Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 19:40:45
|
|
|
|
Nataly75
|
Devojcice,devojke,zene....pozdrav od mene.Pratim forum vec duze vreme ali sam se tek sad aktivirala.Neke od vas cu vrlo brzo upoznati jer sam i ja u martovskoj grupi,tacnije 17-og marta krecem sa kracom semom.Nadam se da nisu nista promenili i pomerili,ne bih to podnela,ja sam na konsultacijama bila jos krajem oktobra.Bas se oteglo...Pripremam se psihicki,opterecuje me stan jer niko nece da izda na mesec dana.Jeco,kako si ti nasla stan,videh da je bila frka i tebi.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 19:45:25
|
|
|
|
jeca_sale
|
Neka je sa srecom, verovatno cemo se upoznati , brdo agencija i oglasa sam pozvala, agencije ispod 6 meseci nece da cuju, a ovako oglasi, ili su mi kratko kazali ne, neodgovara, ili tek od 1.aprila slobodn. Jedino je ovo sto sam nasla cak i blizu bolnice 200esa svim troskovima.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 19:47:23
|
|
|
|
jeca_sale
|
Nije savrseno, ali prezivecu , odnosno nije onako kako sam zamisljala
< Poruku je uredio jeca_sale -- 6.3.2016 19:48:54 >
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 19:51:10
|
|
|
|
Nataly75
|
Strasno!!!Ja sam cak razmisljala i o hostelu ali su preskupi a oni koji imaju pristojnije cene imaju zajednicko kupatilo tako da to ne dolazi u obzir.Zaduzila sam i neke ljude da mi pojure nesto pa cemo videti.Koliko sam se raspitala najlakse je naci smestaj u Niskoj banji ali to je bas daleko.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 19:53:12
|
|
|
|
Nataly75
|
Sta je tu je.....neka te to ne opterecuje.Srecno sutra!!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 20:11:27
|
|
|
|
17 joka
|
Devojke -zene puno srece i uspeha
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 20:58:55
|
|
|
|
jeca_sale
|
Veruj mi i ja sam razmisljala o hostelima, ali kako kazes dosta je skupo, ma sta je tu je. Neka samo bude uspesno. Hvala, i vama devojke puno srece
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 21:40:42
|
|
|
|
Nexy83
|
Jecasale sutra, tj prvog dana vas ne pregledaju, ne brini. Dr ni ne vidiš. Barem mi nismo. Prvo vam uzmu spermokulturu i tvoje briseve, onda sve ostalo. Uglavnom se sređuje papirologija. I u jedan je bockanje. Tako je bilo u mojoj grupi. Sa srećom vam bilo sutra devojkeee! I vama iz kraće šeme kasnije. Ja, trenutno, ne znam za sebe, i kako ću noć da preživim. Danas sam bila super, vesela, ali sada mi je neka trema ogromna. Od celog postupka, ovo mi je sada najgore. Pozz svima! I srećnoooo!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 21:48:54
|
|
|
|
jeca_sale
|
Nexy samo misli pozitivno bice sve super verujem . Ne mogu da znam kako ti je ali mogu da pretpostavim, ja sinoc oka nisam sklopila, izgleda i veceras ce tako da bude. Izvini gnjavim te, a ja sutra jel trebam da nosim sve one stare analize ili samo ovo novo brisevi i spermokultura? A krvnu sliku, koagulaciju, krvnu grupu?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 21:57:29
|
|
|
|
Cvetni
|
El samo treba od briseva vaginalni i cervikalni ili treba da se ponovi na microplazmu hlamidiju kao sto smo nosili na konsultaciju
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 21:58:53
|
|
|
|
Cvetni
|
Nexy zelim ti puno srece sutra pa da javis radosne vesti.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 23:05:18
|
|
|
|
Nexy83
|
Cvetni samo vaginalni i cetvikalni! Ne radiš ureaplazmu, micoplazmu i hlamidiju. Jecasale sve ovo novo što ti je dato da uradiš sada nosiš i plus sve one stare analize sa drugostepene komisije! SVE uzimaju. I posle svega, tj transfera vraćaju ti samo krvnu grupu, ostalo ostaje kod njih. Hvala na lepim željama. Ja se nadam da će sutra biti sve ok. :-D
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 23:08:33
|
|
|
|
jeca_sale
|
Nexy jel si ti dala originale ili fotokopije?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 23:21:48
|
|
|
|
Nexy83
|
Originale smo davale.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.3.2016 23:51:10
|
|
|
|
jeca_sale
|
Ok hvala Nexy, ne brinem za ostale analize neka uzmu, ali imam otpusnu listu od hsg-a, pa to ne bih dala original, ali nema veze, kako mora. Laku noc, i puno srece sutra ....
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 0:17:05
|
|
|
|
Nexy83
|
Pitaj slobodno za to, pa daj kopiju. Sestre su super. Ne verujem da će ti praviti problem. Laku noć i tebi! Odmori se, i od sutra hrabro u pobedu ka plemenitom cilju!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 8:11:18
|
|
|
|
Nataly75
|
Nexy,osecam da je danas dan za jednu veeeeeliku betu Obraduj nas veceras!!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 8:53:29
|
|
|
|
Eveline
|
Nexy srecno danas, obraduj nas sto pre! Jeco pisi kako je bilo, Nataly ti i ja cemo zajedno u pobede 17. da se pridruzimo Jeci! Divno drustvance
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 14:40:23
|
|
|
|
jeca_sale
|
Devojke ja primila prvu bocku, nista strasno . Krenula sam, sad samo polako.... Nexy drzimo palceve!!! Devojke cekam vas sledece nedelje....
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 14:44:39
|
|
|
|
Eveline
|
Jeco kako je bilo? Sta su ti rekli, jer si dobila jos neke lekove sa strane da pijes?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 17:17:23
|
|
|
|
jeca_sale
|
Nista drugo nisam dobila. Ista terapija, mikroginon do 13og, od danas diferelin bocke mislim da se tako zovu. Nista strasno, sve isto kao sto je Nexy kazala....
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 18:48:45
|
|
|
|
Nexy83
|
Ženskice beta je POZITIVNAAA! U sredu opet vadim krv, ako se lepo duplira, to je to! Jedva dočekah. Moja dr kaže da je super vrednost! Sutra zovem Niš, da javim. Za sada od nas sedam, tri negativne i četiri pozitivne! I vama svima želim istooooo visoku betu! Beta 58,3 (ili 583) u zavisnosti od mernih jedinica.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 18:52:22
|
|
|
|
jeca_sale
|
Jupi Nexyyyyy neka je sa srecom, cekala sam da se javis sa divnim vestima. Samo da znas kako mi je srce lupalo dok sam otvarala poruku. Mnogo sam srecna zbog tebe, mnogo mi je dragoooooo.....
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 18:53:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nexy, mnogo mi je drago zbog tebe!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.3.2016 19:09:48
|
|
|
|
zece
|
Nexy cestitamm
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?