|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat]
9.2.2016 16:00:21   
IvanaSK RR
Popkice, drago mi je što si stigla da nam se javis. Ljubimo lepoticu.
Drage moje, meni danas bas nesto lose, mislim da mi vreme ne odgovara nikako, sva sam nikakva

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 376
9.2.2016 16:06:47   
marinchica
ne znam da li ste primetile ali sve koje hvale svoje svekrve maksimalno su najcesce u varijanti da je ista u drugom gradu. user posted image
Salu na stranu, sve zavisi od osobe. Meni se zalomila kretenusa.
Vooci i mm dodje s posla, legne, odspava gleda tv...bas sam mu juce cmizdrela. Ne mogu dugo da hodam, ali daj mrdni se pomozi mi kicma mi je opet otisla celu noc mi ruke trnule, ajmo makar kad je lepo popodne pored reke da sednemo, beli dan da vidim covece. Samo po lekarima idem. Ne konta on to bas. I ja ma sama, bolje nek ide u Holandiju s tvojim, kad god dodje kuci zadnje dve nedellje je u nesvesnom stanju od premora.
E Borice a bas je fuj osecaj to stezanje...ja ne mogu da verujem i ja se priblizavam 30 nedelji. Mislila sam otegnuce mi se. Ma jok, dok trepnem imacu trudove.
Bubi ja se grudnjaka ne secam, ako ga stavim, steze me i nervira...tako da pustam ih u slobodnom paduuser posted image
Jole, ova tvoja roda se priblizava pisti, spusta zakrilce polako a?
Popkice, jesi li napisala negde kako si prosla. |Koliko sis e bojala, daj neku pricu da nije bilo toliko strasno, ohrabi nasuser posted image
Anck ja kad vidim reklamu za sladoled iz meka....dodje mi da uzmem dva, vda mi krene na usta.

< Poruku je uredio marinchica -- 9.2.2016 16:07:49 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 377
9.2.2016 16:22:37   
vocicana
Jao lude ste ja od pocetka trudnoce u hipoglikemijama, mada sam pravila pauzu sa slatkisima dugo, sada trenutno pecem mafine u rerni, dolaze mi drugarice u toku nedelje imam razloga da cas_tim, pa da isprobam recept, ako valja ide pravo na c kuhinju!
Nisam lepo spavala, ali nervozu zbog iste stvari kompenzujem set_njom odmah od ranbog jutra, sve stizem po kuci pa mi nije muka, neka se malisa lepo rodi, pa cemo brzo u set_nju. Ja cu boga mi sa mojom sveki posle u set_nju isla sam vec jednom,, ali idem jos jednom kasnije, divan je dan.
Alex blago tebi sada za to spavanjem ali necu se zaliti, vi ste uglavnom lose spavale, ja sam se naspavala, a sutra "sabajle" da idem opet u obracunsku sluzbu, da odnesem odluku komisije, ni dana mi nece kasniti plata!user posted image user posted image user posted image
Bas lep dan
Danas sam isla da vadim papire za materinski dodatak, verujte mi da sam sve zavrsila kao dlanom o dlan, samo je ostao izvod iz maticne knjige rodjenih za malisu, i samo da mm preda papire. Odusevila sam se.
Nabacila voce i povrce, posle da spremim rucak na brzinu, salatica i cao.
Marinchice,neka idu zajedno, ja taman nedelju pred dolazak da perem stvarccie za bebicu i peglam,kada dragi dodje, brzo cemo biti u drustvu prosirenog sastava.
Sestra mi je spremila stvari za bebca, jedva cekam da uzmem sve i uzivam u sredjivanju.

< Poruku je uredio vocicana -- 9.2.2016 16:25:31 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 378
9.2.2016 16:32:24   
IvanaSK RR
Marincice, uzmi makar one sportske grudnjake, ja to nosim nocu, jer me grudi bas bole ako nemam nista. To je kao mini majicica za grudi.
I moja svekrva je u drugom gradu i ok je :)
I meni se jedu slatkisi, ali dobijem kiselinu :(
Inace, ja jutros kod dr, tamo pise da je u laboratoriji do deset, a nismo mogli cekati, vozili tatu na aerodrom, bas sam se iznervirala.
A pre dve nedelje kad sam bila nisam mogla da dam urinokulturu, jer to moze samo ponedeljkom, utorkom i sredom. Da poludi čovek.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 379
9.2.2016 17:19:21   
emicaa
Moja svekrva ne samo da je u istom gradu nego živimo u istoj zgradi i vidjamo se po cijeli dan svaki dan user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 380
9.2.2016 17:56:46   
vocicana
Ja ih isto nosim, dobro si me podestila, moram da kupim jos jedno dve bele. Imam dve crne. strasno prakticna stvar.
Emice, lepo je kada se sa sveki lepo slazes, ja sa mojom isto. Ali Marinchica je u pravu, svako treba da ima svoj mir, svoj prostor za disanje, svakako se desi nekada u zivotu da dodje do nekakvog nesporazuma. Mege nema, daj boze da je nesto krenulo da se desava. mada je maloj danas rodjendan, ali javice se svakako kasnije.user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 9.2.2016 17:57:36 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 381
9.2.2016 18:12:14   
krin 40
meni je mukaaa ceo dan.Vidi se da je dete dragacevske krvi(svekrva je iz Guce),jer jede mi se svadbarski kupus,ali onaj pravi iz zemljanog lonca,ljuta paprika i proja

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 382
9.2.2016 18:37:03   
mega
tu sam ja,spremam se za setnju.
cujemo se kasnije:)

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 383
9.2.2016 18:38:10   
BubaBubica
I ja nosim sportski grudnjak, ove obične ne bih mogla. U prve dve trudnoće su i meni smetali ali u ovoj ne mogu bez njega. Pogotovo noću jer kako se okrećem po krevetu tako se budim i bolne ih prebacujem i nameštam kako im odgovara user posted image od kako sam ostala trudna samo jednom sam spavala bez grudnjaka.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 384
9.2.2016 19:40:52   
Ella2407
Cao stomaciciiii
Marinchice,kao sto sam i rekla.. Mislim da i ta daljina doprinosi ljubavii prema svekrvi,hahah
Ja sa grudima bas za sada nemam problema-nikakvih..
I evo upravo sa UZ-a. Hvala Boguu sve je uredu,sad je valjda bio taj detaljni pregled..
Dugi smo 7,74 cm
Skacemo,micemo se.. Et
Radila sam papu-sutra nalazi..
Sekret naravno haos pojacan pa mi je dao vaginalete-kaze ne stete.. Pa saad.. user posted image
I da,za 3 nedelje ponovo pregled i kaze on preporucuje da se uradi onaj triple test..nije kao obavezno al eto
Kao sto vise inf to bolje..
Sta vi mislite o tome?
Da radim ili ne?

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 385
9.2.2016 19:59:37   
alex88
Ella ako nisi radila dabl ti odradi tripl cisto zbog sebe, i user posted image za bekana,rastete
Ja nosim obican grudnjak i isti broj kao i pre trudnoce user posted image a spavam bez

< Poruku je uredio alex88 -- 9.2.2016 20:01:16 >

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 386
9.2.2016 20:12:11   
BubaBubica
Ella ne znam šta da te posavetujem, uradi kako ti unutrašnji glas govori. Ja nisam radila ni u prošloj ni sada, samo u prvoj jer nisam znala šta je to. Moj dr se složio samnom, jer sam mlada, ali je ipak hteo da uradi detaljan UZ pa ako bi mu nešto bilo sumnjivo onda bi odradili sigurno. Koliko imaš godina? Deluješ mi mlado user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 387
9.2.2016 20:19:11   
vocicana
Bubi tvoj gn je u pravu sa tim treba detaljno pogledati na uz pa ako ekstremno nesto nije kako valja treba da se uradi. To je statistika nikakva dijagnostika.
Ne sekiraj se Ella uradi to ide o trosku ustanove, a osetljiviji je i precizniji od double testa.

Direktna veza do poruke: 388
9.2.2016 20:21:23   
mega
Evo me,stigla iz tople setnje.
Bas sam lepo propesacila,okupala se,tj.sredila za krevet,
i sad vas malo citam.
Danas sam usisavala,pa me malo ledja bole.
I stomak mi se nekako zateze,ali ne dole vec gore,kako se
beba namesta valjda.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 389
9.2.2016 20:38:55   
Ella2407
Ma ja Voci idem privatno,nemam se vremena zbog posla povlacit po domovima zdravlja.. Ceka se dugo,prvo da se narucis pa onda i kad se narucis ne dodjes tad na red nego Bog zna kad.. A to sad stvarno ne mogu,nit mi na poslu znaju da sam trudna nit im zelim jos rec.. Primljena sam na par mjeseci,,
Tako da bi me taj test izasao 200 KM..
A imam 24 godine..
Al eto,mozda da ipak uradim onako radi sebe?
A de mi jos recite,ove vitamine,nema potrebe uzimT ove extremno skupe(zaboravila sam kako se zovu-ugl treba ti 100 KM mjesecno za njih) ? Ja kontam da je to sve isti vrag kao i prenatal i tako te..

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 390
9.2.2016 20:59:56   
BubaBubica
Ella ja imam 25, tu smo user posted image Kod nas se plaća i u domu zdravlja Voci user posted image
Što se tiče vitamina, ja pije mneke AvetitAday, to mi gin turio papirić da kupim i nisu skupe kao ove prenatalne, pa ih pijem kad se setim, i onaj sirup gvožđa. Sliku treba da proveravam za dve nedelje pa ću videti jel rade nešto ili ne.

Upravo sam se nakrkala ko svinja, pržena jaja i kobasice sa hlebom i crnim lukom user posted image jesam se prejela ali prija mi, ovo muško traži kalorije user posted image

mega, baš sam danas negde pročitala da masaža stopala podstiče kontrakcije, uvati muža pa da te pošteno izmasira, i ti ćeš se opustiti a možda i bude neke koristi user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 391
9.2.2016 21:20:54   
IvanaSK RR
Ovde se dabl test ne placa.
Mega, SRECAN RODJENDAN TVOJOJ DEVOJCICI!
Ako mozes da izdvojis novac, idi na tripl, čisto radi svog mira, Ella.
Vitamine uzmi bilo koje, ne opterećuj se koji su.

< Poruku je uredio IvanaSK -- 9.2.2016 21:21:49 >

Direktna veza do poruke: 392
9.2.2016 21:24:06   
mega
Hvala,IvanaSK.
Joj,masaza stopala,a golicljiva sam jako,hahaha.

Direktna veza do poruke: 393
9.2.2016 21:46:05   
BubaBubica
I ja sam golicljiva ali ne i na masažu, ona nekako opusti, kad krene neko grubim pokretima da masira, ne laganim jer onda golica sigurno hehehehe
Srećan rođendan! user posted image

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 394
9.2.2016 22:45:25   
emicaa
Ja samo da vam poželim lijepe snove.
Mega navijam da do sutra u ovo doba krene user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 395
9.2.2016 23:01:46   
BubaBubica
Laku noć bebelice, da lepo spavate pa se kuckamo sutra user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 396
10.2.2016 0:10:49   
alex88
Lepo spavajte drage moje user posted image

Direktna veza do poruke: 397
10.2.2016 0:21:41   
Ella2407
Opet smo tu Bubice,haha user posted image user posted image
Hvalaa djevojke,tako sam
I ja skontala,uradit cu da budem mirna.. A i ova teta u apoteci mi je tako rekla za vitamine,kaze nema bas neke tolike razl medju njima i da ona misli da je suvisno da se onda daje 100,ako vec mogu kupit neke do 30 KM,pa tako cu i uradit..

Ja se do sad vec naspavala-svaku noc zaspem oko 9-10h,haha
Lakuuz noc dragee mojee
Pusicaa user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 398
10.2.2016 7:14:45   
vocicana
Dobro jutro, ja sam budna od 4 negde, jednostavno sam budna.user posted image
Strasno sam nervozna, zbog ovog malog spavanja, jer sve imam utisak da cu skociti na prvog koji mi rec bude rekao i stvarno nece biti dobro.
Mega ja cekam mega trenutak, kako te sada dobro razumem.
Ella user posted image
Bubo pisala sam ti u temi stomaka, odusevila sam se.

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 399
10.2.2016 8:03:15   
mega
Dobro jutro.
Ja sam spavala kao top,ne racunajuci odlazak u wc.
Bole prepone i ledja malo vise nego ovih dana,cisto sumnjam da je od sinocnje setnje,
s obzirom da vec 4.dana pesacim uvece.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Musko ime
Mallla

Koje vam se ime vise svidja?

Aleksa (26%)

Nenad (9%)

Stefan (14%)

Filip (27%)

Luka (24%)

Ukupan broj glasova: 226

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here