Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 7:40:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo jao kad smo kod zubara, obe trudnoce sam iskoristila da sredim sve zube, sad nisam stvarno ni jednom islaali mi se upalile desni kod setice bas krvare, znam da je zbog trudnoce tako mi je je i prosli put bilo. Da popijem kafu s vama cure pa odoh na komisiju malo....nije me dugo bilo tamo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 8:38:18
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro lepe moje Mi spavali do 7, shvatila sam jutros da bez tudje pomoci ne mogu nista da uradim, bas je to tragicno, verujte mi, tako mi to smeta. Sama sam, ali jedno po jedno, moram da uradim nesto. Razsrafljena sam. Draga Ivana srecan rodjendan i ovde, sve najlepse ti zelim a najvise da tegobe i sve neprijatno sto pre prodje. Kako ste ostale? Ja i Anck najvednije svako jutro.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 9:19:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ja najvise i kuckam ovde ujutru kad ispratim decicu u vrtic. Onda sam sama uz kaficu i na miru. Posle kad su deca kuci s njima negde zujim, pa malo i mm da se posvetim i tako ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 9:19:36
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,budna sam odavno ali nisam se stigla prije javit da ne mislite da spavam Sinoć sam legla u pola 10 da mi se duša naspava i oči kao kod sove,neće san pa neće.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 9:27:09
|
|
|
|
vocicana
|
carice! Ja sam posveci9vanje paznje stavila po strani, nemam vis emogucnosti da se pokrenem, da ugodim EMicee, nemoj da zabusavas. Ranoi si pocela da ne spavas, msm, strasno. Nisam verovala da ce biti nespavanja, odnosno, spavam ja, ali do pola 3 i onda oci kao tacne za soljice, okreni se, prevrni se, nista! Sama sam, bas je dosadnoooooo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 9:31:02
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro .Jedva sam ustajala nocas do toaleta,svake noci se ukocim ali nocas posebno,peglala sinoc mozda sat vremena a nisam navikla dugo na nogama.veliki za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 10:44:05
|
|
|
|
Ella2407
|
Jutro drage moje,evo ja doruckujem na poslu pa reko da vidim gdje ste sta ste.. Sinoc ako mi vjerujete zaspala oko 8,hsha Ja ne znam vise sta mi je.. Ako se izborim ostat budna do 10-to je kapak.. Haha Propada mi svaki dan bukvalno,nista ne stizem.. Dodjem s posla,jedem I dok se malo odmorim zaspem i to je to Svaki dan,dokleeee.. Smijel se u trudnoci ic zubaru?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 11:44:57
|
|
|
|
mega
|
Pozdrav i od mene. Ne stignem ujutro da vam pisem,spremam male za vrtic i skolu,i cim ih odnesemo,odmah idem na ctg,pa dodjem ovako kasnije kuci. Sad kad sam dosla kuci,ugledala sam na dnevnom ulosku povece parce gustog sekreta, cisto zuto,bez ikakvih tragova krvi. E,sada da li je to sluzni cep ili nije neznam????????
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 12:33:40
|
|
|
|
alex88
|
Mega bilo bi lepo da jeste al opet nemam iskustva sa tim,cini mi se da ima tema za sluzni cep,ako imas vremena ti prelistaj Ella mozes zubaru slobodno
< Poruku je uredio alex88 -- 18.2.2016 12:34:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 12:42:17
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobar dan Ja bila kof zubara , stavio opet lek,pa za desetak dana idem da vadim zivac, bas me unisti. Sad opet ne smem nista da jedem ,a i ne mogu zbog anestezije Uglavnom je bitno da vise ne boli. Mega meni je tako nesto ispalo dve nedelje pred porodjaj samo sluz bez krvi,ali opet ne znam da li he sluzni cep ili ne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 12:44:18
|
|
|
|
branki*
|
sluzni cep evo teme,ja nemam iskustva,ali znam da su zene pisale da on moze ispadati danima,prvo tako bez krvi,a onda sa sukrvicom.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 12:53:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Drugi put se secam par sati pred porodjaj mi je ispao. U sto sam poludela danas...odem na komisiju i neznam valjda manjak ljudi i vrate me kao ne mogu da postignu dodjite sutraaa! I to ssve trudnice vratili...pa da neveruje covek!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 13:17:26
|
|
|
|
marinchica
|
Dobar dan drage. medne zeludac unistava, pece, boli, ne mogu da se sagnem. Ni za sta nisam. necu da mracim temu, mislim da cu do lekara, pocinje vec da me brine, ne prolazi. Javim se u nekom sretnijem raspolozenju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 13:20:10
|
|
|
|
alex88
|
Javi se obavezno,mozda se beba tako namestila,al svakako odi da smiris sebe i javi nam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 13:34:03
|
|
|
|
marijana22
|
Dobar dan Juče se ne javih, opet bio nizak pritisak ali sam vas čitala. NEću danas da kukam, jer sve se na nešto žalimo. Bila sam juče kod dr u Dz po doznake i istripova me žena, kao kako vam nisu zakazali AC pa imate 36 god...... Deca su konačno krenula u vrtić pa sam malo sređivala po kući. Sutra bi trebalo da idem do posla da odnesem doznake, valjda će ovaj vetar prestati..... Želim da nam svima prođu ove tegobe pa da uživamo u ostatku trudnoće
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 14:46:06
|
|
|
|
borica
|
Dobar dan, izbaci me, brrrrr. Prvi put da nisam kopirala. Elem, citala sam vas juce sa mobilnog, ali sam prelezala ceo dan. Preksinoc je bilo super, cak sam i djuskala, jeeee. Marincice javi se dr. za svaki slucaj. Mega nadam se da ce uskoro da krene, nimfa zao mi je sto si se namucila, ali bitno da je bol prosla. Ja sam u prvoj trudnocui sve zube popravila, cak sam jedan i vadila.Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 15:48:16
|
|
|
|
marinchica
|
Nista mi nije, to je sve normalno. Gaviscon, zvaci, Proci ce. Dzabe sam se cimala uzbrdo Svakako sam zamisljala drugo stanje, ali ovako ne... Ivanici je rodjendancic? Pa srecan rodjendan draga! sad sam malo procesljala postove. Idem da naduvam moju davno zaboravljenu pilates loptu, da vidim da li ce mi pomoci malo da sednem na nju i uhvatim se za nesto vislje od nje, malo da dam mesta mom jadnom zelucu....
< Poruku je uredio marinchica -- 18.2.2016 15:49:49 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 15:53:13
|
|
|
|
vocicana
|
Uh zene ala je zaznuto. Marinchice, javi stasi uradila, obavezno. Borice za djusku, rekla sam ti da ces se lepo provesti. Mega to je to sigurno, ali Branki ti je dala temu pa vidi tamo. Lepo bi bilo da je to to, georgina nasa. Zubaru obavezno i bez brige, sve polako da se sredjuje. Marijana, to su granicne godine, ako je do sada sve ok, radila si double? Ne vidim razlog da ides na AC. Bas je to jedna agresivna metoda, ja je ne volim. Ali pametno kod starijih trudnica. javila mi se Tuzna, stigao joj je tripl test, moje je da je rezultat dobar, nadam se da ce ova dr da se slozi sa kojom se ona konsultuje, bas smo malo ir azgovarale. Definitivno sam resila da se sa nekim ljudima odavde sretnem uzivo. Jednostavno bi morala. Pisite zenske. Ja bila do grada, da poplacam racune, bas sam se zadrzala, a resila sam da zamesim strudlu sa makom, posto redovno bacim pola litre mleka, pola iskoristim za nesto i onda bacim, bas sam grozna. A gde je Krin, da li je dobro ta zenska, nema je ili sam ja prebacila pa nisam videla da je pisala.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 16:47:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvalaaa na cestitkama, drage moje. Ajde kod mene sve. Ove sto su pred porodjaj sa poradjamo a ostale da ublazimo tegobe. Krin povraca i prima infuziju, Voci. Mega, eto, nešto se desava :) Sme se kod zubara, ali mora ona anestezije koja ne utice na bebu, mada, zubari uglavnom te koriste.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 18:26:02
|
|
|
|
borica
|
Ivana srecan rodjendan i od mene, a moglo bi jedno parce torte, hehe. Pravila bih neku laganu vocnu torticu, trazim neki recept po netu. Bas sam umorna, spava mi se.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 18:30:37
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana srećan rodjendanko. Ja pravim večeru,čekala da mi muž donese krompir pa nisam mogla prije.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 18:31:21
|
|
|
|
vocicana
|
Malo pre sam se ulogovala, iskucala ne neki preveliki post i izbaci me Strudla je u rerni, ja se raspadam. Ivana pozdravi krin, bas nedostaje. Borice za laganu vocnu torticu recepta nemam, ali zato za neki tart sa vocem tipa sta imas u kuci, uzecu od sestre pa cu ti ovih dana poslati u pp. Bubo ni tebe nema, gde ste devojkeeee? Mega ispada li to cudo jos? Cekam da se javis.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 18:32:33
|
|
|
|
krin 40
|
Ivanice virkam ja,ali sam zanemocala da kuckam.Srecan rodjendan:)
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 18:56:15
|
|
|
|
pipi_coco
|
Aloha trudnice..... Ja danas opet u skitnji, ovaj put sa mm, baš nam je lijepo bilo, evo cak me ni leđa ne zezaju .....kuc....kuc...u drvo I meni su osjetljive desni u trdnoci, zubarica mi rekla da uzmem cetkicu sa mekanim vlaknima ...soft ili exstra soft i sensodyn pastu, i lakše mi je sada. Ivana sretan rodjendan ;) i ja bih nesšto vecerala, ali nemam ideje šta, a mrzi me da nešto zahtjevno sada kuham Voci pošalji mi malo te štrudlice ;)
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 18.2.2016 19:00:36
|
|
|
|
vocicana
|
uH kako je dobra, da iskoristim sta sam imala po kuci, ma previse je lepa. Bas bi ti jedan mirisljavi smotuljak poslala, da znas kako je super meka i ukusna. Izvolite i kaficu kuvam, ako ste za. Nemam pametnu ideju za veceru, mi ne jedemo nista posle 17 h, takve su nam navike, ali ja sam ih sada malo promenila, muz se solidarisao sa mnom oko jela, pa i onima pupu Sledece Pipi stvarno, nisi nam stomak slikala, nemamo pojma kako izgledas. Msm pod hitno da se to ispravi. Ja cu sledece nedelje da postavim jos jednu i pre samog porodjaja i od nas dosta.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Da li Vam se svidja ime Iskra?Dakilida (
28%)
ne (
47%)
neobicno je (
25%)
Ukupan broj glasova: 155Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!