|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
6.2.2016 14:37:24   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jess, pa išle su dve epizode, jedna za drugom. Sutradan je bila repriza. Meni su i Molder i Skali ok, jbg, bilo bi čudno da nisu ostarili user posted image jedino mi je ona nekako sva smirena, kao da je na bensedinu user posted image Molder nije nikakav lepotan, naprotiv, ali ima neki šmek user posted image

Ja mislim da je premijera utorkom, a narednog ponedeljka repriza, tako da su jedna za drugom bile u ponedeljak repriza od prethodne nedelje (prva epizoda), pa sutradan u utorak je bila druga epizoda, ako me razumete user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1251
6.2.2016 14:38:55   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Molder je mnoooogooo ostario. Nije mi više tako dobar. Skali sam gledala u par drugih i ona se stesala i doterala. Ona mi je super.

Meni je više ostarila Skali, verovatno zato što je i smršala, pa joj lice staračko, a moguće da je imala i neka zatezanja, nekako joj fali mimike.

Molder mi i dalje koliko toliko dobro izgleda, kao i ranije :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1252
7.2.2016 13:22:40   
Anarunika
Joj i ja pratim Dosije X. prošla epizoda e bila hit,kao neka parodija na samu seriju. Ostarili su oboje,ali Skali je lepša nego ranije. Mislim da je tu malo radio i nož,ali ako važno da smo lepi user posted image .A Molder....ovo mu je uloga za vjek i vjekova.

Vidim da pišete o terminima serija. Na foxu ,utorkom u 22h. Prvi utorak su dali dev epizode a prošli utorak jednu. Reprize su sredom čini mi se negde posle podneva,pa onda ima i vikendom,evo danas bilo i prepodne i malo kasnije dve različite... Ima šest komada sve ukupno.

< Poruku je uredio Anarunika -- 7.2.2016 13:24:17 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1253
17.2.2016 13:11:36   
emicaa
Znate li neku stranicu za gledanje serija,imam jednu i od svih serija samo po par epizoda.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 1254
17.2.2016 16:42:08   
Vatrena
http://www.movtex.net/

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1255
19.2.2016 20:23:01   
Ana RR
Tek sad vidim da su izašle dve epizode iz druge sezone How to get away with murder user posted image Večeras znam šta ću raditi, taman mm izlazi user posted image A treća sezona tek od septembra.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Vatrena)
Direktna veza do poruke: 1256
19.2.2016 20:49:05   
jess021
Ana, zar nismo gledli drugu sezonu?!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1257
19.2.2016 20:57:31   
milicicak
Hihihi, i mm i ja smo se navukli na HTGAWM user posted image ostanemo zblanuti posle svake epizode user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1258
19.2.2016 21:04:11   
Ana RR
Jass, nije se završila, odjednom su prekinuli. Vidim na Kodiju dve nove, ne znam da li će biti još neka u ovoj sezoni.

Milicicak, svaka epizoda je priča za sebe user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1259
19.2.2016 21:10:38   
pipi_coco
I ja sam se navukla na tu seriju, doooobra pravo user posted image

Osim nje pratim i The big bang theory i Greys anatomy.

A Game of Thrones pocinje ponovo 24,04. taman meni za rodjendan user posted image user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1260
19.2.2016 23:48:38   
Ana RR
Ludilo od serije user posted image odgledala i ima još (pošto se originalno daje na kanadskom ctv kanalu ide na kraju najava za sledeću epizodu).

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1261
20.2.2016 8:46:27   
Trcosava
Evo rešila sam da vam ispišem koje su sve serije kod mene u folderu (neke, tačnije većina su u pauzama između sezona)
Ready to be shocked? user posted image
Agent Carter
Arrow
Bones
Castle
Criminal minds
Da Vinicis deamons
Dark matter
Dominion
GoT
Grimm
Jessica Jones
Legends
Legends of Tomorrow
NCISLA
Once upon a time
Outlander
Penny Dreadfull
Shield
Sleepy Hollow
The 100
The Blacklist
The Fall
The Flash
The Last Ship
The Originals

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1262
20.2.2016 10:56:34   
emicaa
Trćo koja je sad aktuelna sezona criminal minds i bones,skroz sam zapustila gledanje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1263
20.2.2016 11:06:09   
nata11
Ja ispratim po koju Bones super je samo ne uspem uvek da odgledam.
Greys anatomy mi se nesvodja vise nije to to user posted image
Ostale "moderne"ne pratim. Volim serije koje su bar malo realne.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1264
20.2.2016 11:16:25   
Anarunika
Trco ti si baš fan serija.
Kako vam se sviđa serija "Kako sam upoznao vašu majku" i "Moderna porodica". Meni su te dve sad pod obavezno da se malo oraspoložim u toku ovih tmurnih dana. Moderna porodica me je prvo nervirala a sad umirem od smeha!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1265
20.2.2016 11:24:16   
milicicak
Meni je Moderna porodica super, i stare i nove epizode. Sa Trcinog spiska sve Dark matter izgleda zanimljivo. GoT necu da gledam iz principa :)

Direktna veza do poruke: 1266
20.2.2016 11:25:59   
nata11
Ja Modern family sve odgledala i opet gledam reprize gde god da naletim. How I met your mother me je brzo smorila.

Direktna veza do poruke: 1267
20.2.2016 14:34:39   
emicaa
How i met your mother obožavam,ne znam koliko sam je do sad puta odgledala i uvjek je mogu gledati.Šteta što je gotovo.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1268
20.2.2016 15:05:43   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Trćo koja je sad aktuelna sezona criminal minds i bones,skroz sam zapustila gledanje.

Obe su 11 user posted image

Nato, meni je realnosti dosta, serija je za to da me oraspoloži.

Gledali smo i Spartakusa, ali nije bilo to to kad su glumce promenili (glavni umro, neka je otišla)

Mogli su spartakusa da iskoriste i nastave seriju o Cezaru, recimo...

Gledali smo do ne znam koje sezone Homeland, ali mi onaj glumac, a i glumice išli na živce pa sam to batalila.

Haven sam pratila, ali to se završilo user posted image

Ove komedije ne gledam. Nekad bacim pogled na Bigbangs

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1269
20.2.2016 18:04:48   
Anarunika
A gde na netu mogu da skinem nove sezone ovih humorističkih serija? Ja samo na foxu gledam.

I ko je na kraju majka tedove dece,može li mi neko reći?

< Poruku je uredio Anarunika -- 20.2.2016 18:10:41 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1270
20.2.2016 20:47:50   
jess021
Anarunika, jel stvarno hoces da ti otkrijem? Nemoj posle reci da nisi pitala.
Jedna devojka sto ju je upoznao na svadbi, mislim kod Robin i Barnija, ali je ona posle umrla.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 1271
21.2.2016 9:13:44   
emicaa
Juče sam na nekoj stranici gledala Big bang i u sred sezone nema više eizoda,samo do 16 a ima ih 22,sae moram iskopati i ostatak.
Sutra bih mogla početi sa kriminalnim umovima,fale mi psihopate user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1272
21.2.2016 20:45:32   
nata11

IZVORNA PORUKA: Anarunika

A gde na netu mogu da skinem nove sezone ovih humorističkih serija? Ja samo na foxu gledam.

I ko je na kraju majka tedove dece,može li mi neko reći?

Ja gledam na pop corn.

Direktna veza do poruke: 1273
27.2.2016 23:13:26   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ludilo od serije user posted image odgledala i ima još (pošto se originalno daje na kanadskom ctv kanalu ide na kraju najava za sledeću epizodu).

I postaje sve luđe user posted image još nije kraj sezone!

Nego, jeste li gledali The x files? Ako je ono bila poslednja epizoda baš se super završila user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1274
27.2.2016 23:17:01   
IvanaSK RR
Ja sam odgledala pet novih epizoda na internetu . Ne znam da li ih ima jos.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here