|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat]
13.2.2016 22:04:56   
emicaa
Ja sam tu ali nemam šta da pišem pa samo čitam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 576
13.2.2016 22:05:41   
alex88
Evo i mene,malo sam danas prala stvarcice,boli me glava,neispavana sam,volela bi jednu noc da spavam makar 3,4 satauser posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 577
13.2.2016 22:17:58   
IvanaSK RR
Ne znam zašto se odjednom ne vide.
Popkica se javljala u kafani mama, dosli kuci i muce se sa grcevima.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 578
13.2.2016 22:23:02   
vocicana
Izlazi korisnik nije podesio status. Ne znam zasto nece, ja sam se bas namucila, plavusa u pocetku sa tim.
E Popki, ali sada je sve ok, s obzirom na one njene muke i strahove, bas mi je drago da je sada kuci sa svojom decom i da je sve ok.

< Poruku je uredio vocicana -- 13.2.2016 22:24:09 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 579
13.2.2016 22:29:38   
IvanaSK RR
Ma, bili su tu tickeri, znas i sama. Samo ih odjednom nema. Svašta, stavicu opet sledeće nedelje.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 580
13.2.2016 22:32:06   
BubaBubica
Evo i mene, samo da vam se javim i gasim komp. Ofarbala sam se i slikaću sutra, nije velika razlika ali važno da nemam više onu moju boju.

Lepo spavajte drage moje user posted image

Direktna veza do poruke: 581
14.2.2016 8:55:29   
popkica bebic
Jutric, drage debelice! Nije vas Popkica zaboravila, nego ne mogu nikako na RR. Udjem jedva jednom i posle koci i izbacuje me. Mi smo odavno stigle, ali muke su krenule vec prve noci, strasni grcevi, plakanje, prve noci i do 5h ujutru. Zbunjena sam. Gledam sina, potrebna sam mu, gledam nju, potrebna sam joj, a ne znam kome cu pre da se posvetim. To me jako rastuzuje.
Sta je sa Megom? Ima li novih debelica? Od srca vam zelim sve najbolje! Poljupci!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 582
14.2.2016 8:59:46   
vocicana
Dobro jutro POpkice moja lepa. Ima ima novih, Krin nam se pridruzila, imamo u crticama jednu Tonkerball, juce je potvrdila trudnocu, ima, rade zene, samo dolaze, ciklicno se svi smenjujemo.user posted image
Grcici znas i sama, valjda je normalna pojava, malo plakanja, malo smejanja, proci ce. bas mi je drgao da si se javila.
Ostale user posted image sta radite, spavate verovatno, normalni ljudi nedeljom u ovo vreme spavaju, ne hvataju zjale kao ja jos od 7 jutros. ipre kojih pola sedam....
Danas malo setnja i kod mame, na uzivanje. Sada sam trenutno u fazi da pravim kolace, zasto i kakone znam, ali samo bi to, da ima, samo da ih ima.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 583
14.2.2016 9:09:49   
emicaa
Dobro jutro.
Voci ni ja ne spavam,moje malo čudovište na nogama od sedam user posted image
Gospodinčić je baš aktivan,sinoć me šutao kao blesav user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 584
14.2.2016 9:11:00   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Mi idemo na utakmicu :)
Popkice, ja zamisljam situaciju i lose mi je unapred, jedino me tesi sto je moj sin veci.
Ja se stvarno nadam da ce ti nešto za grceve pomoći.
Ljubim te puno, i ljubi ih oboje!
Voci, user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 585
14.2.2016 9:18:02   
vocicana
Jao da, moja starija sestricina se jadna zacenjivala od plakanja. IMa adekvatne teme za grceve,. ali ono sto znam su: Espumisan kapi...enterokind....Biogaya kapi....ne znam koliko su efektivne, ali da ne idem u offf sada. Nadam se da budete dobro Popki brzo.
Ivana mojauser posted image
Emice,ja vise nemam polozaja za spavanje, znas u cemu je vic, sto sam do sada spavala na desnoj strani, sada ne odgovara, ali zato na ledja da legnem isto nema sansi, sada nesto leva strana odgovara. Ne znam ni sama, ali mora da se izdrzi. Juce sam imala zestoku partiju stezanja stomaka, kao i bolno da je malo bilo, ne svidja mi se osecaj, ali i sama sam kriva jer ne stajem, stvarno nisam normalna.

< Poruku je uredio vocicana -- 14.2.2016 9:19:02 >

Direktna veza do poruke: 586
14.2.2016 10:11:20   
alex88
Dobro jutro user posted image ! Malo sam uspela I da sanjam user posted image .Popkice uklopicete se brzo!
Devojke srecan vam Dan zaljublhenih user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 587
14.2.2016 10:24:17   
borica
Dobar dan user posted image . Ustali oko 9, bas smo se razvukli nesto, ali sinoc sam se jedva uspavala.
Popkiceuser posted image . Bubice bas me interesuje boja kose. Inace, nama stigli juce deloci za garderobercic i krevete, montaza ce biti kad okrecimo,. krecicemo samo njihovu sobu i hodnik.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 588
14.2.2016 10:28:38   
mega
Evo i od mene,dobro jutro.
Ustala oko 9,pa dok sam sredila decu,beba u stomaku se probudila,pa stalno se namesta,a ne planira napolje.
Bilo bi lepo da danas krenu bolovi,a cini mi se da nece.user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 589
14.2.2016 14:45:01   
emicaa
Gdje ste sve pobjegle user posted image

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 590
14.2.2016 14:53:30   
alex88
Ja sam tu,al nesto nisam u elementu,osecam se ko da me zgazio brzi voz user posted image .Trebala sam veceras na slavu kod prijatelja ali ne mogu...sledece godine

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 591
14.2.2016 17:07:24   
mega
Ja se evo sad probudila.
Legla oko 3 sata,oci mi se same sklapale.
Ovo vreme ce nas unistiti.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 592
14.2.2016 17:33:06   
alex88
Da znas da hoce,vreme za zimu,a nama pravo prolece,da ne kazem leto. Nema ostalih,uzivaju izgleda u ljubavi user posted image user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 14.2.2016 17:34:04 >

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 593
14.2.2016 17:39:46   
IvanaSK RR
Ajde poradjajte se vi u devetom, dosta vam je bilo :)

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 594
14.2.2016 17:54:03   
borica
Evo i mene, bas je lepo vreme bilo, nego se vetar razduvao kasnije. Ja opet imam gorusicu, jede mi se nesto a nemam ideju stauser posted image .

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 595
14.2.2016 17:59:47   
emicaa
Meni je cijeli dan pritisak padao i padao po malo,popila sam i kafu,sok,jela supicu i kese ali ništa i na kraju razmutila so i vodu i popila.To me je povratilo u žuvot ali mi je od tad muka.

< Poruku je uredio emicaa -- 14.2.2016 18:00:43 >

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 596
14.2.2016 18:00:01   
IvanaSK RR
Ja mislim da ovo vreme i nije bas za polovinu februara. Ja uzela par nekih keksica. A i mislim da cu sad nesto jesti, da ne bih kasno veceravala.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 597
14.2.2016 18:38:59   
marinchica
Dosli, bili u gostima. kazu bas epo izgledam, nisam se ugojila, bas sam lepa i vitalna
A ja se osecam kao nilski konj....izludjuje me ovaj stomak...user posted image
Sve mi je tesko....

Direktna veza do poruke: 598
14.2.2016 18:46:22   
IvanaSK RR
Hahaha, nilski konj :)
Ja sam danas sedela pored drugarice koja treba da se porodi svaki dan i shvatila koliko sam u stvari mala, hahahaha, a meni i ovo smeta :)

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 599
14.2.2016 18:57:16   
Anck Su Nmaun
Nista mi ne pricajte jedva se vucem kao da u stomaku imam 200 kila user posted image

Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here