Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 7.3.2016 13:16:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Za doručak sam napravila gibanicu a za ručak mi je ostalo od juče paradaiz čorbe i pohovane piletine
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 7.3.2016 18:09:03
|
|
|
|
Sladja 29
|
Svaki dan za mene je jedan mali ritual koji sprovodim u mojoj skromnoj kuhinjici. Za svoju porodicu obožavam da kuvam i svaki dan je na repertoaru nešno novo-nešto drugačije. Moja porodica obožava moje male izlete sa receptima i obožavaju moju kuhinju ...Danas na repertoaru je bio podvarak sa mesom i suvim šljivama...svi oduševljeni a ja prezadovoljna ...desert rolatić sa bananama ...pa prijatno i uživajte u svakom pripremljenom obroku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 7.3.2016 18:35:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Juce bila promena plana, danas spremih ono sto sam htela.juce uz sos od spanaca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 7.3.2016 21:41:46
|
|
|
|
Maraj
|
Gulas , pire krompir i kupus salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.3.2016 12:55:47
|
|
|
|
branki*
|
imam sarme od juce,odlicne su i napravila belolucene paprike,prste da polizes
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.3.2016 13:01:34
|
|
|
|
Ana RR
|
I kod nas danas sarma
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.3.2016 13:16:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Izvadila filete, uz to cu pohovane tikvice i neku salatu...a za kasnije i vocni sejk.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.3.2016 16:00:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Socna piletina sa medom i senfom sa salatom. Juce pilav sa mesom i krem corba od karfiola. Za desert cokoladni kuglof sa pomorandzom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.3.2016 17:58:17
|
|
|
|
aleksandrici
|
Ja sam pravila jednu novu salatu i to Kreker.Oduševila se ukusom.Krekeri se umaču u jogurt i poređaju u vatrostalnu činiju a mikserom se umuti sir,majonez,pavlka,posoliti,pobiberiti,dodati rendana jaja i šunku.Promešati i preliti trečinu preko krekera.Postupak ponoviti 3 puta.Dekorisati persunom i kačkavaljem.Dobro rashladiti.Seci na stangle.Preukusna je.Osvažava.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.3.2016 18:02:46
|
|
|
|
madre
|
To je pre kao slana tortica,super zvuci! Ja sa danas pravila boraniju zapecenu u rerni i sutlijas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.3.2016 22:04:16
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Danas potaz od tikvica, pogacice sa sirom i pogacice sa cvarcima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.3.2016 22:15:11
|
|
|
|
mama krava
|
Bounty tortu...upravo zavrsila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.3.2016 22:16:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja danas za ručak pravila čorbu od spanaća za mene i ćeru i pire od spanaća i jaja za muža.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 11.3.2016 8:01:27
|
|
|
|
branki*
|
za danas,a i sutra pasulj sa kolenicom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 11.3.2016 8:06:07
|
|
|
|
nikiteki
|
Danas na meniju krompirici sa piletinom supica sa knedlama i američke krofnice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 11.3.2016 11:53:20
|
|
|
|
Anarunika
|
Juče Pangasius,grilovano povrće i riža a danas na meniju flekice (kupus je jedino ličio na nepto u prodavnici)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 11.3.2016 12:03:40
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Mi jutros proju sa sirom, a sada krčkam paradajz čorbicu. Biće i krompirići i zelena salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 11.3.2016 12:33:20
|
|
|
|
adulence
|
Jutros mafine sa sremusem i slaninicom Za rucak cu da cusnem plecku u rernu,sa nekim povrckicama...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 11.3.2016 12:34:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nesto na kasiku definitivno! Mislim da cu grasak ali ja ga necu jesti, za mene ce biti nesto sa nogu...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.3.2016 11:48:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Ručak se krčka, domaća supica i pilav, zelena salata.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.3.2016 12:19:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pljeskavice (sa jajima, brasnom i pavlakom), pire i supa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.3.2016 12:51:17
|
|
|
|
Sladja 29
|
Pilav sa mesom se pece a slatkis je vec gotov...nadam se da ce svi kao i uvek biti zadovoljni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.3.2016 13:10:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak krompir zapecen sa jajima i mlekom I krem corba od povrca.. Za dezert cudo od cokolade.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.3.2016 13:11:00 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.3.2016 14:45:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam za doručak spremala prženice a za ručak ću paradaiz čorbicu i pitu sa mlevenim mesom...za dezert imamo krofne sa čokoladom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.