vocicana
|
Jao lude ste ja od pocetka trudnoce u hipoglikemijama, mada sam pravila pauzu sa slatkisima dugo, sada trenutno pecem mafine u rerni, dolaze mi drugarice u toku nedelje imam razloga da cas_tim, pa da isprobam recept, ako valja ide pravo na c kuhinju! Nisam lepo spavala, ali nervozu zbog iste stvari kompenzujem set_njom odmah od ranbog jutra, sve stizem po kuci pa mi nije muka, neka se malisa lepo rodi, pa cemo brzo u set_nju. Ja cu boga mi sa mojom sveki posle u set_nju isla sam vec jednom,, ali idem jos jednom kasnije, divan je dan. Alex blago tebi sada za to spavanjem ali necu se zaliti, vi ste uglavnom lose spavale, ja sam se naspavala, a sutra "sabajle" da idem opet u obracunsku sluzbu, da odnesem odluku komisije, ni dana mi nece kasniti plata! Bas lep dan Danas sam isla da vadim papire za materinski dodatak, verujte mi da sam sve zavrsila kao dlanom o dlan, samo je ostao izvod iz maticne knjige rodjenih za malisu, i samo da mm preda papire. Odusevila sam se. Nabacila voce i povrce, posle da spremim rucak na brzinu, salatica i cao. Marinchice,neka idu zajedno, ja taman nedelju pred dolazak da perem stvarccie za bebicu i peglam,kada dragi dodje, brzo cemo biti u drustvu prosirenog sastava. Sestra mi je spremila stvari za bebca, jedva cekam da uzmem sve i uzivam u sredjivanju.
< Poruku je uredio vocicana -- 9.2.2016 16:25:31 >