Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 19:18:44
|
|
|
|
Cvetni
|
Nexy drago mi je da ti uspeto sad uzivaj.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 19:28:57
|
|
|
|
Cvetni
|
opet ja sa mojim glupim pitanjima ali zelim da sve spremim da me nebi vratili kada odem u Nis, danas sam odradila brisevi krv i kod interniste ali dr. mi nije dao za urin pa me zanima da li je potrebno. na papiru sa konsultacije ne pise mi da treba urin a na papir koji sam imala kada sam skupljala papire za komisiju dole pise za pred postupak da se treba uraditi ks internista i urin
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 19:46:40
|
|
|
|
Eveline
|
Nexyyy bravooooo bas si nas obradovala, bive to sve ok!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 20:11:50
|
|
|
|
Nexy83
|
Hvalaaaa svimaaaa! Daće Bog da se duplira lepo! I vama svima želim pozitivnu betu! Cvetni ja sam dala u laboratoriju i krv i urin. Tako mi je rekla moja dr.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 21:10:20
|
|
|
|
Nataly75
|
Nexy,cestitam od srca Dace Bog da si ti nama lepo povukla nogu
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 22:08:10
|
|
|
|
Nexy83
|
Nataly75 daće Bog da je tako i da sam vam povukla nogu!!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 11:45:03
|
|
|
|
Vesna.
|
Jao bre Nexy, zaplakah se od radosti, neka ti je sa srećom, da sve prodje kako treba. Dodje mi da ispalim vatromet. Otvorena sezona, srecno devojke sto ste krenule na bocke.... PS Jeco, gde je to bilo slobodno od prvog aprila ako se secas, meni treba smeštaj od prvog aprila? :)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 11:47:55
|
|
|
|
Vesna.
|
Ali mi nije jasno sto ja krecem od početka meseca ako sam kratka sema, koliko vidim zene sto su na kratkoj pridruže se kasnije? Moram ja zvati na 18-19 toj tableti da pitam opet da nisu oni nešto pobrkali.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 16:24:21
|
|
|
|
Nataly75
|
Zvali su me danas iz Nisa,kontracepcija do 13-og,stimulacija od prvog dana ciklusa,eventualno drugog ako dobijem popodne.Stan jos uvek nisam nasla,dodatno mi otezava sto je od 15-og do 15-og,na gubitku su za troskove narednog meseca
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 17:09:13
|
|
|
|
jeca_sale
|
Vesna ja sam u niskim oglasima to zvala, pogledaj tu. Nacices sigurno, iz moje grupe sve su nasle stan. Nataly, ti ces se takodje sigurno pridruziti mojoj grupi
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 17:15:42
|
|
|
|
Eveline
|
I mene su zvali danas da provere, isto kao Nataly, ili drugi dan ciklusa ili 17. marta se krece sa stimulacijom, pitali me da li su brisevi ok i to je to. Jeco u koliko si ujutru otisla ja zaboravila dva puta vec da pitam? Stizemo ti uskoro
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 17:23:50
|
|
|
|
jeca_sale
|
Eveline od 8h sam bila tamo... Cekam vas devojke ne idem nigde
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 20:47:59
|
|
|
|
Nexy83
|
Drage moje sutra opet vadim krv. Daće Bog da se beta duplirala.. U ovoj borbi izgleda nema opuštanja. Uvek strepiš za nešto.. Valjda će i sutra biti ok sve, pa da odahnem malo.. Pozdravljam vas sve, i nadam se da vam sutra uveče saopštim lepe vesti. (Inače danas je radilo betu još pet žena iz moje grupe, samo jedna pozitivna. Za sada imamo 5 pozitivnih i 7 negativnih, ostalo je još njih tri, ali rade sl. nedelje, duže su primale bocke. )
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 20:51:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nexy, cekamo te sutra sa lepim vestima!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 20:55:29
|
|
|
|
jeca_sale
|
Nexy samo veruj i bice sve u redu ... Moram malo da te gnjavim, koliko dana si ti primala diferelin? Da li i sada pijes glukofaz?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 21:02:06
|
|
|
|
Cvetni
|
Nexy samo pozitivno misli i bice pozitivno drzim ti palceve da se duplira. I ocekujemo lepe vesti sutra :-)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 21:51:49
|
|
|
|
Nexy83
|
Hvala ženskice, nadam se da bude tako! Jeco ja nisam nikada pila taj lek, ne znam ni za šta je. Pijem dostinex za prolaktin. Endokrinolog mi je rekla da pijem dok se ne utvrdi trudnoća. Pa ćekam sutra betu. Diferelin sam primala 11 dana, samo njega, od 12. dana sam pored njega primala još i puregon i merional. Trebalo pi da pijete tablete mikroginon do nedelje, a u utorak je prvo vađenje krvi. Tako je bilo meni.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 21:56:18
|
|
|
|
jeca_sale
|
Xexexe pomesala sam sa nekim, neko pije isto kao ja sve. To je valjda za secer, za insulin, nemam pojma. Tako je i nama sigurno. Sve ide isto, moracu da vratim temu nazad da ponovo procitam, ti se Nexy sve pisala...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.3.2016 22:09:20
|
|
|
|
Nataly75
|
Opusteno Nexy,to je to!!!Ne opterecuj se vise i ne strepi,sad uzivaaaaaj.Da,do nedelje pijemo Microgynon i javljamo se prvog dana ciklusa,sto je skoro nemoguce,jer treba stici do Nisa najkasnije do 13h,tako da cemo verovatno da krenemo sa stimulacijom od drugog dana.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.3.2016 9:18:56
|
|
|
|
Vesna.
|
Nexy to je to. Opusti se. Javi cim budu rezultati :) I znas li mozda jel mršavim zenama hoce da ubace više embriona??
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.3.2016 10:03:27
|
|
|
|
Nexy83
|
Javljam večeras čim uzmem! Draga Vesna ne brini, vraćaju. Ovoj mršavici kod mene vratili tri, isto tako i ovim debeljucama. U zavisnosti od kvaliteta, svakoj predlože, a na tebi i mužu je da odlučite. Nekima su jedan, jer im se samo jedan oplodio. Nekima dva, ali većinom tri. Ja sam tražila tri, pa šta bude. Mada su nas upozorili da ako se sva tri prime, jedan moraju da odstrane, zbog rizika. Ali ja reskirah, pa sad videćemo. Ne sekiraj se! Koliko ti iznosi bmi Vesna?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.3.2016 14:58:16
|
|
|
|
Vesna.
|
BMI mi je 18, hvala ti bas sam brinula....
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 10.3.2016 15:14:58
|
|
|
|
*Maki*
|
Zenskice zelim vam svu srecu ovog sveta! Naxy koji ti je dr radio vto? Vesna koliko si kg? Ako ti je za utehu draga ja sam sa 46 krenula u postupak i bila je uspesna tog januara 2013 god. Imam blizance. U toku trudnoce sam se ugojila do 63kg. Druga trudnoca se desila brzo posle samo 10 meseci od njihovog rodjenja, krenula sa 51 i opet do 63. Dace Bog da zatrudnis i lako ces gurati kroz trudnocu. Inace mi niko nikada nije rekao ili pravio problem da ne mogu da radim vto zato sto sam mrsava niti to ima veze sa zatrudnjivanjem. Ljubim vas puno <3
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 10.3.2016 18:02:53
|
|
|
|
Vesna.
|
Draga Maki, da su ti zivi i zdravi sto godina :) "Ako mi veruješ čini mi se da u zivotu nisam čula lepšu rečenicu od ove što si mi napisala :))) I ja imam 46kg, imala sam skoro 50, ali sada posle lapaarskopije sam dosta smrsala. Znaci drugi put je bilo prirodno? I meni je stalno u glavi kako cu posle vto ostati nekad prirodno, jer su mi ostavili jedan jajovod. Hvala od <3... Brinem se sto nam nema Nexy da se javi, trebala je da ponovi betu, nadam se da je sve ok.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 10.3.2016 20:37:27
|
|
|
|
Cvetni
|
I ja se pitam sto nema Nexy da se javi, nadam se da je sve u redu pa uziva.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?