Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 12:49:08
|
|
|
|
vocicana
|
Tako sam srecna zbog tebe Alex, bas me raduje sto ces uskoro drzati svoje zlato u rukama. Nemoj ni da ga cekas. Kada krene porodjaj, dobor dosla bebo, samo da sve bude dobro i sa tobom i sa njim. Bice mleka zene, necemo da budemo negativne, ja sam vam pod utiskom od sna, samo se smeskam, bas mi je juce nedostajalo zivotne energije, danas je potpuno druga prica. Borice nisi slonica, mada i ja kao Marinchica kazem, osecam se kao nasukani kit, jbt koliki stomak. Nisam mogla nikuda nocas, na desnu stranu nema sansi, na levu malo, pa utrnem,okreni se na ledja, nema teorije. I tako do jutra. Uzivaj veceras, lepo da se provedes.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 12:56:18
|
|
|
|
alex88
|
I ja sam Voci,al jos ne verujem da cu mozda vec sledece nedelje postati majka ,jos mi se cini daleko
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 13:04:12
|
|
|
|
vocicana
|
Hrabro si to izdrzala i podnela,svaka ti cast, a secam se kada si isla da stavis serklaz, kako je bilo, kao da je juce bilo. Covece mora da se napravi jedno ringerajsko veliko druzenje uzivo, znas li koliko ljudi zelim da upoznam i vidim uzivo, tako bi srecna bila.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 14:33:50
|
|
|
|
marinchica
|
Gde ste zene. pricam Voci bas, izgleda da sam nagnjecila zeludac, naglo sam se sagla....nemam gorusicu, ne smeta mi hrana, nema kiseline, ali me odmah izmedju grudi pa nize taman u tom predelu, pece i boli katastrofa. Moj malisa se javi malo po malo. Bubice sto kaze pipi pokreti samo sto nisu, joss maaaaalo se strpi. Mi smo isli i narucili komodu po merama koje je mm napravio, samo ce je sastaviti kad stigne materijal. Sa mnooogo boljim i skupljim materijalom od obicnoog belog od kog se prave ove komode sto se prodaju za 16000-19000, nas je sve po meri izaslo 6900! Koliko deru to nije normalno za taj namestaj. Duplo, pa i vise nego duplo jeftinije smo prosli. Sad da maaalo ispruzim ledja, pa djoleta u auto i na vakcinaciju. Pokisao je juce, smrdela mu je dlaka na ovce Moram sa sircetom da gaobrisem pre no sto odemo, osramotice me. Ja sam ga kupala uvek, mog muza ne ferma za zutu paru, ali sta cu evo vec 6.mesec se jadan nije kupao. Moje tele od retrivera... Sad kad mu dodje Matija pa pocne za usi d aga vuce i da ga jase, vala i njemu je odzvonilo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 14:38:30
|
|
|
|
MakiJ
|
Dobar dan trudnice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 14:43:47
|
|
|
|
mega
|
Ja evo vec treci dan primetim na dnevnom ulosku i kada se obrisem, imam vise zutog gustog sekreta. E,sada da li to nesto znaci,ne znam??????????? Po noci moram da promenim ulozak,posto sve bude na njemu,pa sam kao mokra.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 15:05:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mega, da nije sluzavi cep?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 15:24:05
|
|
|
|
krin 40
|
Da se javnem dok funkcionisem,posle podne krece pakao.Primam infuziju,ali smo sredili sa dr da idem dva puta dnevno u bolnicu po dozu,pa kuci.Ako ne bude bolje,moracu da lezim.Krenule su i glavobolje,mnogo mi je losije nocu i popodne.Kuhinji ne prilazim,u krevetu sam uglavnom.Uzas teski.Deveta nedelja,imam utisak da mi nikada nece biti bolje
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 15:25:47
|
|
|
|
marijana22
|
Pozz Ubi me nizak pritisak ne znam šta da radim. Ceo dan ležim. Sutra idem kod dr. pa ću pitati. Mega navijam da se danas porodiš, lep je datum.... Ali požuri malo Alex zar ne bi bilo super da se porodiš 29. februara,mada verujem da ti priželjkuješ da se porodiš što pre
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 15:31:30
|
|
|
|
marijana22
|
Uh Krin baš mi je žao Drži se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 16:14:56
|
|
|
|
alex88
|
Marijana toliko sam prizeljkivala,a sad neznam...nisam toliko nestrpljiva... Krin zao mi je,nadam se da ces ubrzo biti bolje Voci moglo bi neko okupljanje,bilo bi lepo Marince nece ti zameriti veterinar ne brini
< Poruku je uredio alex88 -- 16.2.2016 16:16:19 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 16:42:44
|
|
|
|
emicaa
|
Da vas pozdravim,ja sad sa posla. Krin biće bolje znaš i sama ali znam da ti je dosta.I ja sam do skoea povraćala. Glava me opet boli,ali danas mi bar nije pao pritisak.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 16:54:08
|
|
|
|
krin 40
|
Hvala zene...valjda ce biti bolje,ako ne sad,a onda u septembru kad se porodim:-P
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 16:54:45
|
|
|
|
krin 40
|
Hvala zene...valjda ce biti bolje,ako ne sad,a onda u septembru kad se porodim:-P
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 16:55:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Krin,mnogo mi je zao, znam kako ti je. Ljubim te puno da ti bude bolje. Posto sam u tvom slučaju pogodila da si trudna, da ces na infuziju (to mi je zao sto sam pogodila), evo, i sad mislim da nosis devojčicu :) Marincice, ovo moje tele - kuče ako ne bih okupala sest meseci, podavio bi nas svojim mirisom :) Sto se tice niskog pritiska, cips, slani krompirici... Bilo sta slano i dostaaa tečnosti.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 16.2.2016 16:58:16 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 16:57:11
|
|
|
|
alex88
|
Vidovita Ivanice mozes li i meni da kazes pol ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 16:59:26
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana hvala,ja bih mnogo volela ceru.Imam i musko i zensko ali devojcice su blago.Nadja ima devet ipo a jutros kuva caj,przi jaja i virsle njoj i bratu,ma milina je gledati,a on magare od 18god sav se spetlja kad mi je lose,da nema nje dok je mm na poslu,ne znam sta bih.
< Poruku je uredio krin 40 -- 16.2.2016 17:01:05 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 16:59:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, ludo jedna, za tebe jos nisam bacala pasulj, ali bih rekla da je rozeeeee
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 17:02:46
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ako misliš da Krin čeka curicu zbog povraćanja ja ne vjerujem u to,povraćala sam sad do 16 sedmice a dječak je
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 17:05:29
|
|
|
|
krin 40
|
Emice ja sam sa oboje povracala,sa sinom sest meseci,sa cerkom pet,ali nije mi ovako bilo,mada tada sam imala dvadeset jednu i trideset,a sad cetiri banke:):D
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 17:07:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Slusaj, breeee, Emice, nemoj da ti dodjem tamo!!! I ja sam povracala, i rekose devojčica!!! Ako nije devojčica onda ce dečak morati da koristi Hello Kitty lazu i Hello Kitty pelene!! Cccccc Hahaha, salim se, naravno :) Ma, jok, draga, ja to iz zezanja, ali nekako mi asocijacija krin=devojčica :) A i da je nasmejem malo, znam koliko joj je tesko.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 17:08:35
|
|
|
|
alex88
|
E ja povracam i sad sa ovolikim stomakom ,ali ne tako cesto kao do 5,6meseca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 17:09:55
|
|
|
|
krin 40
|
xaxaca..jaojj tesi me mila moja da se bar nadam da se ne mucim ovoliko za jos jedno "magarence"
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 17:27:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
To i ja mislila dok sam povracala. Pa se predomisljala, mozda bolje da ne bude zensko da se ne bi mucila tako kao ja :) Ja razmišljam da pocnem sina da učim da pere i ponešto sprema, računam veliki je, osam godina Krin, ja sam se porodila sa 20 (posle tri meseca napunila 21),sad cu se poroditi sa 29. Znači, ja bih trebala trece sa 39. :))) Inace, ja sam uvek htela prvo decaka, pa drugo devojčica. U prvoj trudnoći me muz zezao dok nismo Saznali pol, a i sad me zezao, ja sam i pre trudnoće pricala da ce biti devojčica, kaze on "ma, samo ti naruci". I nesto se zezamo, rekoh, ako ikada budemo trece dete mislim da ce biti decak, kaze on "ma, samo ti naruci" i onda zastane i kaze "mada, ovo prvo dvoje si naručila" :)) Meni je zanimljivo da pogadjam pol beba i tudjih i svoje :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 16.2.2016 17:32:23
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana meni gazdarica oba puta rekla da su djevojčice,prvi put je bila u pravu ali eto sad nije,vidjećemo za tri sedmice ima li visuljak i dalje ili je to onako nešto bilo
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?