Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 13:40:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice za sada je dobro. Treba jos jedan skener da uradi, Ali ne znam kad. Ono sto je dobro vise ne pusi. Suzi pisi za decu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 13:47:53
|
|
|
|
amelia
|
Dan mame ja malo pre ustala A jos uvek spava da ne napominjem da je jedva oko 4 h zaspao neznam eta muje ne place ne balavi oci crvene spava muse a odupire se od sna zadrema dok je na siki i cim se pomerim eto ti nega neznam sta da radim i gde gresim.. Neznam ni sta da spremam za rucak gladna sam kao vuk i tako..imamm puno puno posla da perem peglam cistim neznam ni odakle da pocnem. Da bolesna decica sto pre ozdrave
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 14:10:48
|
|
|
|
Maraj
|
Nama dr prepisala inhalacije pa sam jurila da kupim inhalator....uglavnom ok je podneo. Inhalirami se berodualom , pulmikortom i fizioloskim. Kaze dr da mu se spustilo na pluca
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 15:09:22
|
|
|
|
jess021
|
Uf Maraj, znam da je bez veze sad pametovati, ali rekoh ti jos juce da ga odvedes kod dr, kod beba to jako brzo ide. Da sto pre ozdravite Mi bile u setnji, odradile vezbe i sad cekamo tatu da dodje s posla. Veceras imamo goste, ali mm ce praviti pizzu tako da se ne opterecujem mnogo
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 16:04:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Ispisah post i istekla sesija grrr... Najbitnije je da nismo ostale u bolnici i da je Nalaz na plućima bolji nego juče. Ostavila joj je hemomicin da ispije do kraja, inhalacije tri puta dnevno Berodual i Pulmicort tri nedelje a Ema dva puta dnevno samo Pulmicort. Maraj koji ste inhalator kupili?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 17:21:12
|
|
|
|
Maraj
|
E suzi dr nam rece Omron da kupimo , ja uzela Pic-ov. Nekog zeca sam uzela.... opet Pic ima dosta ljudi ovaj Omron kazu mi u apoteci samo penzioneri kupuju jer aju popust na Prizmine proizvode sa penzionim cekom...otkud znam valjda nisam pogresila , samo sam gledala da sto pre lupim. Sta ste vi uzeli
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 17:53:00
|
|
|
|
Maraj
|
Ajaoj koliko gresim u kucanju....njega drzim u jednoj ruci, drugom kucam sa tel..... htela sam da laz da sam gledala da sto pre kupim a ne da lupim kao sto sam gore napisala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 19:01:09
|
|
|
|
suzi kju
|
I mi smo uzeli Pic, samo MrHippo, obaj nilski konj, šta li je već I mi smo znatno bolje i raspolozenije, baš sam happy!!! Koliko si ga platila?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 19:33:56
|
|
|
|
milicicak
|
Devojke, evo tema Inhalatori da vas ne opominju moderatori
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 20:00:04
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi 5000 sam ga platila u apoteci. Milicicak hvala ,taman treba da iscitam temu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 20:00:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Milicicak
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 21:11:56
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,mame ! Moji spavaju,kupala ih,srefila,ja cu sad da omandam jedan sendvic
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 21:17:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki dodji kod mene na sendvic. Stavila sam i mocarelu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 21:21:12
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,i ti jedes sendvic ?ja sa suvim vratom i pavlakom,mmmm!jos da mi je casa kokakole sad
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 21:29:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zali Boze sto sam ih pravila. Jos sam ih malo zapekla, pa se siric otopio. Deca su naravno ignorisala. Samo smo mm i ja jeli. Ma moze bilo sta gazirano.Bas sam prasica. Nikad Neman u steku gazirano.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 21:35:21
|
|
|
|
branki*
|
Ni ja,ja to odmah klokloklo i gotovo! Je l teodora bolje?
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 21:43:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bolje je. Malko je zivnula. Sofija veceras ima blagu temperaturu. Mozda cemo sutra da je vodimo kod dr. Bas mi je cudno da joj svaki dan tako bude. Mozda su petice. Non stop govori kako he bole zybi.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 22:49:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Suzi,Maraj,prosto ne verujem da tako male bebe mogu da se razbole..odakle?? Bas jaku terapiju imaju,nije naivno! Samo se pitam! Jos sam ja J svuda vodila,isto rodjena u oktobru,i prvi put je bila bolesna u junu,upala uha,kad joj izbijao zubic! A starija je isla u vrtic,pa sam mislila da ce joj donositi bolesti,ali sva sreca da nije! Inace,T je super,vise joj ne izbijaju,polako se suse..napokon saradjuje kad je mazem!
< Poruku je uredio vonavoj -- 4.2.2016 22:50:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 4.2.2016 22:57:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von izgeda zavisi od deteta. Moja S sve sto je mogla da pokupi, pokupila je. A nama je dr rekla da moze kod beba u toku Dana da se promeni stanje. Posebno ako se Ne da adekvatna terapija. Sad sam mazala S desni posto se zalila. Ljudi moji koliko su tople.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 5.2.2016 6:37:48
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Nesto sam mrzovoljna od jutros..mrzi me i kafu da kuvam.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 5.2.2016 7:26:50
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i mene, danas odmaramo od gostiju, ali moram tortu napraviti i u trgovinu i tako!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 5.2.2016 7:30:06
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro ibod mene,ispratila mm i Ivu,evo relja mi se upravo probudio cvrkhce u kreveticu...sad redom njega da spremim,pa da smislim sta cu za dorucak...mmm bas sam gladna...
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 5.2.2016 8:17:58
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,na oči ne vidim.Imala sam budjenje u 1,3,5,6 i ustale smo u pola 8.Moram je nagovorit da joj pregledam desni jesu li počeli izbijati.I kod nje su petice na redu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 5.2.2016 8:29:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice sigurno Jesu. Sofi i Dora su vrsnjakinje. Moje jos spavaju. Dali smo Sofi paracetamol, jer je cele no I plakala i govorila kako he bole zubici. Poslala sms dr da nam primi Dana's. Valjda nije otisla nigde
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 5.2.2016 8:39:22
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice jel vama izbio ijedan dosad ili su tek počeli mučit.Traju li i oni kao trojke
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?