Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.2.2016 16:11:30
|
|
|
|
Maraj
|
Ja nisam dobila jos uvek evo 4 meseca i par dana od porodjaja. Da l ima veze sto su lohije trajale 60 dana.... inace dojim i dalje
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.2.2016 5:38:50
|
|
|
|
branki*
|
Maraj,boka ima godinu dana i ja jos nisam dobila,isto dojim.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.2.2016 14:44:56
|
|
|
|
Maraj
|
Mame meni jutros braonkasto na vešu....to je sve A izgleda mi kao da ce da krene. Mulja mi se po stomaku. da l bi smela nesto da popijem protiv bolova posto dojim?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.2.2016 15:01:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Smes paracetamol. A meni je dr rekla da sme i brufen dok se doji,mada sam ja izbegavala.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.2.2016 18:16:42
|
|
|
|
Anoniman
|
evo ja prvu dobih 4.2 bila je bas obilna, krvarenje stalo 8.2. i od 17.2 opet imam neko krvarenje prva dva dana po malo, a danas dovoljno da potpopi ceo dnevni ulozak, ovo mi se sa Unom nije desavalo
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.2.2016 18:19:40
|
|
|
|
Maraj
|
Poh um...bas bezveze. Ja jos nista , al me dobro "mulja" u stomaku vec par dana
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.2.2016 18:22:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Bas me nervira, a isto ovo mi se desavalo kada je N bila u bolnici, 3, 4 dana, po vrlo malo pe nego sto je stigao prvi pravi ciklus! Moguce je da ce i kod tebe da krene, ili ce da te muci tako nekoliko dana pre nego sto ne stigne
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.2.2016 18:43:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Porodila sam se 21.9.2015, krvarenje trajalo 40 dana, dakle do kraja oktobra, ciklus dobila odmah 19.11.2015,pa 19.12.2015. I tako svakog meseca regularno, a dojila sam četiri ipo meseca. U mom slučaju dojenje i hormoni koji se liče tokom dojenja nisu imali veze sa ciklusom.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.2.2016 18:52:33
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi ti si od ulozaka odmarala samo u trudnoci
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.2.2016 18:54:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Čak ni tada nisam, celu trudnoću sam koristila utrogestan, tri puta dnevno do šestog meseca, pa dva puta pa jednom, tako da nisam ni tada.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 8:34:27
|
|
|
|
vocicana
|
Devojke iamm jedno pitanje. Zanima me kod zena koje su imale bolne cikluse(raspadala sam se svaki put i pila po 2gr i 400 mg brufena u toku 24h), da li se nesto promenilo, imate li bolove i dalje, manje, jace, da li se ciklus skratio, produzio? Sve me zanima. I meni se Suzi cini da ce jedini period odmora od ulozaka biti , a vrlo brzo ce sve doci na staro. Hvala
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 8:38:52
|
|
|
|
bebilule
|
Voci, ja sam cesto zavrsavala u hitnoj. Bolovi, groznica, dijareja, povracanje.... S godinama je bilo lakse, ali opet uz tablete. Sad dobijem i ne osjetim . Ali to je individualno, nekima ni porodjaj nije nista promijenio. Meni eto jeste.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 8:44:41
|
|
|
|
vocicana
|
Jako bi volela da se tajciklus pojavi na vreme, naravno, samo da ne bude bolan u onoj meri kakav je bio pre trudnoce, veruj mi, prva tri dana pila sam doze Brufena koje sam navela gore, prva tri dana, na svaka 4 sata, nije sansi bilo da izdrzim, kako sam se raspadala, najvise sam mrzela kada me strefi nocu u trecoj smeni ili jos gore prva smena koja je "najprometnija', A JA UJEDAM, MESTA NEMAM, niti mogu da sednem za racunar da radim administraciju, niti mogu da zbrrinjavam pacijente jer mi je svaki napor fizicke prirode i pored analgetika zadavao stravicne raspadajuce bolove. Hvala Lule
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 8:54:27
|
|
|
|
MishMash
|
Ja sam imala takođe bolne menstruacije, a nakon porođaja je bila skroz druga priča. Dan pre nego što dobijem me je bolela glava i to je to. Nikakvi grečevi, migrene, čak mi nije ni bilo više ni tako obilno. I drugarice koje imaju klince, kažu da ni njih ne boli više kao nekad. Tako da vocicana nemaš brige
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 9:00:44
|
|
|
|
vocicana
|
Dace bog, ono su bile nocne more pre trudnoce, a posebno u klratkim ciklusima po 20-tak dana, ne znam kako zeludac imam jos uvek posle toliko ispijenih tableta
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 9:01:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam taj baksuz sto je i dalje boli stomak. Pre ciklusa mi idu cesto i glavabolje.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 9:16:30
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ja sam taj baksuz sto je i dalje boli stomak. Pre ciklusa mi idu cesto i glavabolje. isto! i svih 7 dana me boli glava
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 9:53:25
|
|
|
|
Maraj
|
Ja da se upisem da i dalje nisam dobijala posle lohija.... jednom sam s samo nesto iznervirala pre mesec dana i pojavi mi se braonkasta tufna na vesu i to je to....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 10:11:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I meni su mens jako bolne, i pre porođaja i posle. Mozda se nesto promeni posle drugog porodjaja.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 10:23:27
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Posle prvog porodjaja bas mi se ciklus doveo u red, dobijala tacna na 28 dana, nisu bile bolne. Sada posle drugog se vratilo na staro. Dobijem na 32 dan, traje 5-6 dana, a bolovi su strasni. I stomak i glava da eksplodira.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 11:20:49
|
|
|
|
Animsaj9
|
i ja da se upisem da jos nisam dobila ...proslo je dva meseca
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 12:52:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama evo ja prvu dobih 4.2 bila je bas obilna, krvarenje stalo 8.2. i od 17.2 opet imam neko krvarenje prva dva dana po malo, a danas dovoljno da potpopi ceo dnevni ulozak, ovo mi se sa Unom nije desavalo ja cekam sledecu
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 12:53:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Meni su menstruacije bile bolne i pre porođaja i sada su, ne znam da li ima veze što sam pogođena carskim rezom. Moja rođena sestra je pre porođaja imala užasno bolne menstruacije, svaki mesec je išla na infuziju i inekcije, posle porođaja nije osećala bi "b" od bola, bukvalno samo vidi da je dobila.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 13:19:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da nema veze sa carskim. Moja mama se poradjala prirodno (oba puta) i isto su joj bolne i pre trudnoća i posle.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.3.2016 17:54:06
|
|
|
|
Animsaj9
|
Suzi i ja mislim da nema veze sa cr
|
|
|
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....