Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 12.3.2015 13:51:12
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: majared A kada mi mm posle kaze - jos bi bolje bilo da smo mogli jedno sat, da da se mazimo i ljubimo, pa jos da smo sami kuci. Ma daaaaa, onda ne bi imao seks nikad majo tako je i kod nas! Niste jedini a dešavalo se naročito u poslednjih godinu dana da mi uopšte nije do seksa. U stvari kad malo bolje razmislim veći deo vremena mi uopšte nije bilo do seksa. Hronično sam preumorna i nenaspavana ALisituaija se menja na bolje!
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 12.3.2015 13:56:59
|
|
|
|
degu
|
nikad to moze samo da me okrepi
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 12.3.2015 14:02:45
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: degu nikad to moze samo da me okrepi nisam ni sumljala u tebe
< Poruku je uredio MakiJ -- 12.3.2015 14:08:39 >
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 9.12.2015 2:48:43
|
|
|
|
bojana92
|
nikad :d
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 9.12.2015 7:12:51
|
|
|
|
m2m2
|
Iskreno, ima i takvih dana.
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 9.12.2015 14:49:15
|
|
|
|
Kata90
|
Naravno,desava se.....ali radi mira u kući se mora
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 9.12.2015 17:05:30
|
|
|
|
Torbica
|
Da, cesto padnem mrtva uvece
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 14.12.2015 15:55:24
|
|
|
|
soni
|
meni u zadnje vreme bas mrsko..umorna sam..i debela :D
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 14.12.2015 18:41:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Skoro uvek mi je mrsko Ja bi to na brzaka, op cup i gotovo, a mm bi da to traje.
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 14.12.2015 19:58:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Da, cesto padnem mrtva uvece O daaa... i onda kad gospodin pocne da kuka , samo mu kazem da mi malo vise pomaze ne bih bila toliko umorna
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 14.12.2015 23:37:04
|
|
|
|
bojana92
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Skoro uvek mi je mrsko Ja bi to na brzaka, op cup i gotovo, a mm bi da to traje. KOd nas je obrnuto...
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 14.12.2015 23:39:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Kada sam previše umorna bude mi mrsko,ali to je retko znači obično mi nije mrsko
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 15.12.2015 7:58:56
|
|
|
|
tekilica
|
Nikad mi nije mrsko :) Umor je jedno, ali ovo je drugo pitanje. Da kucnem u drvo, njemu bar nikad nije mrsko i nikad nije umoran, tako da... Citala sam skoro horoskop i kaze da su nasa dva znaka potpuno suprotna, u fazonu, NE, NIKAKO. Izmedju ostalog, pise da nam se seksualne zelje uvek javljaju u razlicito vreme :)
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 0:34:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Posle prvog deteta sam bila kao i pre deteta, vrlo orna, cak sam ja njega jurila kada dodje umoran sa posla... Od druge bebe, za pet meseci smo pet puta... Nije da mi je toliko mrsko koliko sam mrtva kad uspemo obe da uspavamo... A nekad kad bih ja, on vec hrce tako da... Nadam se kad deca malo porastu bice lakse
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 9:35:07
|
|
|
|
nikiteki
|
Jeste ali m nikad nije mrsko on bi stalno
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 12:00:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni mom muzu nikad nije mrsko. Meni se desi da sam umorna i da me baaas mrzi.
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 12:18:09
|
|
|
|
vocicana
|
Imala sam faze i faze, ali sto se tice ovog sada stanja, onako, u 4 i 5 i u 6-om mesecu sam htela a sada ne, sada bi samo ako mnmoze ovaj mesec da prodje sto pre da se ispumpam. MM i ja smo kompatibilni, uzivam u sexu, nije mi se desilo da nesto bas nisam orna, on je ok i to se sve nekako spontano desava, iako sam znala da budem tolikoooo umorna posle trece smene i sl. Navijam da nadoknadimo ovo vreme posle porodjaja, zeljna sam mazenja bez namestanja i zuljanja.
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 12:27:43
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jaoj, gde nabasah na ovu temu. Bas mi se sinoc muz naljutio.
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 13:00:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mali misu, znaci ne volis predigru . J A ja je volim vise nego sex. Jeste mi mrsko ono posle porodjaja, kao sad, osecaj kao da gubis nevinost..
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 14:33:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja volim predigru. Sanjalice, za malo i moj da se naljuti
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 15:18:59
|
|
|
|
emicaa
|
Nije mi mrsko inače ali sad u ovoj trudnoći zatim nemam apsolutno nikakvu želju,mm me razumije pa ne navaljuje,samo zavija oko mene kao gladan vuk
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 18:58:17
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Sanjalice, za malo i moj da se naljuti Veceras me nece biti na RR. Moram da se iskupim coveku za juce
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 19:40:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, imas opravdano Emice, u ovoj trudnoći ni ja nemam neku zelju, bas slabu.
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 22:17:29
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam obe trudnoce imala zelju za zeljom... cak u osmom sam ga jednom napala on vise nije smeo da ne povredi bebu... Sada on napada ali dzabe, dok uspavam jednu, drugu i ja se uspavam... a kada on nije kuci spavaju obe svojevoljno
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 8.3.2016 22:28:47
|
|
|
|
aleksandrici
|
Hahahahhaa,kako si dobra.Slatko si me nasmejala!Da i meni je ponekad loše,ne želim,ne prija!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?