Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 17:40:01
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana to im je glupost,ovde imaš pravo ali ako te dr pošalje inače ih papreno platiš. Ja ispekla dvije pite sa sirom i sad pečem kiflice sa nutelom.Naravno ledja se raspadaju jer mi je bilo previše ali ne žalim.Biću debela i srećna
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 17:45:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Draga, ovo je nasa drzava... Hocu i ja kiflice, ja testo obožavam. Mogla bi da napises recepte.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 19:34:40
|
|
|
|
mega
|
Neko kaze da se ne sme imati odnos ako si otvoren,jel to istina?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 19:37:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sto? Mozda ubrza otvaranje samo? :D Ja sam imala odnose do tri dana pred porođaj.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 19:38:34
|
|
|
|
emicaa
|
Mega ja stvarno ne znam,prošli put od sedmog ili osmog mjeseca nisam ispunjavala bračne dužnosti Joj najedoh se ko konj,eksplodiraću
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 19:40:03
|
|
|
|
mega
|
Ja sam 19.1.bila otvorena 1 prst. Sad ne znam koliko sam. Ne znam ni sama sta da radim. Inace sam presla termin 3.dana.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 19:44:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, pa ne moze sad nista da ti bude od odnosa. Jedino mozes malo da dobijes bolove, ako budes aktivnija :) Pronadji ovde na sajtu 41. nedelja trudnoće. Prva rečenica je da seks ubrzava porodjaj :)
< Poruku je uredio IvanaSK -- 17.2.2016 19:47:40 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 20:17:05
|
|
|
|
marinchica
|
Veceras kosava i na forumu kao i u gradu, nigde nikog
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 20:45:53
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ja sam tu, švrljam po forumu Pospana sam, ali rano mi je za spavanje, ako sada zaspim probudit cu se u 4 ujutru pa onda quququ meni šta cu sa sobom Danas svašta radila po kuci, preforsirala se, leđa me otkidaju totalno
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 20:51:33
|
|
|
|
alex88
|
tu sam i ja,da glocnem nesto pa odo da peglam,makar pelene Mega ako mozes sto da ne,samo navali.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 21:06:06
|
|
|
|
marinchica
|
Uh Alex, mene ceka ves, ali nema sanse da peglam, zeludac me presece ako se savijem... Pipi ja se ispalim bar tri puta nedeljno-necu da spavam, rano je, kad dodje 12 oci ko sarme. Sad cim mi se prispava, ne propustam...ko zna kad ce nova prilika meni pupak iskocio ko metak, ne mogu da se nacudim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 21:08:44
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Mega tako me sekiras... Samo navali na muza, verujem da je preko volje, ali zasto da ne, samo polako], mozda da pozitivne rezultate. Mika dobro nam dosla. Lepo je da vas ima sto vise, uskoro ce jedna cistka ovde pa sledeca je aprilska. Emice, da s ei ti konacno najedes, dusa moja. Ja sam skitala ceo dan, gledala zimske jakne iskreno, ali rzlike u cenama katastofa! Svidja mi se jedna sa krznom rakuna, sportska naravno, pa da razmislim ovih dana sta cu i kako cu. Dobila sam novac od svekra, bas ce mi sl sezonu trebati lepa jakna, pa kontam da bi super bilo. Marinchice, bas je krava ta dr sto ti nije rekla da smes kasnije, sada sto kazes, vise nije ni bitno.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 21:15:20
|
|
|
|
pipi_coco
|
juuuh ja zaboravih a htjela sam da napišem Mika dobro došla Trudnički mozak= kaša Marinche ima smisla i to što kažeš, svaku priliku za spavanje treba iskoristiti. Voci ja razmatram jednu proljetnu jaknu, svidjela mi se jako, a kontam trebat ce mi kada dodju topliji dani, ali mi pravo smješno kupuovati obicnu odjecu na ovoliki stomak
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 21:23:34
|
|
|
|
vocicana
|
Pa ja se femkam, zato sto nisam sigurna oko velicine. Ali uzecu l bez obzira, uvek se obucem dobro ispod, pa kontam da ce to biti ok. Garderobice nesto sam iskupovala nesto od mm lepo dobila, pa da kombinujem. Jedva cekam da se slobodno savijem. Dete mi je stavilo nogice u zucnu kesu i tu mu je sjajno ocito, a ja sam juce u kaficu skocilakao da me je neko polio kofom vrele vode, boga mi zabolelo je dobro. Neka je, samo neka raste sunce moje, jos malo, stvarno brojimo sitno, srecna sam sto se blizi poznanstvo. Imam puno garderobe, ali zakljucila sam, sve sto ne obucem dve godine, poklonicu nekome ko nema sta. A ovako kada mi se nesto dopadne, kupicu,ja to uvek skromno. Alex jos malo, bas se radujem zbog tebe, jedva cekam, narocito od tebe da procitam...rodio(la) se...dobro smo !!!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 21:49:47
|
|
|
|
Nimfa
|
Pozdrav zeneeee Ja danas bas nisam svoja, juce mi ispao lek iz zuba koji sam stavila pre nedelju dana, boleo me nenormalno , danas do 12h nisam nista jela pa isla da stavim drugi lek, kaze covek nemoj da jedes narednih dva sata , meni zeludac umireeee Kad sam konacno sela da pojedem nesto nagazim na zivac ubio me bol skroz nego sam popila odmah febricet , pa sam jela keks i mleko da ne kolabiram. Sad ptolaui dejstvo leka pocinje uzasno da me boli, sutra cu opet kod zubara, ali ne znam da li smem sad jos jedan febricet ili bar pola da mogu da spavam nocas Bas mi je uzasan dan , izvijavam se sto mracim temu , ali bas boliiii
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 21:54:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kad si popila febricet?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 21:57:36
|
|
|
|
Nimfa
|
Danas oko cetiri , mislim da nike pametno da sad pijem joa jedan ali me bas ubijaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 21:58:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mozes, slobodno na sest sati. Znam iz iskustva. A i bebe piju tako sirup.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 22:05:42
|
|
|
|
Nimfa
|
Pa moracu da popijem , bas ti hvala na savetu. Ovaj zub me bas namuci jedva cekam da ga skroz popravim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 22:23:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Drzim ti pesnice da ti febricet pomogne i da odspavas.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 22:25:55
|
|
|
|
BubaBubica
|
Men ije Voci rekla da mogu slobodno i na 4 sata ako je baš frka, tako sam i uradila jer sam mislila da ću se onesvestiti juče od glavobolje Nema gore kad te boli nešto u glavi, ili sama glava ili zub ili uvo... to mi je nekako najgora bol. Jednom sam prilikom zubobolje popila tri brufena odjednom koliko sam bila očajna a deca su mi bila mala a ja sama sa njima Užas je to
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 22:32:10
|
|
|
|
vocicana
|
bubi, ako si, ali ne duze od jednog dana. To su udarne doze, tako da zene, slobodno se nafilujte lekom, to je prva pomoc, ne radite to svakog dana. Nimfa, zelim ti puno srece sa zubarom, to je strasno kada krene da zeza, a najgore je to sto se za jednu istu stvar ide vise puta. Ne volimzubare, ali kad je moranje nije pitanje, Osecam se tako umorno, idem jos malo na spavanje, tusnula se, namackala uljem, da se malo upije, pa da idem.A gorusica ubi dusu, izmedju ostalog da posisam jedan Rennie, pih sto je fuj
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 22:40:20
|
|
|
|
BubaBubica
|
Juče sam popila dva Febriceta u razmaku od 4 sata i više mi nije trebao, hvala Bogu. Ja gledam nešto po aliexpressu, nisam još nikad naručivala a baš bih probala.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 22:50:48
|
|
|
|
Nimfa
|
Popila sam i vec deluje, tako da idem odmah u krevet,pa se nadam da ce da spavam mirno Laku nocc ,citam vas sutra i kuckam ako stignem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 17.2.2016 23:06:56
|
|
|
|
alex88
|
Malo peglala i umorila se,cini mi se da mi vec sad mirisu stvarcice na bebu.Voci Nim nadam se da te sutra nece boleti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
ЖивотAdminКоји вам је период живота до сад био најлепши?Детињство. (
20%)
Период школе, факултета. (
0%)
Док сам била девојка. (
20%)
У браку. (
20%)
Тек се надам најлепшем. (
40%)
Ukupan broj glasova: 5Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!