Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2016 10:35:36
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Rosita I ja sam pocela sa Murakamijem, Norveska suma. Jako mi se dopada Zbog tolikih preporuka mm mi kupio za rodjendan
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.2.2016 23:18:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Otkrila sam jednu švedsku spisateljicu Katarinu Mazeti, piše romane jasne i realne, duhovite, onako, progutaju se brzo ali nikako nisu lako štivo. Vrede!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 16:14:12
|
|
|
|
emicaa
|
Dobih juče od drugarice tri knjige na čitanje,izmedju ostalih i ringišpil,e sad jel čitao iko to čudo.Ne znam da li da počinjem,ne zvuči mi obećavajuće
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 16:23:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice meni se svidjaju sve njene knjig.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 17:07:49
|
|
|
|
jess021
|
Emice, sto ti ne zvuci obecavajuce?! Meni je Ringispil dvan, a i ostale njene knjige.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 17:28:29
|
|
|
|
emicaa
|
Pa nemam pojma,nisam čitala nijednu njenu knjigu,nekako mi djeluje kao neko ko piše neke njanjave knjige
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 18:44:41
|
|
|
|
nata11
|
Pa dobro nisu lose ali nije ni toliko wooow Nije bas nesto ekstra novo i nevidjeno
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 18:49:10
|
|
|
|
unmidemi
|
Iluzionista :-)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 13:28:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, nije losa knjiga. Ako imas vremena, procitaj.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 13:39:04
|
|
|
|
superm
|
Pričate o Jeleni Alimpić? Ima moja mama Ringišpil i još neku...dakle sviđa vam se? Ja još ništa od nje nisam čitala.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 15:43:53
|
|
|
|
jess021
|
Superm, da o njoj. Ja sam citala Ringispil, Pismo gospodje Vilme i Poslednje prolece u Parizu. Nisam kompetentna da sudim da li je kvalitetan pisac ili ne, ali meni je uspela da priblizi knjige i likove da sam danima posle razmisljala o njima.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 15:50:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Slazem se sa jess. Knjiga koju nikada necu zaboraviti je Slika Dorijana Greja. Citala je pre šesnaest godina prvi put.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 16:07:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja još ništa od Jelene nisam čitala,vreme mi je da počnem Sada završavam "Vitez od Armantala" od A. Dime...a pre njega sam čitala "Osluškivanje srca " od Jan Filip Zendker i oduševila sam se sa tom knjigom,i za nju bih dala preporuku
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 16:44:55
|
|
|
|
emicaa
|
Trenutno čitam Molitva moje majke,juče počela.Kad završim nju počinjem Ringišpil
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 1:09:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Moram potražiti Ringispil,mora da je dobra
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 11:14:54
|
|
|
|
BubaBubica
|
Nisam našla drugu temu, možda nije problem da pitam u ovoj, koju knjigu bi ste preporučile za moje devojke koje zbog bebe koje čekamo sve više zapitkuju odakle se tu stvorila i odakle će da izađe, a ja ne umem da objasnim već se sva zapetljam pa me i ne slušaju jer ništa ne razumeju Ovako preko knjige bi im lakše objasnila. STarija ima 6 godina a mlađa 4.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 12:28:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Danas sam se setila knjige Pijanista, Vladislava Spilmana. Bas sam je davno citala i ostala mi je jedna od omiljenih. Uzecu je ovih dana iz biblioteke ponovo da je procitam. Radjen je i film. Tezak je kao i knjiga.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 12:42:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
Molim moderatore ili nekoga ko zna za koju je ovo temu moje pitanje, ja stvarno nisam našla temu a treba mi odgovor.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 13:04:06
|
|
|
|
emicaa
|
klik Bubi pokušaj ovde
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 13:16:50
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: emicaa klik Bubi pokušaj ovde Hvala Emice
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 15:11:57
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Danas sam se setila knjige Pijanista, Vladislava Spilmana. Bas sam je davno citala i ostala mi je jedna od omiljenih. Uzecu je ovih dana iz biblioteke ponovo da je procitam. Radjen je i film. Tezak je kao i knjiga. Aaaaa to je fenomenalna knjiga. Teska i prelepa.
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 15:21:09
|
|
|
|
Animsaj9
|
vesna dedic , cuvaj me
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 15:23:40
|
|
|
|
vocicana
|
Jedna od omiljenih knjiga je i "Dovoljan razlog" od Marije Jovanovic, ako ste u prilici obavezno je procitajte, dobila sam je od kolektiv za rodjendan, odusevila sam se .
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.