Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.6.2016 23:39:47
|
|
|
|
superm
|
I posle dva sumnjiva dobitka ipak nisam još uvek dobila. Prošlo je skoro 9 meseci.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.6.2016 5:57:30
|
|
|
|
vocicana
|
Dobila i drugi ciklus posle porodjaj, 26 dana nakon prvog. Ako tako bude bilo i ubuduce, bicu srecna, dok sam bila fit sa hormonima, tako je dolazila na 26 dana.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.6.2016 8:09:36
|
|
|
|
isidora88
|
Ja jos nisam dobila, ne dojim vise. Posle prvog porodjaja sam dobila tek u oktobru, tad sam imala grozan odliv nadam se da ovaj put necu imati tako
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.6.2016 8:26:20
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Ja jos nisam dobila, ne dojim vise. Posle prvog porodjaja sam dobila tek u oktobru, tad sam imala grozan odliv nadam se da ovaj put necu imati tako Trebalo bi da dobijes u roku od mesec dana ako si prestala da dojis tako je meni bilo s Tomom. meni je evo vec 4 ciklus redovan.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.6.2016 11:40:16
|
|
|
|
isidora88
|
Serpi ja sam Mateju dojila samo mesec ipo dana i dpbila tek posle 10 meseci.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.6.2016 12:08:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja bas imam odliv, menjam ulozak na sat... Nije Serpi to pravilo..neko pre, a neko kasnije...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.6.2016 18:35:26
|
|
|
|
superm
|
I...konačno, posle skoro 9 meseci, došla je! Ako, bolje sa njom nego bez
< Poruku je uredio superm -- 17.6.2016 18:43:20 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.6.2016 23:06:37
|
|
|
|
superm
|
Jao žene pomoć! Dobila juče, danas a posebno večeras puno krvarim. Čak sam oset_ila i neki kao pritisak u temenu glave. Ceo dan sam malaksala ma užas. Popila sam jutros i malopre C vitamin. Da li je ovo ok? Posle 1. i 2. porođaja nije bilo ovako.
< Poruku je uredio superm -- 18.6.2016 23:07:36 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.6.2016 23:20:33
|
|
|
|
serpica
|
Superm ne brini normalno je cak i odliv,ja inace imam jake i obilne M ali mi je ova sad posle zadnjeg porodjaja bas bila obilna,ispadali su ugrusci prva tri dana,ja koristim tampon pa deeebeo sloj vate pa nocni ulozak i sve to bude puno za dva sata. Samo dok se ocisti i bice ok,ja sam imala i vrtoglavice i nesvestice zbog tog obilnog krvarenja ali se brzo zavrsilo.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.6.2016 23:30:43
|
|
|
|
superm
|
Hvala ti Šerpi, sestro po ludosti i hrabrosti!
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.6.2016 23:39:39
|
|
|
|
choopa choops
|
superm, normalno je! meni su inače normalne menstruacije, ali su miposlije porođaja uvijek bile obilne. Prvi dan bude jako slabo krvarenje, rozikasto, a drugi i treći odlivi! bukvalno sam maxi uloške mijenjala na dva sata plafon. Sad, nakon godinu i kusur, mi se polako počinje vraćat opet u normalu. Jedi dobro, pij vitamine, mislim da je to sve OK. Edit: A ja sam nekako podsvjesno i voljela da je tako, kao mislim da se tako bolje očisti materica
< Poruku je uredio choopa choops -- 18.6.2016 23:40:49 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.6.2016 23:43:47
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: superm Hvala ti Šerpi, sestro po ludosti i hrabrosti! Nema na cemu generacijo secam se tvojih reci ko juce da bese..tad se po prvi put pomislih dal sam matora za ovo sto radim majku mu poljubim...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.6.2016 23:48:44
|
|
|
|
superm
|
Ne sećam se...šta sam to rekla? Nadam se da nije ništa ružno. Nisam sklona nepromišljenim izjavama. Hvala Choopo!
< Poruku je uredio superm -- 18.6.2016 23:49:33 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.6.2016 6:15:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
I meni je sada bila dosta obilnija M nego inace...i pred ciklus sam bila nervozna i sklona promenama raspolozenja.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.6.2016 7:41:43
|
|
|
|
isidora88
|
Ja cu odlepiti. Pre par dana mi se pojavilo neko svetlo crveno krvarenje tj.kao niti krvi, tacka bukvalno kad sam se obrisala, boleo me stomak mialila sam dobicu, medjutim nista, juce opet isti slucaj. Nadam se da nisam trudna
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.6.2016 7:43:09
|
|
|
|
vocicana
|
Prvi ciklus posle trudnoce, dosao je 32-gi dan, toliko sam krvarila da je to bilo strasno, 9 dana je trajalo, dva sata je mnogo bilo da ne odem na zamenu. Sada drugi ciklus druga prica, 5 dana i cao. Hvala bogu samo sto me stomak ne boli. Jako sam razdrazljiva i uzasna pre ciklusa. Razumemmmmm...
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 31.8.2016 9:14:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stigla vestica! Poslednju sam imala 30.08.2015. i dobila jutros. Otprilike tako mi je bilo i sa sinom, poslednju imala 18.02. sledecu dobila 20.02. sledeće godine.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.10.2016 21:51:33
|
|
|
|
Animsaj9
|
sad ce 9 meseci od porodjaja, nema je jos uvek...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.10.2016 21:54:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaooo blago tebiii meni sva tri puta odmah posle 40 dana, nakon lohija
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.10.2016 22:06:13
|
|
|
|
Animsaj9
|
i ja sam bar zbog toga srecna, curi mleko jos da curim dole gde bi mi bio kraj... sreca sad se mleko stabilizovalo nema vise tih momenata da nadodje, al neka jos koji mesec ne mora ni ona bas mi je lepo poslednja je bila 27.3.'15
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.10.2016 22:42:53
|
|
|
|
Khaleesi
|
Uzivaj animisaj dok nemas Ja 9 mes po porodjaju nisam dobila a onda sam dobijala na 45 dana... prvo sam se iscimala da nisam trudna a ono poremetlo mi se sve al dobro bar znam da kasni
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.11.2016 19:21:12
|
|
|
|
emicaa
|
Dobih i ja,4 mjeseca posle poroda.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 5.3.2017 16:56:03
|
|
|
|
degu
|
Ja dobila tacno 2 meseca posle porodjaja, nije bas morala da zuri. Sad odmah trece
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 5.3.2017 17:02:21
|
|
|
|
krin 40
|
Ja posle obe trudnoće nisam dobijala sve dok sam dojila(10-11 meseci).Praktično sam zaboraviljala kako veštica izgleda.😃
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 5.3.2017 17:16:12
|
|
|
|
degu
|
E i ja sam to ocekivala. Prvi put mislim posle 7 meseci da sam dobila, sad je bas pozurila.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?