Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 9:49:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutrooo Usli i mi u 27 nedelju .... polako u trece tromesecje! Jos malo jos malooo.... mada mi je i to puno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 9:59:02
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro i od mene,dobrodosla Tinkerbal. marince bravo za 7, Nimfa za 6, Anck super za 27 nedelju. Uspavala sam se tek oko 3 nocas . Inace noge su mi sinoc natekle jedva sam papuce obula, a jutros ruke.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 10:25:06
|
|
|
|
Ella2407
|
Ja samo moram da pohvalim svoju sesiju na mobitelu.. Nesto se desilo i uopste ne isticee.. Nit se moram prijavljivat-predobro..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 10:27:59
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro devojke. za nove nedelje,mesece ... jos malo i brojicete sitno Meni se sinoc porodila kuma,mali zezao,malo presao termin,bilo mu lepo u maminom stomaku Mega,Jole cekam vas dve,pa cu onda ja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 10:40:22
|
|
|
|
marinchica
|
Voci, Bubi, Nimfa, Borice, Alex Pipi hvala SAmo da se docepam one sigurne zone od 34 nedelje kao ti pipi onda ce mi biti konacno svejedno. Scucurim se nocas pored mm gledali tv, taman oko ponoci, taman skinula sociva...sve se lepo namestilo i ja ZASPIM. On je mene ladno probudio da bi mi rekao da skinem naocare! Oka nisma sklopila posle do 6 ujutro. Pa skini ih i pusti me znas koliko se mucim sa spavanjem!!! Doslo mi je da uzmem pincetu i da mu cupam dlake iz nosa koliko me raspizdio...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 10:44:48
|
|
|
|
mega
|
Dobro jutro ili dan od mene. Zvala sam sada doktora,posto je danas termin po menstruaciji,pa da pitam da li moram doci na pregled. Kaze sacekaj jos 2.dana,pa onda idi na ctg. Beba je aktivna,i po noci i po danu,a ne planira da izlazi. Mogla bi vec da krene....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 11:44:36
|
|
|
|
emicaa
|
Mega zar nebi trebalo da ti na dan termina urade ctg da budu sigurni da je sve ok. Ja sam od sutra 19 sedmica,još ni pola nisam pregurala a već mi dosadilo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 12:09:45
|
|
|
|
mega
|
Pojma nemam,nikada nisam isla na taj ctg,osim kad sam dobila bolove. Doktor kaze da sacekam,pa cu ici u sredu,taman kad prodju ovi oraznici,a mozda se nesto pocne desavati do tada.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 13:02:16
|
|
|
|
emicaa
|
Mega ja sam u devetom mjesecu išla svake sedmice da provjere Mi idemo na karneval,samo da nas kiša ne potjera kući ili da se T ne uplaši onih sa maskama
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 13:28:15
|
|
|
|
Jole84
|
Cao zenskice, sve vas citam a nikako da napisem nesto Ja sam dobro, i jedva cekam da se porodim Uhvatila me neka manija ciscenja (gnezdenja) i kulinarstva..samo nesto mesim. Zadnjih dana sam otekla malo i bas sam kilava, ubi me gorusica. A onda me odvali neki nalet energije i krenem da glancam i ribkam. Sacuvaj boze.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 13:37:50
|
|
|
|
vocicana
|
Jole, Mega stizu bebice, nema se kud. Nisam jedina otekla kao zaba, noge su mi strasne. ljubi vas Voci. Marinche, ja sam upravo, evo upravo sada umrla od smeha. A to su sve stvarno pripreme za nespavanje, kako je priroda mocna stvar. Bas volim da citam sta pisete, malo sam se pridigla iz apatije. Vruce je napolju, mnogo mrzim bolesno vreme sa neskladom sa godisnjim dobom koje treba da je aktuelno. Sada kada krenu viruscine, sranje da izvinete, slinavljenje, kijanje, temperature, fuj! Jedva cekam da proverim rezultate, bas sam pocela da brinem oko ovog naticanja, prati me skoro celu trudnocu, sve cu da nacickam od rezultata cega se budem setila. Javljate novosti vi zenskice, za te vase situacije sa stomacima,msm na zene koje su pred samim porodjajem. Anck bravo bravo!!!! Marinchica i ja , jos malo i sigurna zona, za nase momke.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 13:49:24
|
|
|
|
Jole84
|
Voci ja sam isto tako u prvoj trudnoci otekla, sad sam zlatna. Znam da su me slali da radim proteine u urinu, urin se sakuplja 24h, i naravno provera pritiska. Bilo je sve ok, splasla sam cim je Mili izasla
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 13:59:25
|
|
|
|
vocicana
|
Jedva cekam izmedju ostalog da vidim urin i da proverim ukupne proteine i albumine u serumu, pa cu i do nefrologa da odem da proverim sta mi je ciniti. Hvala Nadam se da cu da splasnem posle rodjenja drekavca, bas je tesko.....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 14:33:00
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pozdrav devojke, ja sam smlaćena nešto, nit mi se piše nit mi se nešto radi. Ovo vreme je poludelo načisto, pre podne je padala kiša, pa je sijalo sunce, pa se opet smračilo i grmelo je ko leti i duvao jak vetar i kiša je lila ko iz kabla... Sad opet sija sunce kao da ništ anije ni bilo Rastu stomačići
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 15:22:33
|
|
|
|
marinchica
|
totalna bolestina od vremena. Hteli smo da zavrsimo neko farbanje za deciju sobu ono-sretenje danas. Pa sam htela po dormeo naddusek, da spasim kicmu i brak, te citam-usmrdi se, te kancerogen, te mm kaze tanak mu taj sto je na akcji. Odustanemo. Ajde idemo djoleta (mog retrivera) da vodimo na vakcinaciju, proverim - tu je veterinar, odemo po djoleta, on koji je celu zimu bio u kucici, suv kao barut-ulazimo u dvoriste a ono....djole mokar do gole koze!! Igrao na kisi...uvaljao se u blato...ko iz rata da je dosao. Kad ga nisam ubila. Otkazuj. Ajmo u setnju.....zadje sunce. Odustanemo-evo ga. Ma u tri lepe-sedi kuci i cuti. Ne vredi...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 15:39:46
|
|
|
|
marijana22
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica Pozdrav devojke, ja sam smlaćena nešto, nit mi se piše nit mi se nešto radi. Ovo vreme je poludelo načisto, pre podne je padala kiša, pa je sijalo sunce, pa se opet smračilo i grmelo je ko leti i duvao jak vetar i kiša je lila ko iz kabla... Sad opet sija sunce kao da ništ anije ni bilo Rastu stomačići ovo kao da sam ja pisala, sve isto............ Hoćemo zimui sneg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 15:45:24
|
|
|
|
vocicana
|
Pa stvarno je bolesno. I sto je najjav-ce, iz zimskih jakni u sandale i suknjice i u oktobru opet jakne i haos. Totaln sam bljak. Pecem kiflice, bas su mi kao mini kroasani. Nadam se da ce i ukusne biti na isti nacin, dugo ih nisam pravila.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 16:39:17
|
|
|
|
vocicana
|
Objavila sam recept, da li sam sve odradila kako treba nemam pojma.Za kiflice.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 17:05:05
|
|
|
|
emicaa
|
Ovde je baš hladno i stalno kiša paducka.Treba mi proljeće pod hitno inače ću pasti u depresiju
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 17:51:32
|
|
|
|
alex88
|
Meni treba zima ,toliko mi je tesko ceo dan a neznam ni ja sta mi je,23 stepeni danas,ma ludooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 18:13:59
|
|
|
|
marinchica
|
Voci imas pp
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 20:21:35
|
|
|
|
Tinkerball
|
Kako da izracunam koja mi je nedelja otprilike? Kako to ide? Ja ne znam da li je ovo od trudnoce, ali mene je uhvatila manija ciscenja i sredjivanja danas i spremanja hrane. Kuca je cista da cistija ne moze biti, i evo umesto sad da se smirim i odmorim, ja gledam sta jos mogu da pocistim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 20:25:33
|
|
|
|
alex88
|
Racuna se od prvog dana zadnje menstruacije.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 20:39:09
|
|
|
|
Tinkerball
|
Ja sam imala menstruaciju pre nedelju dana. Tada sam radila testic ali je bio negativan. I onda sam pre dva dana ponovo uradila testic jer smo sumnjali da sam trudna, vise se nadali zbog otecenih i bolnih grudi i onda sam ponovo uradila testic i on je bio pozitivan. Znaci sta? Nedelju dana sam trudna? :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 15.2.2016 20:44:11
|
|
|
|
alex88
|
Moguce da je meca bila lazna...nemoze test da pokaze tako rano kad je bila prosla?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?