolje i trica nego petica preko suza i batina.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 10:58:39
|
|
|
|
vonavoj
|
I dobila sam,upravo sad! Eto objasnjenje zasto me je juce ceo dan bolela glava i od jutros! Mrzim kad ponedeljkom dobijem,cele nedelje cu se mrcvariti..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 11:14:56
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro i ja prvi put cujem za slepljene male usne....od cega to nastaje kod mene od ciklusa jos nista. Cini mi se kad dobijem , a nisam od porodjaja , da ce mi malo izaci i ova voda što se nagomilala suzi , je l se ponovio tata? Mi cemo najverovatnije 500L da uzmemo. Samo jos boju da izaberemo. Mm bi plavu tj onu teget , meni nesto svejedno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 11:17:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,i ja sam prvi put cula skoro..neka mama mi rece da su dosli na kontrolu,valjda do 2-3 godine treba da se otvore usnice..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 11:38:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von nesto me je iritiralo tokom noci. Jutros ne kasljem.Pre nego sto sam krenula ispeglala sam stvari. Danas je poceo post. Samo sam popilq cedjeni sok Malo pecenog kikirikija I to je to
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 14.3.2016 11:39:38
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobar dan zene nikako da se odmorim sin dobio juce temperaturu vodila ga sinoć u hitnu jutros kod pedijatra
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?